Linksys Velop Tri-Band Whole Home mesh wifi

Met Linksys Velop haal je een sterk en supersnel wifi-signaal in huis. Elk station met drie wifi-banden versterkt het bereik met bijna 200 m2. En dat kan je verder uitbreiden tot je hele woning en zelfs je achtertuin voorzien zijn van een uitstekend draadloos netwerk.

Breidt het wifi-netwerk uit.

Het signaal van traditionele routers reikt vaak niet tot in alle hoeken van je huis. De draadloze stations (of nodes) van Velop versterken het wifi-bereik, ongeacht het type of de grootte van je woning. Velop is modulair en je kan altijd extra nodes toevoegen om ook de garage, kelder of achtertuin van een sterk wifi-signaal te voorzien.

Overal een sterk signaal.

Velop wifi mesh met drie ingebouwde wifibanden presteert aanzienlijk beter dan traditionele routers en wifi-uitbreiders. Vaak gaat de kwaliteit van het signaal achteruit hoe groter de afstand tot de router wordt en valt de verbinding weg. Het draadloos bereik van Velop is overal in je woning even sterk, heeft geen vertragingen en voorkomt bufferen. Zo kan het hele gezin gelijktijdig perfect streamen, gamen en 4K/HD-tv kijken.

Dynamische tri-band-technologie voorkomt bufferen.

Dankzij Velop mesh kan je probleemloos 4K/HD-video's streamen terwijl je kinderen online gamen en surfen. Velops tri-band-technologie past zich dynamisch aan de omstandigheden aan voor razendsnelle, naadloze wifi-verbindingen op al je apparaten.

Beheer en controleer je wifi-netwerk waar je ook bent.

Met de Linksys App kan je zowel thuis als onderweg je wifi-netwerk controleren en beheren.

Ouderlijk toezicht.

Beperk toegang tot bepaalde websites en stel grenzen aan wifi-gebruik tijdens het huiswerk en na bedtijd.

Stel prioriteiten in.

Geef voorrang aan streaming-apparaten, zoals Apple TV, terwijl je kinderen surfen op het web of gamen. Zo vertragen je andere toestellen niet.

Gastnetwerk.

Deel eenvoudig een gastnetwerk met vrienden met een unieke en veilige wifi-naam en paswoord.

Eén wifi-naam en wachtwoord.

Het Velop mesh-systeem werkt als één netwerk dat voortdurend zoekt naar verbonden apparaten. Hierdoor kan je je vrij door je hele huis en achtertuin verplaatsen zonder verbindingsproblemen.

Eenvoudige installatie.

Velop is heel eenvoudig te installeren met de intuïtieve app waarmee je binnen enkele minuten zorgt voor wifi-vrijheid overal in huis. Download de Linksys-app en maak verbinding met je modem. Geef je wifi-netwerk een naam en stel een wachtwoord in. Zet vervolgens de nodes op verschillende plekken in je huis neer.

Snelheid en auto-fix.

Dankzij de app kan je makkelijk de internetsnelheid controleren en de actuele upload- en downloadsnelheden bekijken. Velop selecteert automatisch het beste wifi-kanaal, doet firmware-updates voor een perfecte beveiliging en optimaliseert het systeem om interferentie te voorkomen en het sterkste signaal te leveren.

Strak ontwerp.

Velop is bijzonder stijlvol vormgegeven met aan de bovenkant geïntegreerde antennes en ventilatie aan drie zijden voor een optimale koeling. En dankzij verborgen kabelaansluitingen kan je Velop makkelijk overal in huis integreren.

Linksys Velop Tri-Band Whole Home mesh wifi