Apple iPad

Leren, spelen, surfen, creëren. Met het schitterende display, de prestaties en de apps van iPad ben je vrij om je helemaal uit te leven. Altijd en overal. En met verbazingwekkend gemak.

Flinterdun. Boordevol fun.

iPad heeft alles in huis om je beste maatje te worden. Van zijn schitterend 9,7-inch Retina-display tot zijn 8-MP camera en FaceTime HD-camera, waarmee je zowel je mooiste momenten vastlegt als selfies maakt en contact houdt met vrienden en familie. Hij ontgrendelt met je vingerafdruk en is dus veilig. Hij heeft talloze ingebouwde apps en houdt het lekker lang vol: 10 uur, da's langer dan een werkdag. Allemaal in een stevig aluminium design dat nog geen 500 gram weegt.


Retina-display

Schitterend display.

Ideaal formaat.

Of je nu foto’s bekijkt, aan het shoppen bent of een presentatie in elkaar steekt, met het heldere 9,7‑inch Retina‑display (resolutie 2048 x 1536) van iPad komt alles pas echt tot leven.


Prestaties

Kijk. Creëer. Speel.

Op volle snelheid.

Dankzij de prestaties van de 64‑bits A9‑chip voelen alle apps snel en soepel aan. Je kunt je verdiepen in educatieve apps, jezelf verliezen in de mooiste games, of zelfs twee apps tegelijk gebruiken. En dat allemaal met een batterij die tot wel 10 uur meegaat.


Apps.

Meer dan een miljoen apps speciaal voor iPad.

Elke iPad‑app is speciaal ontworpen voor de kracht en het formaat van iPad. En met al die geweldige iPad‑apps in de App Store is er altijd wel een app voor je favoriete bezigheid.


iOS 10

Persoonlijker. Krachtiger. Leuker.

iOS 10 is het meest geavanceerde, intuïtieve en veilige mobiele besturings­systeem ter wereld. Het is zó veelzijdig dat je kan multitasken, zeg maar twee apps tegelijk bedienen op hetzelfde scherm. Ontdek nieuwe manieren om Siri (spraakbesturing) te gebruiken en maak automatische reservekopies via iCloud, zodat je overal bij je bestanden kunt. En dankzij handige, nieuwe functies van talloze ingebouwde apps haal je nog méér uit je iPad!

Berichten

Met expressieve effecten als confetti geef je kleur aan je gesprekken met vrienden en familieleden.

Foto's

Zoek, deel en bewerk je foto’s op heel nieuwe manieren.

Pages, Numbers & Keynote

Alles wat je nodig hebt voor het maken van schitterende documenten, spreadsheets en presentaties.


Touch ID.

Ontgrendelen of inloggen? Gewoon aanraken.

Je vingerafdruk is het ultieme wachtwoord: uniek en altijd voorhanden. Met Touch ID kun je je iPad direct ontgrendelen en ook privégegevens in apps veiligstellen.Camera’s

Foto’s. Video’s. FaceTime.

Foto’s en video’s maken met iPad is kinderspel. Met de 8‑MP camera achteraan maak je gedetailleerde foto’s en 1080p HD‑video’s die je direct op iPad kunt bewerken met Foto’s, iMovie of je favoriete app uit de App Store. En de FaceTime HD‑camera aan de voorkant is ideaal voor videogesprekken en schitterende selfies.

8-MP camera

Neem gedetailleerde, heldere en levensechte foto's met de 8-MP camera. En maak je beelden achteraf nog mooier met de Foto's-app.

1080p HD-videocamera

Film je mooiste belevenissen in HD-kwaliteit met de 1080p HD-videocamera. En monteer de beelden eenvoudig in iMovie voor een perfect afgewerkt resultaat.

1,2-MP FaceTime HD

Maak coole selfies en hou leuke videogesprekken met vrienden en familie met de 1,2-MP FaceTime HD-camera.


Continuïteit

Al je devices werken samen als één.

iPad werkt naadloos samen met al je andere devices. Als je op je iPhone aan een e‑mail begint, kun je die afmaken op je iPad. Of je kunt afbeeldingen, video’s en tekst vanaf je iPad kopiëren en plakken op je Mac. En met AirDrop kun je zelfs draadloos bestanden delen tussen je iPhone, iPad en Mac.


Design

Handig en duurzaam.

iPad weegt slechts 469 gram en is ook maar 7,5 mm dun. Je neemt hem dus heel makkelijk overal mee naartoe. En hij is net zo stevig als dat hij handig is, dankzij een aluminium unibody­behuizing die goed in de hand ligt.


WiFi en 4G LTE

Snel surfen en streamen.

Elke iPad beschikt standaard over een razendsnelle 802.11ac WiFi-voorziening. Daarmee kan je supersnel mailen en surfen met een doorvoer van tot wel 866 Mbps. De WiFi+Cellular-versies ondersteunen overal ter wereld 4G LTE-netwerken. Zo ben je dus altijd online, ook als er geen WiFi in de buurt is. Dankzij WiFi+Cellular kan je waar dan ook - in binnen- of buitenland - je e‑mail checken, een route­beschrijving opvragen of een berichtje of mail naar het thuisfront sturen.

Apple iPad