GoPro Karma

Méér dan een drone.

Met GoPro Karma combineer je de beleving van een supercoole drone met de ongeëvenaarde mogelijkheden en beelden van een GoPro-camera. En zelfs aan wal haal je met Karma Drone nog méér uit je GoPro.

Adrenalinestoot.

Karma tilt de opwinding om met een drone te vliegen naar ongekende hoogtes. Laat Karma Drone opstijgen en tot wel 3 km ver vliegen. Met Karma en je GoPro-camera schiet je ultrascherpe en uiterst stabiele beelden op de grond en in de lucht.

Je beleeft méér.

Dankzij de camerastabilisator van Karma Drone beleef je méér. Je ziet details die je anders nooit zou zien. En dat in een kwaliteit die je alleen van professionals verwacht. Scherp. Stabiel. Schokvrij. En achteraf herbeleef je alles opnieuw op groot scherm.

Maakt indruk.

Bereid je voor op een compleet nieuwe ervaring. Karma Drone zet immers de meest indrukwekkende prestaties neer.


Eenvoudig en leuk.

Nooit eerder een drone bestuurd? Wie voor het eerst vliegt, kan met slechts één druk op de knop van de controller direct de lucht in.

Makkelijk en veilig.

Een ingebouwde trainingshandleiding laat je zien hoe je de drone kunt instellen, de sticks gebruikt, je camera bedient en veilig kunt vliegen. De vliegsimulator geeft je vóór je eerste vlucht de praktijktraining die je nodig hebt om altijd en overal als een professional te vliegen. Je vliegt handmatig of gebruikt geautomatiseerde vliegroutes. Je bekijkt live-opnames en dankzij het geïntegreerde touch display van de Karma controller kun je als eerste zien wat je GoPro ziet.Professionele resultaten tijdens je eerste vlucht.

Geautomatiseerde vliegroutes helpen je om indrukwekkende beelden van professionele kwaliteit vast te leggen. Ze zijn vooraf ingesteld en de beelden die je vastlegt zijn beter dan zelfs de beste piloten met handbediening kunnen krijgen. Kies eenvoudigweg het beeld dat je wilt, volg de instructies op het scherm en laat 'm vliegen.

Slimme besturing voor ervaren piloten.

Ervaren piloten kunnen de slimme besturing gebruiken om te vliegen, terwijl zij zich concentreren op het bedienen van de camera voor de perfecte opname.Neem je vrienden mee op je vlucht.

Met de GoPro Passenger App kunnen je vrienden op hun iPhone en iPad je vlucht volgen, live video bekijken en je GoPro-camera bedienen terwijl jij je vliegkunsten oefent.

Méér dan een drone.

Als hij geen cirkeltjes maakt in de lucht, kan je de camerastabilisator uit de Karma Drone verwijderen en bevestigen aan de meegeleverde Karma Grip hendel of aan één van de body mount accessoires van GoPro. Zo maak je in alle omstandigheden - al dan niet met je Hero-camera in de hand - de meest coole, stabiele en professioneel ogende beelden.

Karma Grip

Vloeiende en stabiele beelden met je GoPro-camera in de hand.Scherpe, stabiele beelden vanaf je uitrusting.

Maak zelfs op de skipiste, in volle zee of in de bergen haarscherpe en schokvrije beelden dankzij de beeldstabilisator uit Karma Drone. Je kan 'm bevestigen aan één van de body mount accessoires van GoPro, inclusief de meegeleverde schouderriemen.

Openvouwen en go!

GoPro Karma gaat waar jij gaat. Vouw de drone open, start 'm op met de controller én geniet. Bij zijn terugkeer vouw je hem weer op en stop 'm je samen met de meegeleverde accessoires in zijn eigen compacte koffer. Handig!

Handig om dragen.

Je GoPro Karma Drone en accessoires zitten veilig en wel opgeborgen in hun eigen lichtgewicht koffer. Dankzij de schouderriemen kan je die koffer makkelijk overal meenemen. Zélfs tijdens de wildste avonturen.

Keert veilig terug.

De Karma Drone vliegt veilig naar je terug wanneer hij buiten bereik raakt, de verbinding verloren wordt of wanneer de accu bijna leeg is.

GoPro Karma Drone