GoPro HERO5 Session

HERO5 Session heeft alle eigenschappen van de beste GoPro-camera. Hij is gewoon kleiner en is de ultieme mix van prestatie en eenvoud. HERO5 Session combineert 4K Ultra HD-beeldkwaliteit met ingebouwde beeldstabilisatie, éénknopsbediening en spraakbesturing in een klein, robuust en waterbestendig ontwerp. Klaar met filmen? Deel je beelden direct met anderen via je iPhone en GoPro Plus account in de cloud.

4K Ultra HD-beeldkwaliteit.

Met GoPro HERO5 Session maak je haarscherpe video-opnames in 4K Ultra HD-beeldkwaliteit met 30 beelden per seconde.


Ingebouwde beeldstabilisatie.

Ingebouwde beeldstabilisatie zorgt ook op het meest spannende moment en bij extreme bewegingen voor vloeiende en stabiele beelden.
Adembenemende 10MP-foto's.

Met de 10-megapixel camera leg je de mooiste, gedetailleerde foto's vast.

Eénknopsbediening.

Je GoPro-camera bedienen was nog nooit zo eenvoudig. Met één druk op de sluiterknop zet je de HERO5 Session aan en begint het opnemen automatisch. De HERO5 Session geeft je ook controle over de meest gebruikte functies en instellingen op de camera zelf.

Stembediening.

Met eenvoudige spraakcommando's (in het Engels) bedien je HERO5 Session zonder je handen te gebruiken.
Waterdicht.

HERO5 Session is waterdicht tot 10 meter (zonder extra behuizing). De camera voelt zich letterlijk als een visje in het water in het zwembad, aan zee, bij watersport en bij het skiën en snowboarden.

Unieke perspectieven.

HERO5 Session is supercompact, robuust en makkelijk te bevestigen om unieke perspectieven in beeld te brengen.

Wear it. Mount it. Love it.

Leg het leven op een geheel nieuwe manier vast met meer dan 30 GoPro-bevestigingen en -accessoires en haal nog méér uit je Hero5 Session-camera.

Direct uploaden en delen.

Dankzij de ingebouwde WiFi- en Bluetooth-technologie kun je je beelden direct delen met vrienden en familie en je beeldmateriaal automatisch uploaden naar je optionele GoPro Plus-account in de cloud.

GoPro Hero5 Session