Tech21 Impact Shield Self-Heal

Tech21 Impact Shield Self-Heal beschermt het scherm van je iPhone tegen valpartijen en krassen. Met 3 geavanceerde lagen - die je ook aantreft in kogelvrij glas - vangt de Impact Shield gevaarlijke klappen op en leidt ze weg van het scherm van je iPhone.

Prijs

€ 39,99

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Eigenschappen van kogelvrij glas.

Dankzij BulletShield - een ultra efficiënt schokabsorberend materiaal, dat ook wordt gebruikt in kogelwerend glas - bieden Tech21 Impact Shields de beste bescherming voor je touchscreen.

Slimme schokabsorptie.

Tech21 Impact Shield bestaat uit een geavanceerde structuur met 3 lagen. Een harde bovenlaag verspreidt klappen en schokken over een breder oppervlak. Een tweede laag - voorzien van BulletShield - absorbeert de schok en een derde, zachte laag vertraagt en absorbeert de resterende kracht. Ze voorkomt dat wat er van de schok over is, je scherm bereikt.

Self-Healing.

Bij dagelijks gebruik van je iPhone zijn krassen op je beeldscherm niet ondenkbaar. De Impact Shield Self-Heal is voorzien van een topcoating van een speciaal polymeer dat er voor zorgt dat krassen verdwijnen. 

Kristalhelder en ondersteuning voor 3D-touch.

Tech21 Impact Shields zijn ultradun en bieden een perfecte optische helderheid van het iPhone-scherm. Impact Shield is volledig compatibel met Multi-touch en 3D-touch: je iPhonescherm werkt dus net zo vlot mét Impact Shield als zonder.

Makkelijk aan te brengen.

De Impact Shield is flinterdun en toch beresterk. En hij is makkelijk aan te brengen zonder bubbels. Tech21 levert een microvezeldoekje mee om het scherm van je iPhone proper te maken en een kunststof adapter zorgt ervoor dat de Impact Shield recht op het scherm van je iPhone terechtkomt.

Geschikt voor iPhone SE (2e generatie).

Tech21 Impact Shield Self-Heal iPhone SE