Apple iPad Pro 10,5-inch

Wat je ook van plan bent, de nieuwe iPad Pro is er klaar voor. Hij heeft veel meer power dan de meeste pc‑laptops. En werkt tegelijkertijd heerlijk eenvoudig. Het vernieuwde Retina-display voelt net zo goed als het oogt. Bovendien draait alles uiterst soepel met iOS, wereldwijd het meest geavanceerde mobiele besturings­systeem. iPad Pro is alles wat je zoekt in een computer. Maar dan beter.

Retina-display

Het meest geavanceerde display.

iPad stond altijd al bekend om zijn baanbrekende Multi‑Touch-functionaliteit. Het vernieuwde Retina-display op iPad Pro zet nu opnieuw de toon. Het is helderder, reflecteert minder en reageert ongekend snel. Of je nu in Safari langs webpagina’s scrolt of een meeslepende 3D‑game speelt, alles voelt soepeler dan ooit.

Een nieuw 10,5-inch display.

20% meer schermruimte.

Het display van de 10,5‑inch iPad Pro is bijna 20% groter dan dat van zijn voorganger. Je hebt dus meer ruimte om meer te doen. En er is genoeg plek voor een full‑size scherm­toetsenbord. Terwijl de iPad zelf nog net zo handig is.


Nooit eerder gezien.

Laat staan gevoeld.

Met 3,7 miljoen pixels en een resolutie van 2224 op 1668 is het scherm van de nieuwe iPad Pro helderder en scherper dan ooit. En het display heeft nu een refresh-rate van 120 Hz. Dat is twee keer zoveel als in een standaard lcd-scherm. Films en video’s zien er dus fantastisch uit. En games gaan nog soepeler zonder vervelende haperingen. Snelheid kan mooi zijn. Echt mooi. En hoe je het display ook gebruikt, met je vinger of met Apple Pencil, alles voelt nog directer.


Helderheid. Kleurweergave. Antireflectie.

Geef je ogen nog meer de kost.

Helderheid van 600 nits.

Door de verbeterde helderheid zie je alles nog scherper, waar je ook bent.

P3 brede kleurweergave

De brede kleurweergave (P3) zorgt voor sprankelende groene en rode tinten, waardoor afbeeldingen en video’s er nog natuurgetrouwer uitzien.

1,8% reflectie.

Dankzij de speciale antireflectie­coating van Apple is het display helderder en beter zichtbaar, waar je je iPad ook mee naartoe neemt.


Krachtiger dan de meeste pc-laptops.

Absolute topprestaties.

iPad Pro is uitgerust met een supersnelle en krachtige 64-bits A10X Fusion-chip met zes cores. Hij is dus krachtiger dan veel pc-laptops. Met iPad Pro kan je met gemak ingewikkelde 3D‑modellen renderen en altijd en overal video editen in 4K-kwaliteit. Of complexe documenten en presentaties maken en aanpassen. En dat allemaal met een batterij die de hele dag meegaat.

A10X Fusion-chip

Zware taken zoals het editen van 4K‑video, het renderen van 3D‑afbeeldingen of het spelen van games zijn kinderspel dankzij de A10X Fusion-chip.


Beeldsignaalprocessor

De door Apple ontworpen ISP beeldsignaal­processor bevat een zelflerend systeem, waardoor je foto’s en video’s er geweldig uitzien.


Tot 10 uur batterijduur

Je bent nog productiever en creatiever met een batterij die de hele dag meegaat.
Apple Pencil.

Nu nog scherper.

Dankzij de hogere refresh-rate van het nieuwe display van iPad Pro voelt Apple Pencil (afzonderlijk verkrijgbaar) nog directer en natuurlijker aan. Met geen enkel ander digitaal instrument kun je zo nauwkeurig schrijven, annoteren en tekenen.


Een volledig toetsenbord. Compleet met cover.

Smart Keyboard

Vouw het full‑size (AZERTY) Smart Keyboard uit als je het nodig hebt. Vouw 'm terug dicht en je hebt een lichte en stevige cover die bestand is tegen dagelijks gebruik. Batterijen komen er niet aan te pas. De stroomvoorziening loopt via de Smart Connector van je iPad. En hij wordt meteen herkend.


Weegt bijna niets.

Kan bijna alles.

Ondanks zijn enorme power, het geavanceerde display, twee camera’s, supersnel draadloos internet en een batterij die de hele dag meegaat, is het design van iPad Pro nog altijd strak, dun (6,1 mm) en licht (469 gram).

Draadloos

Browsen, video’s streamen en documenten delen gaat razendsnel en kan haast overal met 802.11ac wifi en 4G LTE Advanced.


Touch ID

Touch ID maakt gebruik van een geavanceerde vingerafdruk­sensor waarmee je in een oogwenk je iPad ontgrendelt en privégegevens in apps veiligstelt. Touch ID werkt nu tweemaal sneller dan in de vorige generatie iPad Pro.


Camera's

iPad Pro heeft een 7-MP FaceTime HD-camera vooraan en een 12-MP camera achteraan. Door geavanceerde optische beeld­stabilisatie en een diafragma van ƒ/1.8 maakt hij ook bij weinig licht schitterende foto’s en video’s. En dankzij de bredere kleur­registratie kun je zelfs je selfies zo aan de muur hangen.De power van iPad.

Maal 1,3 miljoen.

iPad is ideaal om te werken, spelen en leren. Met meer dan een miljoen apps die optimaal gebruikmaken van het grote Multi‑Touch-display en de krachtige chip. Zo kun je op een andere manier aan de slag met de dingen die je graag doet.


Begin op het ene device.

Ga verder op het andere.

Begin een mailtje op je iPhone en ga verder op je iPad Pro. Of kopieer afbeeldingen, video’s en tekst op je iPhone en plak in je iPad. Je kunt ook draadloos bestanden delen tussen devices met AirDrop. iPhone en iPad Pro kunnen niet alleen samen goed met elkaar overweg, maar ook met je Mac en Apple Watch.


iCloud fotobibliotheek

Je hele fotobibliotheek blijft altijd up‑to‑date op al je devices, inclusief alle wijzigingen die je aanbrengt.

Handoff

Als je op je iPad aan een boek begint, kun je later verder lezen op je iPhone met iBooks.

Universeel klembord

Tekst, afbeeldingen en video’s kun je kopiëren uit een app op je iPhone en plakken op je iPad. Best handig.


 

iCloud. Eén plek voor alles wat belangrijk is.

In iCloud worden je foto’s, muziek, apps en andere bestanden veilig bewaard. Alles is altijd up‑to‑date en je kunt er vanaf ieder device bij.

 


iOS 11. Vanaf najaar 2017.

Megavoorsprong.

Dankzij iOS 11 (gratis verkrijgbaar vanaf het najaar van 2017) komt iPad nóg meer tot leven. Met de nieuwe features en mogelijkheden kun je op een heel andere manier aan de slag. Alles werkt sneller, prettiger en persoonlijker. Doe ermee wat je wil. Het kan.


Multitasken.

Multi-verbeterd.

In iOS 11 kun je met het gloednieuwe Dock heel eenvoudig je apps en bestanden openen. En als je Slide Over of Split View gebruikt, blijven beide apps actief. Zo kun je ze dus allebei tegelijkertijd blijven gebruiken. Bijvoorbeeld een afbeelding bewerken in Foto’s terwijl je een webpagina bouwt. Of in Safari je volgende vakantie plannen terwijl je in Agenda je vrije dagen checkt. Met iPad Pro en iOS 11 doe je alles wat je graag doet. Tegelijkertijd.

Dock

In het gloednieuwe Dock vind je makkelijker je favoriete en onlangs gebruikte apps en bestanden terug. Dat is vooral handig als je aan het multitasken bent of door apps navigeert.


Bestanden.

De nieuwe Bestanden-app brengt al je bestanden bij elkaar. Die op je iPad, en ook die van je andere iOS-devices, apps, iCloud en diensten zoals Box en Dropbox.


Drag & Drop

Drag & Drop is een nieuwe manier om dingen te verplaatsen. Gebruik gewoon je vinger om tekst, foto’s en bestanden van de ene naar de andere app te verslepen.


App Switcher

Met de vernieuwde App Switcher gaat switchen tussen apps zo snel als een swipe. Hij onthoudt ook welke app-combinaties je eerder hebt gebruikt om mee te multitasken.


Multitasken

Multitasken heeft een make‑over gekregen. De twee apps die je gebruikt blijven voortaan actief in Slide Over en Split View.


Apple Pencil

Met iOS 11 haal je nog meer uit Apple Pencil. Zo kan je documenten ondertekenen, pdf-bestanden annoteren of screenshots voorzien van notities. En in Notities kan je naast een tekst tekenen of schrijven. Een briljant idee? Schrijf het direct op. Tik met Apple Pencil op het toegangsscherm van je iPad en je opent meteen een notitie.


Inpakken. Aansluiten. Uitpakken.

Accessoires.

Van covers en beschermhoezen tot Apple Pencil en het Smart Keyboard, er is een ruime keuze aan accessoires waarmee je nog meer plezier beleeft aan je iPad Pro.