Apple iPad Air

Dankzij iPad Air kan iedereen nu aan de slag met Apple's krachtigste technologieën. De A12 Bionic-chip met Neural Engine. Een 10,5-inch Retina-display met True Tone. Ondersteuning voor Apple Pencil en het Smart Keyboard. En omdat hij amper 500 gram weegt en maar 6,1 mm dun is, neem je al dat vermogen moeiteloos mee.

Design

Amper 500 gram.
En alles wat je nodig hebt.

iPad Air heeft een groot 10,5-inch Retina-display en is handig genoeg om overal alles gedaan te krijgen. Hij is dun (6,1 mm) en licht (nog geen 500 gram), en voorzien van geavanceerde draad­loze verbindingen. En met een batterijduur van 10 uur gaat iPad Air de hele dag mee, zonder tussentijds opladen.

Snelle Wifi en 4G LTE Advanced.

Dankzij wifi-snelheden tot 866 Mbps en snelle 4G-verbindingen blijf je met iPad Air heel makkelijk draadloos verbonden. Zo heb je altijd snel toegang tot al je bestanden (ook via iCloud) en kan je overal surfen, mailen en zoveel meer. Elke iPad Air heeft wifi. Om overal te kunnen surfen - ook op plaatsen waar geen wifi voorhanden is - is iPad Air met Wifi + Cellular vereist. Daarvoor heb je een nanosimkaart nodig en een abonnement bij een telecom provider.

Prestaties

Genoeg power voor alles.
En alles tegelijk.

De A12 Bionic-chip met Neural Engine zorgt voor een nóg hoger niveau van kracht en intelligentie. Door deze chip met realtime machine learning ervaar je foto’s, games en AR op een heel nieuwe manier. Met al dit vermogen kun je een video bewerken. Een schitterende presentatie maken. Een 3D-model ontwerpen. Je favoriete serie streamen. Of al deze dingen tegelijk doen.

Razendsnelle graphics voor games en apps.

De 4-core grafische engine van de A12 Bionic-chip zorgt voor de mooiste augmented reality-ervaringen, fotorealistische effecten in 3D-games en fantastische graphics in apps.

Retina-display

Wat je ook doet, het ziet er mooier uit.

Op het indruk­wekkende 10,5-inch Retina-display met brede kleur­weer­gave komen je foto’s, video’s en games tot in de allerkleinste details tot leven. En waar je je iPad Air ook mee naartoe neemt, dankzij True Tone, de hoge helderheid en de antireflectieve laag zie je alles altijd scherper.

True Tone

Prettig kijken in alle soorten licht.

True Tone stemt dynamisch de witbalans af op het omgevings­licht. Daardoor zien afbeeldingen er natuurlijker uit en zijn ze ook rustiger voor je ogen, of je nu in bed een boek leest of bij het zwembad zit te internetten.

Camera's

Maak adembenemende foto's. Film in HD. Speel met AR.

iPad Air is uitgerust met een 8-MP camera aan de achterkant en een 7-MP FaceTime HD-camera vooraan. Met die camera’s maak je schitterende foto’s en 1080p HD-video’s. Maar je kunt er nog veel meer mee. Een FaceTime-groepsgesprek voeren, bijvoorbeeld. Een document scannen, ondertekenen en terugsturen. Of nieuwe werelden creëren door de camera te gebruiken voor augmented reality.

Bekijk virtuele objecten in de echte wereld.

In augmented reality worden digitale objecten en gegevens met de echte wereld gecombineerd om compleet nieuwe ervaringen te creëren. Dankzij camera’s voor- en achteraan, de krachtige A12 Bionic-chip met Neural Engine, het grote en heldere display en de bewegings­sensoren ga je met iPad Air volledig op in AR.

Apple Pencil

Schrijf, teken of schets.

Apple Pencil voelt net zo precies en natuurlijk aan als een traditionele pen of potlood, maar is nog veel flexibeler. Met Apple Pencil maak je van iPad Air een notitieblok, canvas of wat je ook maar kunt bedenken om te schrijven, tekenen en schetsen.

Maak notities. Markeer documenten en screenshots. En meer.

Maak notities en leg je ideeën net zo natuurlijk vast als op papier. Je kunt zelfs je hand­geschreven notities doorzoeken en ze omzetten naar tekst. En documenten markeren, tekeningen toevoegen aan notities of een screenshot maken en annoteren.

Smart Keyboard

Volledig toetsen­bord.
Compleet met cover.

Elke iPad heeft een virtueel toetsenbord en iPad Air is geschikt voor het Apple Smart Keyboard, een fullsize toetsenbord. Het Smart Keyboard is ideaal als je veel wil typen, om een scriptie te schrijven of een presentatie te maken.

Direct klaar voor gebruik.

Het Apple Smart Keyboard is altijd klaar voor gebruik. Je hoeft 'm niet eens te connecteren met iPad Air. Je iPad herkent het Smart Keyboard meteen. Je kan dus direct beginnen typen. En daarna vouw je hem op tot een dunne, lichte cover.

iPadOS

Gemaakt om het beste uit je iPad te halen.

iPadOS bevat talloze functies die speciaal voor iPad zijn ontwikkeld, zoals intuïtieve multi-tasking. Je kan dus meerdere apps tegelijk gebruiken. En apps direct openen vanuit het Dock. Browsen zoals op een desktop computer en gebruikmaken van een nieuw, handig begin­scherm. Zo wordt iPad er alleen maar sneller, leuker en functioneler op.

Voelt vertrouwd, maar tegelijkertijd ook compleet anders.

iPadOS heeft dezelfde basis als iOS. Veel apps en functies werken dan ook identiek. En ook dingen als tikken, swipen, knijpen en zoomen zijn net zo simpel als op je iPhone.

Al je bestanden op één plek.

Met de Bestanden-app kun je alles overzichtelijk organiseren in iCloud Drive of bij cloud­­diensten van derden zoals Box of Dropbox. Of op je iPad Air. En je kunt overal makkelijk bij. Waar je dus ook bent, al je bestanden staan netjes bij elkaar op één plek.

Apps

Maak van je iPad wat je maar wilt.

iPad Air zit boordevol apps van Apple die je iedere dag kan gebruiken, zoals Foto’s, Kaarten, Berichten, Mail en Safari. Je krijgt ook toegang tot krachtige productiviteits­apps, zoals Pages, Numbers en Keynote. En met GarageBand en iMovie kun je meteen creatief aan de slag. En in de App Store vind je nog eens meer dan een miljoen apps speciaal voor iPad.

Automatische updates.

iPadOS altijd up-to-date.

Als je Automatische updates inschakelt in iPadOS, worden nieuwe updates van het besturingssysteem gratis en draadloos gedownload op je iPad. Zo heb je altijd de nieuwste features, de meest geavanceerde technologie en de laatste beveiligings­updates.

iCloud

De beste plek voor al je foto’s, bestanden en meer.

In iCloud blijven al je foto’s, bestanden en notities veilig bewaard en up-to-date, en zijn ze toegankelijk op al je devices. En met de Bestanden-app kun je al je bestanden - in iCloud Drive en op je iPad Air - op één plek beheren.

Privacy en beveiliging

Je gegevens zijn van jou.

iPad Air is ontworpen met het oog op privacy en veiligheid. Met Touch ID ontgrendel je je iPad makkelijk en veilig. En met Apple Pay kan je net zo makkelijk en veilig betalen. Leg gewoon je vinger op de Touch ID-sensor en je bent klaar.

Toegankelijkheid

Ontworpen voor iedereen.

Technologie is pas echt krachtig als iedereen die kan gebruiken. Daarom heeft iPad Air toegankelijkheids­­functies voor mensen die behoefte hebben aan ondersteuning op het gebied van zien, horen, interactie of leren. Met VoiceOver krijg je bijvoorbeeld te horen wat er op het scherm gebeurt, en met Schakel­bediening kun je iPad Air gebruiken zonder hem aan te hoeven raken.

1 jaar gratis Apple TV+

Het beste van de allerbeste tv- en filmmakers.

Op 1 november gaat Apple TV+ van start, een nieuwe streamingdienst van Apple, waar de allerbeste tv- en filmmakers hun eigen unieke verhalen vertellen. Met exclusieve films en series in uiteen­lopende genres. Als je een nieuwe iPad Air koopt, krijg je 1 jaar gratis toegang tot Apple TV+ van zodra deze van start gaat.

Topreeksen en films.

In de Apple TV-app krijg je elke maand nieuwe Apple Originals. De beste verhalen van de allerbeste tv- en filmmakers. Altijd zonder advertenties en on demand. In 4K HDR-kwaliteit en met Dolby Atmos surround sound.

Hoe het werkt.

De Apple TV-app staat standaard op elke iPad, iPhone, iPod touch, Mac en Apple TV. Met een abonnement op Apple TV+ kunnen tot zes gezinsleden hun favoriete series en films downloaden en offline bekijken. Ideaal voor onderweg.

Eén jaar gratis.

Apple TV+ heb je voor slechts €4,99 per maand met een gratis proefperiode van 7 dagen. En bij aankoop van een nieuwe iPad, iPhone, iPod touch, Mac of Apple TV kijk je één jaar lang gratis.

Accessoires voor je iPad Air.

Bescherm je iPad Air met de beste beschermhoezen en covers en bekijk ook extra accessoires zoals de Apple Pencil, AirPods en luidsprekers.

Ruil je oude iPad in voor korting op een nieuwe.

Ruil je oude iPad in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het milieu want Apple recycleert je oude toestellen. De waarde ervan krijg je als korting bij aankoop van een nieuwe iPad. Bezoek onze inruilpagina voor meer informatie.

Apple iPad Air