Withings Thermo koortsthermometer

Withings Thermo is de meest hygiënische manier om je lichaamstemperatuur te meten. Hou de Thermo 2 seconden aan je slaap om je temperatuur af te lezen. Thermo meet uiterst nauwkeurig en synchroniseert met de Thermo-app op je iPhone voor een interpretatie op basis van leeftijd, koortsgeschiedenis en symptomen.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Withings Thermo
€ 99,95

Overzicht

Eigenschappen

Grote nauwkeurigheid.

HotSpot Sensor-technologie: 16 infraroodsensoren vinden met meer dan 4000 metingen het warmste punt en zorgen voor een uiterst nauwkeurige uitslag.

Resultaat met slechts één scan in 2 seconden

Met een simpele handeling neem je in slechts 2 seconden de lichaamstemperatuur op. Via het touchscreen kun je meetresultaten aan 8 personen koppelen. Thermo houdt er rekening mee dat de normale lichaamstemperatuur anders kan zijn voor verschillende leeftijden: wanneer je meetresultaten hebt toegewezen, geeft het ledlampje aan of er sprake is van normale temperatuur, verhoging of koorts.

Hygiënisch.

Contact met de huid is niet nodig. Thermo werkt zonder contact met speeksel, oorsmeer of ander lichaamsvocht en is daarmee de meest hygiënische manier om je temperatuur op te nemen.

Slimme controle bij koorts.

Metingen worden via wifi of Bluetooth automatisch gesynchroniseerd met je iPhone. De Thermo-app geeft een doordachte interpretatie op basis van leeftijd, koortsgeschiedenis en symptomen. En je kunt ook notities maken, foto’s toevoegen en herinneringen instellen.

Medisch goedgekeurd.

Thermo is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration. De app bevat ook de dienst Thermia: voorlichting over gezondheid van het kinderziekenhuis van Boston.

Compatibel met Apple.

De Thermo-app is compatibel met iOS 8 of hoger en kan worden gesynchroniseerd met de Gezondheid-app van Apple.

Verdere kenmerken.

  • Eerste thermometer met wifiverbinding
  • Automatische synchronisatie met iPhone via wifi of Bluetooth
  • Batterij gaat tot twee jaar mee
  • Standaard meegeleverd: Withings Thermo-thermometer, 2 AAA-batterijen en een beknopte gebruikershandleiding

Afmetingen.

Hoogte 3,33 cm - lengte 11,61 cm - breedte 3,33 cm