Apple iPad mini 4

iPad mini 4 is flinterdun - slechts 6,1 mm - en met amper 299 gram de lichtste iPad ooit. Het is bovendien de krachtigste iPad mini ooit, met het helderste scherm. Hij ligt perfect in de hand én is veruit de ideale reisgezel!


Gigantisch. Klein.

iPad mini 4.

iPad mini 4 kan heel wat meer dan zijn formaat doet vermoeden. En al die mogelijkheden passen gewoon in je hand. Hij is dunner en lichter dan ooit en toch krachtig genoeg om je ideeën naar een hoger plan te tillen.

De lichtste én dunste iPad ooit.

Alles wat iPad zo cool maakt, komt in iPad mini 4 samen in een ongeëvenaard superslank en handig ontwerp. iPad mini 4 is de dunste en lichtste iPad ooit. Hij is 6,1 mm dun en weegt slechts 299 gram. Ideaal dus om overal mee te nemen. En dat verandert niets aan zijn mogelijkheden. Met vrienden kletsen via FaceTime, snel even wat werk doen, het kan allemaal. Waar en wanneer je maar wilt.


Krachtig

Alles mini. Behalve zijn prestaties.

De A8-chip van iPad mini 4 is gebaseerd op een 64-bits architectuur van desktopklasse. Geschikt voor zelfs de meest veeleisende apps. Dus of je nu video’s bewerkt, foto’s bekijkt of beide, alles gaat soepel en snel.


Twee geweldige camera’s. Slim vermomd als iPad.

De camera van iPad mini 4 bevat geavanceerde optica, een verbeterde sensor en een door Apple ontworpen beeldsignaal­­processor. Bovendien kun je kiezen uit handige functies, zoals een panorama‑, timelapse‑, slowmotion‑, burst‑ en timermodus. Ook de FaceTime-camera aan de voorkant is onder handen genomen. Dankzij een verbeterde sensor en grotere pixels levert die een nog beter beeld bij weinig licht. Het resultaat? Al je foto’s, filmpjes, videogesprekken én selfies zien er waanzinnig goed uit.

Ingenieuze beveiliging. Je hebt het letterlijk in de vingers.

Met Touch ID op iPad mini 4 wordt je vingerafdruk het ideale wachtwoord. En je hoeft het niet eens te onthouden. Eén keer aanraken is voldoende om je iPad te ontgrendelen en je persoonlijke gegevens te beschermen. Ook als je je iPad met iemand anders deelt. Met Touch ID kun je bovendien veilig winkelen in iTunes, iBooks en de App Store.



Retina-display

Glashelder.

Het nieuwe Retina-display van iPad mini 4 is helderder en scherper dan ooit, met méér contrast en nog levendiger kleuren. Het antireflecterend scherm heeft meer dan 3,1 miljoen pixels: één miljoen meer dan een HD-tv. Dat betekent een resolutie van 2048 x 1536. Dus foto’s en video’s worden in ongelooflijk detail weergegeven en teksten zijn haarscherp. Want de beste pixels zijn pixels die je niet ziet.


Snelle draadloze verbindingen.

Elke iPad mini beschikt standaard over een razendsnelle 802.11ac WiFi-voorziening. Daarmee kan je supersnel mailen, surfen en documenten delen met een doorvoer van tot wel 866 Mbps. De WiFi+Cellular-versies ondersteunen overal ter wereld 4G LTE-netwerken. Zo ben je dus altijd online, ook als er geen WiFi in de buurt is.


iOS 10 en iPad. Krijgen meer voor elkaar, omdat ze voor elkaar zijn gemaakt.

iPad mini 4 is voorzien van iOS 10, het meest geavanceerde, intuïtieve en veilige mobiele besturingssysteem ter wereld. Met verbeterde apps en features zoals Slide Over, Split View en Beeld-in-beeld, kun je snel en simpel multitasken in iOS 10. Dus of je nu je berichten checkt terwijl je een e-mail typt of een presentatie maakt terwijl je voetbal kijkt, met iOS 10 haal je meer uit je iPad dan ooit.


Apps gemaakt voor iPad. En alles wat je ermee wilt doen.

Bij iPad mini 4 krijg je allerlei apps voor de dingen die je iedere dag doet. Zoals internetten, mailen, films en foto’s bewerken, rapporten schrijven of een boek lezen. In de App Store vind je bovendien nog veel meer geweldige apps die het beste uit het Retina-display halen (en dus geen uitvergrote iPhone-apps zijn). Dus of het nu gaat om fotograferen, gamen, reizen of budgetteren, er is altijd een app die je verder helpt.

Apple iPad mini 4