Apple iPad Air

Dankzij iPad Air kan iedereen nu aan de slag met Apple's krachtigste technologieën. De A12 Bionic-chip met Neural Engine. Een 10,5-inch Retina-display met True Tone. Ondersteuning voor Apple Pencil en het Smart Keyboard. En omdat hij amper 500 gram weegt en maar 6,1 mm dun is, neem je al dat vermogen moeiteloos mee.

Ideale studiegenoot.

Met een iPad ga je met plezier terug naar school! Een iPad is snel, krachtig en eenvoudig, zodat jij je volop kan concentreren op je resultaten. Wij starten je nieuwe iPad gratis voor je op en helpen je graag op weg zodat je nieuwe studiegenoot geen geheimen meer voor je kent.

5% korting voor leerlingen, studenten en leerkrachten.

Tot en met 30 september 2019 genieten leerlingen, studenten en leerkrachten bij Pure Lifestyle van 5% korting op elke iPad, dus ook iPad Air.

Actievoorwaarden.

Kortingen worden verrekend aan de kassa in onze winkel in Ninove. Je ziet ze dus niet online. Actie geldig tot en met 30 september 2019. Eén iPad per klant. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen en is voorbehouden voor studenten en leerkrachten. Meer info op onze nieuwspagina.


Design

Amper 500 gram.
En bevat alles wat je nodig hebt.

iPad Air heeft een groot 10,5-inch Retina-display en is handig genoeg om overal alles gedaan te krijgen. Hij is dun (6,1 mm) en licht (nog geen 500 gram), en voorzien van geavanceerde draad­loze verbindingen. En met een batterijduur van 10 uur gaat iPad Air de hele dag mee, zonder tussentijds opladen.

Snelle Wifi en 4G LTE Advanced.

Dankzij wifi-snelheden tot 866 Mbps en snelle 4G-verbindingen (op Wifi + Cellular modellen) blijf je met iPad Air heel makkelijk draadloos verbonden. Zo heb je altijd snel toegang tot al je bestanden (ook via iCloud) en kan je overal surfen, mailen en zoveel meer.


Prestaties

Genoeg power voor alles. En alles tegelijk.

De A12 Bionic-chip met Neural Engine zorgt voor een nóg hoger niveau van kracht en intelligentie. Door deze chip met realtime machine learning ervaar je foto’s, games en AR op een heel nieuwe manier. Met al dit vermogen kun je een video bewerken. Een schitterende presentatie maken. Een 3D-model ontwerpen. Je favoriete serie streamen. Of al deze dingen tegelijk doen. De 4-core grafische engine van de A12 Bionic-chip zorgt bovendien voor razendsnelle graphics voor games en apps.


Retina-display

Wat je ook doet, het ziet er mooier uit.

Op het indruk­wekkende 10,5-inch Retina-display met brede kleur­weer­gave zie je foto’s, video’s en games tot in de allerkleinste details tot leven komen. En waar je je iPad Air ook mee naartoe neemt, dankzij True Tone, de hoge helderheid en de antireflectieve laag kun je alles altijd perfect zien.

True Tone

Prettig kijken in alle soorten licht.

True Tone stemt dynamisch de witbalans af op het omgevings­licht. Daardoor zien afbeeldingen er natuurlijker uit en zijn ze ook rustiger voor je ogen, of je nu in bed een boek leest of bij het zwembad zit te internetten.

Camera's

Maak adembenemende foto's. Film in HD. Speel met AR.

iPad Air is uitgerust met een 8-MP camera aan de achterkant en een 7-MP FaceTime HD-camera vooraan. Met die camera’s maak je schitterende foto’s en 1080p HD-video’s. Maar je kunt er nog veel meer mee. Een FaceTime-groepsgesprek voeren, bijvoorbeeld. Een document scannen, ondertekenen en terugsturen. Of nieuwe werelden creëren door de camera te gebruiken voor augmented reality.

Bekijk virtuele objecten in de echte wereld.

In augmented reality worden digitale objecten en gegevens met de echte wereld gecombineerd om compleet nieuwe ervaringen te creëren. Dankzij camera’s voor- en achteraan, de krachtige A12 Bionic-chip met Neural Engine, het grote en heldere display en de bewegings­sensoren ga je met iPad Air volledig op in AR.


Apple Pencil

Bedenk het, noteer het.

Apple Pencil voelt net zo precies en natuurlijk aan als een traditionele pen of potlood, maar is nog veel flexibeler. Met Apple Pencil maak je van iPad Air een notitieblok, canvas of wat je ook maar kunt bedenken om te schrijven, tekenen en schetsen. Maak notities en leg je ideeën net zo natuurlijk vast als op papier. Je kunt zelfs je hand­geschreven notities doorzoeken en ze omzetten naar tekst. En documenten markeren, tekeningen toevoegen aan notities of een screenshot maken en annoteren.

Smart Keyboard

Volledig toetsen­bord. Compleet met cover.

Met het Smart Keyboard heb je een volledig toetsenbord ter beschikking, om een scriptie of te schrijven of een presentatie te maken. Je kan het makkelijk aansluiten zonder dat je het hoeft te koppelen of op te laden. Hij is dus altijd klaar voor gebruik. En als je klaar bent, dan vouw je hem op tot een dunne, lichte cover.

iOS

Gemaakt om het beste uit je iPad te halen.

iOS is een geavanceerd mobiel besturings­systeem waarmee je maar hoeft te tikken of te swipen om te vinden wat je nodig hebt. Met simpele gebaren heb je alle controle over de power en het grote display van iPad Air. Selecteer je favoriete apps in het Dock om te multitasken. Sleep bestanden van de ene naar de andere app. En organiseer je bestanden hoe je maar wilt met de Bestanden-app.

Al je bestanden op één plek.

Met de Bestanden-app kun je alles overzichtelijk organiseren in iCloud Drive of bij cloud­­diensten van derden zoals Box of Dropbox. Of op je iPad Air. En je kunt overal makkelijk bij. Waar je dus ook bent, al je bestanden staan netjes bij elkaar op één plek.

Apps waarmee je van je iPad maakt wat je maar wilt.

iPad Air zit boordevol apps van Apple die je iedere dag kan gebruiken, zoals Foto’s, Kaarten, Berichten, Mail en Safari. Je krijgt ook toegang tot krachtige productiviteits­apps, zoals Pages, Numbers en Keynote. En met GarageBand en iMovie kun je meteen creatief aan de slag. En in de App Store vind je nog eens meer dan een miljoen apps speciaal voor iPad.

iCloud.

In iCloud blijven al je foto’s, bestanden en notities veilig bewaard en up-to-date, en zijn ze toegankelijk op al je devices. En met de Bestanden-app kun je al je bestanden - in iCloud Drive en op je iPad Air - op één plek beheren.

Privacy en beveiliging.

iPad mini is ontworpen met het oog op privacy en veiligheid. Met Touch ID ontgrendel je je iPad mini makkelijk en veilig. En met Apple Pay kan je net zo makkelijk en veilig betalen. Leg gewoon je vinger op de Touch ID-sensor en je bent klaar.

Ontworpen voor iedereen.

iPad mini heeft toegankelijkheids­functies voor wie problemen heeft met zien, horen, interactie of leren. Met VoiceOver krijg je te horen wat er op het scherm gebeurt, en met Schakel­bediening kun je iPad mini gebruiken zonder hem aan te raken.

Accessoires voor je iPad Air.

Bescherm je iPad Air en bekijk ook extra accessoires zoals de Apple Pencil en AirPods draadloze oortjes.