Philips Hue LightStrip Plus White & Color Ambiance

Philips Hue LightStrip Plus is de meest flexibele verlichting ooit: een strook van 2 meter met led-verlichting. Je kan 'm gewoon in het stopcontact steken, inkorten of verlengen tot 10 meter en vastmaken aan elk glad oppervlak voor een intense ervaring onder balken of kasten en achter entertainmentsystemen. Ga aan de slag met alle tinten van wit licht en 16 miljoen andere lichtkleuren en laat je verbeelding de vrije loop. Bedien LightStrip Plus zoals elke andere Philips Hue ook vanop afstand met je iPhone, iPad en Apple Watch.

Vorm-, buig- en verlengbaar.

Ultieme flexibiliteit.

De Philips Hue LightStrip Plus is de meest flexibele lichtbron ooit. Je kan hem vrijwel elke vorm geven en dankzij de zelfklevende tape op de achterzijde kan je de strip bevestigen aan zowat elk glad oppervlak. Indien nodig kan je hem op maat knippen op de aangewezen markeringen. Plaats de Philips Hue LightStrip Plus op meubilair, in een nis of onder keukenkastjes, of zorg voor een indirect licht tussen je meubelelementen.
1600 lumen

Hoge lichtopbrengst.

Met een lichtopbrengst van 1600 lumen en verlichting over de totale lengte geeft de Hue LightStrip Plus voldoende licht voor zowel decoratieve als functionele doeleinden. Van heldere plafond- of vloerverlichting tot sfeerverlichting: alles is mogelijk.

Laat je verbeelding de vrije loop.

Verlengbaar tot 10 meter.

Voor grotere oppervlakken en meerdere toepassingen kan je de Philips Hue LightStrip Plus verlengen tot maximaal 10 meter met de verlengstukken van 1 meter. De Hue LightStrip Plus geeft van de eerste tot de laatste verlenging een consistente kleur. En je kan ook de helderheid instellen, zodat je altijd de juiste hoeveelheid licht hebt. Combineer hem voor een ongezien comfort met de Philips Hue bewegingssensor (afzonderlijk te koop).

Onbegrensde mogelijkheden.

Creatief met 16 miljoen kleuren.

Met Philips Hue White & Color breng je niet alleen alle tinten van wit licht in huis - van gezellig warm wit tot koel en functioneel helder daglicht. Met één vingerbeweging op je iPhone of iPad en maar liefst 16 miljoen lichtkleuren leg je op elk moment het meest geschikte accent in je interieur.
Creëer je eigen sfeer.

Creëer voor elk moment de juiste sfeer met de Hue-app op je iPhone en iPad. Bewaar je favoriete instellingen en roep ze op elk gewenst moment weer op met één vingerbeweging. Gebruik een favoriete foto, klik kleuren aan en beleef dat speciale moment opnieuw met lichtspetters.
Je films komen tot leven.

Synchroniseer Philips Hue met je televisie en vergroot je TV-ervaring naar de hele kamer: de verlichting wordt automatisch aangepast met schitterende effecten aan de spanning en emotie op het scherm.
Gamen wordt nog leuker!

Met Philips Hue White & Color Ambiance til je je game-ervaring naar een hoger niveau. De spanning komt tot leven in je hele kamer.


Waar is dat feestje?

Synchroniseer licht met je muziek, zie hoe het reageert op het ritme en geniet maximaal van elke beat. Met Philips Hue Iris ga je pas helemaal op in je favoriete muziek: zachte kleurovergangen bij rustige muziek wisselen af met schitterende lichteffecten bij up-tempo nummers. Download ook apps van talloze fabrikanten die samenwerken met Philips en ontdek nog meer leuke dingen die je kunt doen met Philips Hue.Beter slapen,
natuurlijker ontwaken.

Philips Hue helpt je om de dag met een fris gevoel te beginnen. De helderheid van de lamp wordt geleidelijk sterker en geeft je het gevoel dat je met de opkomende zon wakker wordt en niet door het schelle geluid van een wekker. 's Avonds helpt rustgevend warmwit licht om te ontspannen en beter te slapen.

Altijd het meest geschikte licht

bij je dagelijkse activiteiten.

Meer ontspannen. Beter gefocust. Energieker met lichtinstellingen.

Licht beïnvloedt ons humeur en ons gedrag. Philips Hue helpt je om van elk seconde van de dag te genieten. Sla je ochtendkoffie over en begin de dag met koel, helder, wit daglicht dat je lichaam en geest energieker maakt. Blijf gefocust dankzij nauwkeurig afgestemd, helder, wit licht. Of ga lekker zitten en ontspan met een zachte gloed van wit licht om de dag perfect te eindigen.
Intelligente bediening.
Thuis en onderweg.


Philips Hue

Draadloze bediening.

Met de optionele Philips Hue draadloze afstandsbediening (los te koop) bedien je je Hue lampen in huis vanop afstand en verhoog of verlaag je de lichtsterkte.

Philips Hue

Regel het zoals je zelf wil.

Met Philips Hue heb je volledige controle over waar en wanneer welk licht in huis brandt. Bedien je lampen met de optionele draadloze afstandsbediening en met de Philips Hue-app voor iOS, Apple Watch en Android. Met de app kan je je verlichting zelfs bedienen vanop de andere kant van de wereld. De Hue app vereist de Philips Hue Bridge (los te koop of als onderdeel van de starterkits).

Lichtschema's

Stel timers in voor je gemak.

Lichtschema's

Met de schemafunctie van de Hue-app kan Philips Hue het laten lijken alsof je thuis bent als je niet thuis bent. Zo kan je de lampen instellen op een vaste tijd, zodat het licht al aan is als je thuiskomt. Dankzij de Hue app hoef je je ook nooit meer zorgen te maken of je de lampen hebt aangelaten: je kan je verlichting vanop afstand bedienen, het licht op verschillende tijdstippen in andere kamers inschakelen of 's avonds geleidelijk uitschakelen.Bediening met je stem.

Philips Hue is compatibel met Siri voor bediening van je verlichting met je stem en werkt ook met Amazon Alexa en Google Home.

Het kloppend hart van Hue: de Philips Hue Bridge

Om je verlichting te bedienen met de Philips Hue app of om je lampen te dimmen met de draadloze schakelaar is de Philips Hue Bridge vereist. Die is los te koop en zit ook standaard in de starterkits van Philips Hue. De Bridge maakt via je WiFi-netwerk thuis verbinding met je Philips Hue lampen, met de Hue app en de schakelaar. Sluit hem eenvoudig aan op je internetmodem.


Makkelijk uit te breiden.

Voeg extra lampen en schakelaars toe voor de verlichting in je hele huis. Met de Hue bridge kan je wel 50 Hue lampen tegelijk vanop afstand bedienen en timers, meldingen, wekkers en nog veel meer instellen. Philips Hue is compatibel met Apple HomeKit en de Woning-app op je iPhone en iPad, waarmee je je hele woning eenvoudig kan automatiseren.

Philips Hue LightStrip Plus