Apple iPad mini 2 spacegrijs

Uiterlijk lijkt iPad mini 2 als twee druppels water op z’n grotere broers. Je krijgt dus een grote iPad in een kleinere verpakking.

Op voorraad
Productnaam Prijs Aantal
iPad mini 2 32GB WiFi+Cellular spacegrijs

€ 419,00

€ 399,00

Overzicht

Eigenschappen

Een klein wonder.

iPad mini 2 heeft alles wat iPad zo populair maakt én hij is klein genoeg om met één hand van te houden. Hij is dun en licht (en mini), slechts 7,4 mm dik en weegt slechts 331 gram. Wat iPad mini 2 echt opmerkelijk maakt, is dat er zoveel kracht en mogelijkheden schuilen in zo’n compacte behuizing, waardoor je voortaan zelfs méér met minder kunt.

7,9-inch Retina-display.

Het 7,9-inch Retina-display (20 cm diagonaal) van iPad mini 2 heeft meer dan 3,1 miljoen pixels: één miljoen meer dan een HD-tv. Met een resolutie van 2048 x 1536 zitten de pixels zo dicht op elkaar, dat je ze met het blote oog niet meer kunt zien. Foto’s en video’s worden ontzettend gedetailleerd weergegeven en teksten zijn haarscherp.

iOS 10: het hart van je iPad mini.

Je hebt tablets en je hebt iPad. Het verschil zie je aan het oog voor detail. Dé grote troef van iPad is ongetwijfeld iOS 10, het intuïtieve besturingssysteem van Apple. iOS 10 en iPad zijn voor elkaar gemaakt en dat merk je. Dat voel je gewoon. iOS 10 heeft een ongeëvenaarde technologische voorsprong én blinkt uit in gebruiksgemak.

Werkt met iCloud, AirDrop, AirPrint en AirPlay.

iCloud bewaart al je foto's, films, muziek en documenten op àl je toestellen. Als je muziek koopt, hoef je die niet steeds opnieuw te downloaden om op meerdere apparaten te kunnen luisteren. En je hoeft ook niet bang te zijn dat je in een oude versie van een document werkt. Of dat je tijd verspilt aan het overzetten van foto’s. Voortaan regelt iCloud het voor je. Dankzij iCloud kan je ook draadloos foto's en filmpjes delen met anderen. En dankzij AirDrop kan je on the fly draadloos documenten delen. Je print je documenten op je iPad mini draadloos via AirPrint of je speelt via WiFi je muziek af op een luidspreker. Je foto's, films en muziek kan je draadloos bekijken en beluisteren op je TV-scherm via Apple TV.

Overige kenmerken:

 • Uitgerust met een 64-bit A7-processor. Visuele effecten en graphics worden dankzij de A7-processor net zo gedetailleerd weergegeven als op spel- en desktopcomputers.
 • iPad mini 2 is gemaakt om in beweging te blijven. Vandaar de M7-coprocessor. Die volgt alle bewegingen van je iPad mini, op basis van gegevens van de versnellingsmeter, de gyroscoop en het kompas. Apps waarvoor het bewegen van je iPad mini een grote rol speelt, werken daardoor beter.
 • Een 7,9-inch Retina multi-touch beeldscherm met meer dan 3,1 miljoen pixels en een resolutie van 2048 x 1536.
 • Scherm voorzien van een vingerafdrukbestendige, vetafstotende coating.
 • 5-megapixel iSight HD-camera achteraan met verlichtingssensor, autofocus, gezichtsherkenning, lens met 5 elementen, hybride IR-filter, diafragma ƒ/2.4, geotagging voor foto's en video's, HDR-foto's en tikken om video of foto’s scherp te stellen of de belichting voor video of foto’s te regelen.
 • Video-opnamefunctie in 1080p HD, videostabilisatie, gezichtsherkenning, tikken om scherp te stellen tijdens het filmen en 3x videozoom.
 • FaceTime HD-camera voor 1,2-megapixel foto’s, 720p HD-video, FaceTime-videogesprekken via Wi‑Fi of mobiel netwerk, gezichtsherkenning, verlichtingssensor aan achterzijde, geotagging voor foto's en video's en tikken om belichting voor video of foto’s te regelen.
 • Ingebouwde, oplaadbare lithium-polymeerbatterij. Autonomie: tot 10 uur internetten (via Wi‑Fi), video’s bekijken of muziek beluisteren. En tot 9 uur internetten via een mobiel netwerk.
 • Voorzien van een 3,5-mm stereoaansluiting koptelefoon, ingebouwde luidsprekers en 2 microfoons.
 • 32 GB aan flashopslag.
 • Beschikbaar in een versie met WiFi + Cellular. Dankzij Cellular kan je altijd en overal - ook zonder WiFi - surfen. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig bij een internetprovider. Heb je dat abonnement niet, dan kan je iPad mini 2 met WiFi en Cellular wel gewoon als WiFi-toestel gebruiken. Desgewenst neem je achteraf dan toch een abonnement. Om op vakantie te gaan, bijvoorbeeld.
 • Voorzien van Bluetooth 4.0.
 • Opladen via de meegeleverde stroomadapter of via de computer, met de bijgeleverde Lightning-naar-USB kabel.

 Systeemvereisten

 • Apple ID (gratis, is vereist voor sommige functies).
 • Internettoegang (vereist voor sommige functies).
 • Voor synchronisatie met iTunes op een Mac of pc is OS X versie 10.6.8 (of hoger) of Windows 8, Windows 7, Windows Vista of Windows XP Home of Professional met Service Pack 3 of hoger vereist
 • Werkt met iTunes voor Mac en Windows (gratis te downloaden via de Apple website).

Afmetingen.

Hoogte 20 cm - breedte 13,47 cm - dikte 7,5 mm

Gewicht.

341 gram (WiFi + Cellular)

Apple iPad mini 2 spacegrijs 
vanaf  
€ 399,00