iPhone 11 Pro Max

Een baanbrekend triple camera-systeem dat massa’s nieuwe intuïtieve mogelijk­heden biedt. Een ongekende sprong in batterijduur. En een buitengewone chip die fors inzet op machine learning en daarmee de grenzen verlegt van wat een smartphone allemaal kan. Dit is de eerste iPhone waar je ‘Pro’ tegen zegt.

Pro-camerasysteem

De overoverover­treffende trap.

Nieuw: het eerste triple camera-systeem dat geavanceerde technologie combineert met de kenmerkende eenvoud van iPhone. Krijg tot vier keer meer in beeld. Maak prachtige foto's bij weinig licht. Maak video's in de hoogste kwaliteit op een smartphone, en bewerk ze op dezelfde manier als je foto's. Je weet niet wat je ziet.

Ultragroothoekcamera

 • Brandpuntsafstand 13 mm
 • Diafragma ƒ/2.4
 • Lens met 5 elementen
 • Beeldhoek 120°
 • Tot 4x meer in beeld
 • 12-MP sensor

Groothoekcamera

 • Brandpuntsafstand 26 mm
 • Diafragma ƒ/1.8
 • Lens met 6 elementen
 • Optische beeldstabilisatie
 • 100% Focus Pixels
 • Nieuwe 12-MP sensor

Telelenscamera

 • Brandpuntsafstand 26 mm
 • Diafragma ƒ/2.0
 • Lens met 6 elementen
 • Optische beeldstabilisatie
 • 2 x optische zoom
 • 12-MP sensor

Uitgebreid gezichtsveld.

Op iPhone 11 Pro Max kun je vanuit de telelens­camera helemaal uitzoomen tot de ultragroothoek­camera. Dat is in totaal maar liefst 4x optische zoom.

Gebruiksvriendelijk

Een elegante, heldere interface.

Met de bredere beeldhoek zie je wat er buiten beeld gebeurt, waarna je maar hoeft te tikken om het vast te leggen. En het enige dat tussen jou en je onderwerp komt, is een nieuwe profes­sionele camera-interface. Zo beleef je het moment helemaal.

4K-video.

Filmen. Spiegelen. Zoomen. Croppen. Inkorten. Belichten. Tweaken. Genieten.

iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max hebben de hoogste videokwaliteit van alle smartphones. Op iPhone 11 Pro Max maak je levensechte en supervloeiende video’s met méér detail. Dankzij de enorme rekenkracht kun je 4K-video opnemen met uitgebreid dynamisch bereik en videobeeld­stabilisatie, allemaal met 60 bps. Je hebt ook meer creatieve vrijheid, want je krijgt vier keer meer in beeld en je kunt gebruikmaken van veelzijdige nieuwe bewerkings­tools.
A13 Bionic-chip

voor real-time videobeeldbewerking en -verwerking.

Audiozoom

om het geluid mooi af te stemmen op het beeld.

4 x meer in beeld

dankzij de ultragroothoekcamera van iPhone 11 Pro Max kan je 4 keer meer in beeld brengen.

Supereenvoudig video's bewerken.

Boem. Je bent in één klap editor.

In iOS 13 kun je video's bewerken zoals je dat met foto's doet. Denk aan roteren, bijsnijden, automatisch verbeteren, filters toevoegen en nog veel meer.

Ultragroothoek

Pak alles mee.

Als je niet alles in beeld krijgt, zoom je gewoon uit. Met de nieuwe ultragroothoek­­camera kun je namelijk vier keer meer van de omgeving vastleggen. Alsof je naar achteren stapt – héél ver naar achteren – zonder te bewegen. Dat effect heb je ook op kleinere oppervlakten. Het is net alsof je een stap achteruit zet om meer van je omgeving vast te leggen. En met een beeldhoek van 120° is de ultragroothoekcamera ideaal voor landschapsfotografie. Laat die grandioze gebergten, torenhoge kathedralen en iconische skylines dus maar komen.

Groothoek

Perspectief.

De groothoekcamera zorgt voor een kunstig perspectief als je dichtbij staat. Een professionele techniek, leuk om mee te experimenteren.Nachtmodus

Dag en nacht verschil.

Of het nu gaat om een diner bij kaarslicht of een maan­­overgoten strand, dankzij de nieuwe automatische Nachtmodus en de A13 Bionic-chip maak je nu bij weinig licht foto’s die op iPhone nooit eerder mogelijk waren. En dat gaat helemaal automatisch. Je kunt ook zelf met de regelaars experimenteren, voor nog meer detail en minder ruis.

Op de onderstaande foto's zie je links Nachtmodus uit en rechts Nachtmodus aan.

De power achter al die prachtige nachtfoto’s.

Mooie foto’s maken bij weinig licht is altijd al een uitdaging geweest. Omdat de sluiter langer moet open blijven, worden veel foto's vaag, gaat het detail in schaduwen verloren, worden de lichtere delen van de foto overbelicht en zien kleuren er vaak onnatuurlijk uit. Niet zo bij iPhone 11 en iPhone 11 Pro.

Knap staaltje technologie.

Dankzij de nieuwe groothoeksensor in combinatie met de intelligente software en de A13 Bionic-chip van iPhone 11 en iPhone 11 Pro maak je nu voor het eerst schitterende, gedetailleerde foto’s bij weinig licht. De Nachtmodus gaat automatisch aan wanneer het nodig is, bijvoorbeeld tijdens een etentje bij kaarslicht. Wanneer je afdrukt, legt de camera meerdere beelden vast terwijl de optische beeld­stabilisatie de lens stilhoudt.

Schitterend samenspel.

Het geheime wapen van Apple? Een naadloze integratie van hardware met software. De camerasoftware lijnt beelden uit om bewegingen te corrigeren. Delen die te vaag zijn worden weggegooid en scherpere delen samengevoegd. Het contrast wordt aangepast zodat alles in balans blijft. Kleuren worden bijgesteld, om alles er natuurlijk en authentiek uit te laten zien. Tot slot wordt alle ruis verwijderd en worden details verbeterd.

Portretmodus.

Sprekender dan ooit.

Omdat de drie camera’s samen­werken, kun je nóg meer aan je portretten toevoegen. Met het high-key mono-effect in iOS 13 maak je zwart-witfoto’s van studiokwaliteit. En met Portret­belichting bepaal je zelf welke licht­intensiteit het beste bij je onderwerp past, net zoals je in een studio zou doen. Hoe mooi is dat?

Slimme HDR.

En jij dacht dat je foto’s niet beter konden.

Slimme HDR van de volgende generatie maakt gebruik van geavanceerde algoritmen om de details in licht en schaduw te verfijnen. En aan de hand van machine learning worden de gezichten op de foto nu herkend en opnieuw belicht als dat nodig is. Kortom, iPhone 11 Pro Max kan details in zowel het onderwerp als de achter­grond automatisch aanpassen. Er zijn zelfs spiegelreflex­camera’s die dat niet kunnen.

Het zit 'm in de details.

Met Slimme HDR krijg je een opmerkelijke belichting en detail in gezichten, en blijven de kleuren in de achtergrond tegelijk rijk en gevarieerd.

In een flits van foto naar video.

Stel, je bent foto’s aan het maken en je ziet iets dat je wilt filmen. Dankzij QuickTake hoef je niet meer te switchen naar een andere modus. Houd gewoon je vinger op de sluiterknop en je begint met filmen. Wil je daarmee doorgaan? Swipe dan naar rechts. En om foto’s te maken in de burst-modus, swipe je naar links.

Selfie wordt slofie.

Met de nieuwe 12-MP TrueDepth-camera maak je superleuke videoselfies in slowmotion met 120 bps, of film je in 4K met 60 bps. Voor foto’s zoomt de camera nu automatisch uit als je je iPhone kantelt, zodat je iedereen erop krijgt. Want ja, ook selfies kunnen ‘Pro’ zijn.

Nog meer coole camerafeatures.

 • 40% meer licht vastleggen met de telelens­camera
 • 36% helderdere True Tone Flash met Slow Sync
 • Geen sluitervertraging
 • 6 belichtings­effecten in Portretmodus
 • 2x meer hoogte voor panoramafoto’s
 • OBS optische beeld­stabilisatie

Pro-display

Super Retina XDR.
Een scherp contrast met de rest.

Het Super Retina XDR-display van iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max is het helderste, scherpste iPhone-display ooit. Het heeft niet één, maar twee nieuwe helderheids­pieken, en weet ook wanneer die moeten worden gebruikt. Het levert maximaal 800 nits als je in de zon staat - wat handig is als je onderweg foto’s maakt en je favorieten uitkiest - en tot 1200 nits voor content met extreem dynamisch bereik. Alsof je een Pro Display XDR op je iPhone hebt.

Licht en donker tot in het extreme.

Het nieuwe Super Retina XDR-display is niet alleen helderder en slimmer, maar verbruikt ook tot 15 procent minder energie. Omdat elke pixel licht geeft, kan het display individuele pixels uitschakelen om diepere zwart­tinten te produceren. Het nieuwe XDR-display maakt gebruik van een efficiëntere OLED en het paneeldesign is geoptimaliseerd voor 2 nieuwe recordniveaus van helderheid: één voor in zonlicht en een andere voor het bekijken van HDR-foto’s en -films. iPhone 11 Pro Max kan de helderste delen van het display herkennen en die nog helderder kan maken.

Tot 800 nits

voor betere zichtbaarheid in zonlicht.


Tot 1200 nits

voor HDR-foto’s en HDR10-films.


2.000.000:1

contrast­verhouding


458 pixels

per inch

Speciale OLED-technologie

met consistente kleuren en helderheid, ook in de hoeken.

Brede kleurweergave

met systeem­breed kleurmanagement voor ongelooflijk accurate kleuren.

True Tone

stemt de witbalans af op het licht om je heen, wat aangenamer is voor je ogen.

Diepe zwarttinten

die vooral in de Donkere modus van iOS 13 prachtig tot hun recht komen.

Night Shift

kan elke avond de kleuren op het display wat warmer maken.

Haptic Touch

het scherm voelt waar je drukt. Je kan sneller reageren, een mail bekijken nog voor je hem opent. Of selfies maken zonder de camera-app te openen.

A13 Bionic-chip

Van Pro-prestaties gesproken.

De A13 Bionic-chip is de snelste chip ooit in een smartphone. Hij is gebouwd met het oog op machine learning, waardoor er dingen mogelijk worden waar andere smart­phones alleen van kunnen dromen. Sterker nog, de A13 Bionic-chip is zó snel, krachtig en intelligent dat hij zijn tijd ver vooruit is. En jij krijgt de voorsprong!

64-bits Fusion-architectuur

De prestatiecores kunnen complexe taken sneller dan ooit verwerken, terwijl de speciale efficiency-cores de alledaagse taken afhandelen. Dit zorgt voor een enorme sprong in batterijduur.

Snelste CPU in een smart­phone

De twee prestatiecores van de CPU zijn tot 20% sneller en verbruiken tot 30% minder energie. En de vier efficiency-cores zijn tot 20% sneller en verbruiken 40% minder energie.

Snelste GPU in een smart­phone

De door Apple ontwikkelde graphics-chip is tot 20% sneller en verbruikt tot 40% minder energie. Ideaal voor snelle prestaties in games en de nieuwste AR-ervaringen.

Neural Engine voor geavanceerde machine learning

De Neural Engine vormt de drijvende kracht achter het triple camera-systeem, Face ID, AR-apps en nog veel meer. Hij heeft nu acht cores, is tot 20% sneller en verbruikt tot 15% minder energie.


Machine learning-versnellers

De twee nieuwe machine learning-versnellers in de CPU zijn tot zes keer sneller in het maken van ingewikkelde matrix-berekeningen, waardoor de CPU meer dan een biljoen bewerkingen per seconde kan uitvoeren.


Core ML 3 voor machine learning in apps

Om ontwikkelaars de machine learning van de A13 Bionic-chip te laten gebruiken, werkt Core ML3 nu samen met de machine learning-controller om taken automatisch via de CPU, GPU of Neural Engine te laten gaan.

Langste batterijduur in iPhone ooit.

Een extra uurtje batterij zou fijn zijn. Wat dacht je van vijf?

Voor extra batterijduur moet je verder kijken dan de batterij. Apple heeft de batterij, de chip, het display en de software zo op elkaar afgestemd dat je iPhone nog beter en efficiënter presteert.

Gehard tot op de laatste molecule.

iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max hebben het sterkste glas van alle smartphones. Vooraan en achteraan. De iPhone is met precisie gefreesd uit een enkel stuk glas en ionenuitwisseling zorgt voor extra stevigheid. De omranding is gemaakt uit chirurgisch roestvrij staal.

De meest waterbestendige iPhone ooit.

Nooit meer watervrees.

iPhone 11 Pro Max voldoet aan de bestendigheidsnorm IP68 en is waterbestendig tot 30 minuten en 4 meter diep. Hij is spatbestendig tegen vloeistoffen als koffie, thee en frisdrank. En stofbestendig dankzij met grote precisie verzegelde sluitingen.

Kan het wat preciezer? Jazeker.

De nieuwe door Apple ontworpen U1-chip maakt gebruik van Ultra Wideband-technologie om de precieze locatie te berekenen van andere Apple devices met een U1-chip. Alsof je een nieuw zintuig aan iPhone toevoegt, wat voor geweldige nieuwe mogelijk­heden gaat zorgen. Dankzij de U1-chip en iOS 13 kun je je iPhone nu op die van een ander richten, waardoor AirDrop dat device prioriteit geeft en je bestanden sneller kunt delen. En dat is nog maar het begin.

Face ID nu 30 procent sneller.

De veiligste vorm van gezichts­herkenning in een smart­phone.

Met Face ID heb je je iPhone meteen ontgrendeld. Eén blik is genoeg om in te loggen bij apps of accounts en te betalen met Apple Pay. En de configuratie is al net zo eenvoudig. Bovendien werkt Face ID nu nog sneller en makkelijker, vanuit meer verschillende hoeken en op meer verschillende afstanden.

Face ID. Hoe werkt het?

Face ID maakt een unieke scan van je gezicht door ruim 30.000 onzichtbare punten te projecteren. De A13 Bionic-chip van je iPhone analyseert alles in realtime en brengt het reliëf van je gezicht heel nauw­keurig in kaart. Je kan Face ID niet misleiden. Ook niet met een masker of een foto. Face ID ontgrendelt je iPhone alleen als je er met open ogen naar kijkt. Zelfs in het donker. Het maakt bovendien niet uit of je nu eens een bril, sjaal of muts draagt. Of je baard laat groeien of hem afscheert.

iOS 13

Nieuwe looks.
Nieuwe brains.

iOS 13 introduceert een spectaculaire nieuwe look, grote updates van de apps die je dagelijks gebruikt, nieuwe manieren om je privacy te beschermen en verbeteringen in het hele systeem waardoor je iPhone nog gebruiks­vriendelijker is.

Privacy is standaard.

Alles aan iPhone is ontworpen om je privacy te beschermen. Face ID werkt zonder je foto te bewaren of te delen. In plaats daarvan leggen geavanceerde technologieën de geometrie van je gezicht zeer nauw­keurig vast om je identiteit te bevestigen. De gegevens staan alleen op je iPhone en er wordt geen back-up bewaard in iCloud of op Apple servers. Wanneer je een iMessage verstuurt of een FaceTime-gesprek voert, zijn je gegevens versleuteld. En Kaarten laat je zien waar je naartoe gaat, zonder iedereen te laten weten waar je bent geweest.

Dolby Atmos.

Het geluid van je iPhone beweegt door de ruimte om je heen, alsof je het allemaal zelf beleeft.

Ruimtelijke audio.

Dankzij ruimtelijke audio klinkt het geluid alsof je in de bioscoop zit.

Audio delen.

Laat iemand anders meegenieten van je muziek of film. Met iPhone 11 Pro kan je 2 paar AirPods tegelijk verbinden.

Hogere wifisnelheden. Tot 30 LTE-banden.

Met wifi 6 (802.11ax) kun je content tot 38% sneller downloaden. En dankzij LTE van Gigabitklasse heb je wereldwijd de beste roaming. Als je provider dual-sim ondersteunt, kan je een tweede lijn toevoegen.

Draadloos opladen.

Om je iPhone draadloos op te laden, hoef je 'm alleen maar op een Qi-oplader (afzonderlijk verkrijgbaar) te leggen.

Snelladen.

Haast? Binnen 30 minuten laad je je iPhone tot 50% op met de meegeleverde 18 W-adapter.

Ruil je oude iPhone in voor korting op een nieuwe.

Heeft je oude iPhone zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je oude iPhone tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde van je oude iPhone of smartphone op onze inruilpagina.1 jaar gratis Apple TV+

Het beste van de allerbeste tv- en filmmakers.

Op 1 november ging Apple TV+ van start, een nieuwe streamingdienst van Apple, waar de allerbeste tv- en filmmakers hun eigen unieke verhalen vertellen. Met exclusieve films en series in uiteen­lopende genres. Als je een nieuwe iPhone koopt, krijg je 1 jaar gratis toegang tot Apple TV+. De Apple TV-app vind je op je iPhone, iPad en Apple TV.

Waarom Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Ons team van Apple experts werkt fulltime voor onze Apple-afdeling en garandeert je de allerbeste service.

Sowieso installeren wij gratis je nieuwe iPhone. En we zetten de gegevens over van je oude telefoon. We zorgen ervoor dat je perfect overweg kan met je nieuwe maatje en je mag gratis naar workshops en opleidingen. En als het ooit om welke reden ook foutloopt, dan krijg je van ons tijdens de herstelling een gratis vervangtoestel. Exclusief voor klanten die hun iPhone bij Pure Lifestyle aankopen.

Apple iPhone 11 Pro Max