Apple iPad

Met de 9,7-inch iPad beleef je nog méér fun, ben je nog productiever en kan je nog creatiever aan de slag. Want de nieuwe iPad kan ook met de Apple Pencil overweg. Van een schets of een tekening tot handgeschreven notities. De nieuwe iPad is slank, licht en krachtig, heeft een helder Retina-display en 10 uur batterij-autonomie. En hij brengt Augmented Reality binnen het bereik van iedereen.

iPad + Apple Pencil voor €399 ipv €458

Koop voor 30 september 2019 een iPad (32GB WiFi spacegrijs) met Apple Pencil en betaal slechts €399 ipv €458!

5% korting voor leerlingen, studenten en leerkrachten.

Tot en met 30 september 2019 genieten leerlingen, studenten en leerkrachten bij Pure Lifestyle van 5% korting op elke iPad.

Actievoorwaarden back 2 school.

Kortingen voor studenten en leerkrachten worden verrekend aan de kassa in onze winkel in Ninove. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen. Meer info op onze nieuwspagina.


Zoals een computer.
Zoals geen computer.

Als de computer vandaag zou worden uitgevonden, zou hij superkrachtig zijn, je zou er zowat alles kunnen mee doen en je zou hem overal kunnen meenemen. Je zou hem op tal van intuïtieve manieren kunnen bedienen. Met een aanraking, een toetsen­bord, of zelfs een potlood. Je zou niet spreken over een computer, maar over iPad.


Met niets te vergelijken.

De power voor wat je vandaag doet.
En voor wat je morgen ontdekt.

Met iPad ontdek je nieuwe dingen, nieuwe mogelijkheden, nieuwe apps. iPad heeft een indrukwekkend 9,7-inch Multi-Touch Retina-display, een 8-MP camera achteraan en een FaceTime HD-camera vooraan. Zijn A10 Fusion-chip levert de power en mogelijkheden die je van een computer verwacht. Je kan eindeloos surfen, mailen en gamen. Documenten en presentaties maken en uitwisselen. En dankzij ondersteuning voor Apple Pencil kan je met iPad creëren wat je voor ogen hebt, direct notities maken, markeren en tekenen. iPad heeft Touch ID, een batterij die het langer volhoudt dan een hele werkdag, en een slank en stevig design uit aluminium dat nog geen 500 gram weegt. Meer dan een miljoen apps via de App Store en een besturingssysteem dat je iPad slimmer en persoonlijker maakt, waardoor je meer dan ooit gedaan krijgt.


A10 Fusion-chip

Ontworpen om te presteren.

iPad is uitgerust met de A10 Fusion-chip van Apple, een energiezuinige en krachtige processor met 64-bits architectuur. De A10 Fusion-chip heeft vier cores en meer dan 3,3 miljard transistors. Hij is dus ontzettend snel. En dat is mooi meegenomen voor het bewerken van een 4K-video, voor het spelen van grafisch complexe games of het gebruik van de nieuwste augmented reality-apps.


Gebruik meerdere apps tegelijk.

Hij kan perfect multitasken.
En jij dus ook.

iPad is krachtig genoeg om meerdere apps tegelijk te gebruiken. Je kan dus gelijktijdig een Facetime-gesprek voeren met je collega of partner, berichtjes versturen, informatie opzoeken op het internet, en aan je business plan werken of een presentatie maken.


Uitstekend display voor AR.

Beleef augmented reality op de meest intense manier.

Augmented reality (AR) is een nieuwe technologie die virtuele objecten in de echte wereld plaatst. De grens tussen het virtuele en het tastbare valt weg. Dat is niet alleen leuk, maar ook buitengewoon praktisch. Om je woning in te richten, bijvoorbeeld. Zet meubels in je kamer en kijk hoe ze er bij je thuis uitzien, of de kleuren wel bij je passen en of de afmetingen goed zijn. Augmented reality is een nieuwe manier om technologie in te zetten voor een compleet andere manier van werken, leren, spelen en kijken naar bijna alles om je heen. Ieder onderdeel van iPad, van het display tot de processor, de camera’s en de bewegingssensoren, is specifiek ontworpen om AR-apps indruk­wekkender en levensechter dan ooit te maken.


Een notitieblok, camera, canvas en alles ertussenin.

Enorm veelzijdig.

Surfen. Mailen. Gamen. Op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van je vrienden via social media. FaceTime-gesprekken voeren. Berichten uitwisselen. Je bankzaken regelen, reizen boeken, citytrips plannen. Foto's en filmpjes maken. Noem maar op. Je iPad kan het. En hij is ook geschikt voor Apple Pencil (afzonderlijk verkrijgbaar).

Apple Pencil

Bedenk het. Noteer het.

Met iPad was het altijd al makkelijk om je ideeën vast te leggen. En nu is daar een nieuwe manier voor. Maak notities, schilder een aquarel of onderteken een contract. Met je Apple Pencil (afzonderlijk verkrijgbaar) doe je alles tot op de pixel nauw­keurig en met ongekende snelheid. Apple Pencil voelt net zo natuurlijk aan als een echt potlood, maar kan heel wat méér.


Twee geweldige camera's.

Meer dan geweldige foto's.

Met de ingebouwde camera’s aan de voor- en achterkant (8-MP camera met 1080p HD-video) maak je schitterende foto’s en video’s. Je kan ook documenten scannen, FaceTime-gesprekken voeren en zelfs een plattegrond maken met augmented reality.

Bluetooth toetsenborden

Gewoon connecteren.

Even zitten om aan een ­document of e-mail te werken? iPad heeft al een handig scherm­toetsen­bord, en is ook te gebruiken met allerlei Bluetooth-toetsen­borden (afzonderlijk verkrijgbaar).

Boordevol krachtige ingebouwde apps.

Maak een song met GarageBand, een boeiende presentatie met Keynote of een film met iMovie. Bewerk je foto's en ga intussen aan de praat met vrienden aan de overkant van de wereld via FaceTime. iPad zit boordevol apps van Apple waarmee je direct én creatief aan de slag kunt.

Méér dan een miljoen apps.

Kan eindeloos veel aan.

Met 1,3 miljoen apps - speciaal ontworpen voor het grote iPad-display - is er voor alles wat je wil doen wel iets te vinden op de App Store. Of je nu wil fotograferen, tekenen, gamen of wat dan ook.


Dun, licht en stevig.

Gemaakt om met je ideeën mee te reizen.

iPad weegt slechts 469 gram en is met 7,5 mm ook flinterdun. Je neemt hem dus heel makkelijk mee. Hij is ook heel stevig, je stopt hem dus met een gerust hart in je tas. En hij is even mooi als draagbaar.

Wifi en Cellular (4G LTE)

Overal online.

iPad is verkrijgbaar in versies met wifi en in versies met wifi en cellular. Daarmee heb je altijd en overal toegang tot het internet. Zo kun je in de trein naar je favoriete serie blijven kijken, onderweg een e-mail versturen, of foto’s posten terwijl je op vakantie bent. iPad levert supersnelle wifi-snelheden tot 866 Mb/s en 4G LTE-snelheden tot 300 Mb/s. Een iPad met wifi en cellular vereist een nano-simkaart en een internetabonnement om overal te kunnen surfen.

10 uur autonomie

Batterij voor een hele dag.

De batterij van iPad gaat de hele werkdag mee. Daardoor heb je tussen oplaad­beurten alle tijd om te surfen, schrijven, tekenen, werken, shoppen en nog zoveel méér.

Al je bestanden op één plek.

Altijd alles bij je, geordend en veilig.

In iCloud blijven je foto’s, bestanden en notities veilig bewaard, en zijn ze ook toegankelijk op al je toestellen. Als je iets bewerkt op je iPad, is het meteen ook bijgewerkt op je andere toestellen. En met de Bestanden-app houd je alle bestanden van hetzelfde type op één plek. Niet alleen die op je iPad, maar ook die in clouddiensten als Google Drive, OneDrive en Box.


Swipe, knijp, tik.

Geavanceerde technologie, eenvoudig in gebruik.

iPad is zo ontworpen dat het gebruik ervan heel natuurlijk aanvoelt. Ook als je hem voor het eerst in je handen hebt. Met simpele Multi-Touch-bewegingen blader je door foto’s, bewerk je documenten en orden je je bestanden. Gewoon door het schitterende 9,7-inch Retina-display aan te raken.

Dock

Direct bij je favoriete apps.

Dankzij het Dock kan je makkelijk van de ene naar de andere app zonder terug te hoeven naar het begin­scherm. Voeg je favoriete apps toe aan het Dock. Of ga meteen multitasken door er meerdere apps te openen.

Drag & Drop

Sleep het van hier naar daar.

Drag & Drop is speciaal ontwikkeld voor Multi-Touch en maakt het eenvoudig om afbeeldingen, tekst en bestanden tussen apps te verplaatsen. Zo kan je een foto makkelijk toevoegen aan een document of een bijlage stoppen in een e-mail. Met een paar tikjes kun je zelfs meerdere objecten selecteren en verplaatsen.

9,7-inch Retina-display

Net zo mooi als functioneel.

Dankzij het 9,7-inch Retina-display ga je helemaal op in alles wat je doet met iPad. Of je nu een bedrijfsplan opstelt, foto's of films bekijkt of een meesterwerk schildert. Het ruime en heldere display is zo schitterend dat je het wel móét aanraken. En dat is precies de bedoeling.

Veilig ontgrendelen met Touch ID.

Je vingerafdruk is je wachtwoord.

Met Touch ID ontgrendel je veilig je iPad met je vingerafdruk. Leg je vinger op de Touch ID-sensor en je bent klaar. Zo simpel is het.

Toegankelijkheid

Sluit niemand uit.

De beste technologie is technologie die iedereen kan gebruiken. Daarom bevat iPad functies die je helpen met zien, horen, lezen, schrijven en leren, en die motorische vaardigheden ondersteunen. Je kunt bijvoorbeeld met Siri praten door gewoon te typen. De kleuren van het display aanpassen om alles beter te zien. Of de tekst op het scherm laten voorlezen.