GoPro Hero4 silver

De camera bedienen, beelden bekijken en instellingen aanpassen: met het touch display van de GoPro Hero4 Silver is het een kwestie van tikken en vegen. Met Hero4 Silver film je in Full HD 1080p-kwaliteit en maak je haarscherpe 12-megapixel foto's. En die kan je via WiFi en Bluetooth delen met de buitenwereld.

Op voorraad
Productnaam Prijs Aantal
Hero4 Silver
€ 229,00

Overzicht

Eigenschappen

Je meest gewaagde avonturen. Je herbeleeft ze telkens opnieuw.

De GoPro is een robuuste en piepkleine camera die met name bij extreme sports als surfen, base jumpen, snowboarden, parachutespringen en diepzeeduiken wordt gebruikt om foto’s of video’s te maken. GoPro staat bekend om z'n schitterende beeldkwaliteit en dat wordt bij de Hero4 Silver camera naar een nog hoger niveau getild. Zelfs in het heetst van de strijd maak je haarscherpe 12-megapixel foto's en onberispelijke video-opnamen in Full-HD 1080p of HD 720p kwaliteit.

Protune. Voor foto en video.

Met Protune maak je opnames van bioscoopkwaliteit en kan je foto- en video-instellingen op talloze manieren handmatig aanpassen: van kleur en ISO-limiet tot belichting en nog veel meer.

Klinkt indrukwekkend!

Hero4 Silver levert niet alleen prachtige beelden op, maar ook een kristalhelder, natuurlijk geluid. De ingebouwde microfoon levert een bereik dat bijna 2 keer zo groot is dan bij vroegere GoPro-camera's. Herbeleef èlk hoogtepunt van Rock Werchter of Tomorrowland telkens opnieuw. In beeld en geluid.

Foto. Power. Actie.

Hero4 Silver maakt haarscherpe 12-megapixel foto's, tot 30 beelden per seconde, ideaal voor snelle actiescènes. Schakel de Time Lapse modus in om automatisch foto's te maken op vaste intervallen.

Draadloos delen, bewerken en bedienen.

Tùùrlijk wil je je coolste en mooiste momenten delen met de buitenwereld. Met Hero4 kan dat draadloos, dankzij de ingebouwde WiFi en Bluetooth-technologie. Die communiceert met je iPhone of iPad. De weg naar Facebook, Twitter, Instagram, berichten en e-mail ligt voor je open! En met de GoPro app op je iPhone of iPad kan je Hero4 ook vanop afstand bedienen, opnames bekijken, bewerken en monteren. 

Adembenemend wijd perfectief.

Géén enkele camera filmt zoveel van jezelf én je omgeving als de ultragroothoeklens van GoPro. Die lens levert beelden op van bijna 180° en daar komt nu SuperView bij: een nieuwe exclusieve functie waarmee je de wereld vastlegt vanuit een adembenemend wijd perspectief.

Film. Direct!

Met QuikCapture start je de camera op én begin je direct te filmen, met een eenvoudige druk op de knop.

Slow Motion in HD-kwaliteit, Timelapse video nu supereenvoudig.

Met Hero4 Silver film je slow motion scènes nu ook in HD-kwaliteit, met 120 beelden per seconde. En om Timelapse video's te maken, moet je niet langer uren monteren. Wil je die wolkenmassa of zonsondergang versneld weergeven? Gewoon filmen, in Time Lapse modus. Zo eenvoudig. 

Slecht licht of nacht? Altijd helder beeld.

Ook opnames in slechte lichtomstandigheden en in het donker leveren nu de mooiste beelden op met functies als Auto Low Light, Night Photo en Night Lapse.

Markeer hoogtepunten.

Met HiLight Tags markeer je tijdens het filmen hoogtepunten om ze achteraf eenvoudig terug te vinden, te bewerken en te delen.

Verdere kenmerken.

 • Scherm - Geïntegreerd touch display.
 • Video-opnamen - in 1080p met 60 bps of in 720p met 120 bps.
 • Foto-opnamen - 12-megapixel foto’s van topkwaliteit met een snelheid tot 30 bps.
 • Sterk en robuust - Ontworpen om extreme situaties en omgevingen te weerstaan.
 • Waterbestendig - tot 40 meter.
 • Compatibel met alle GoPro Mounts.
 • Geheugenkaarten - MicroSD (niet meegeleverd) tot 64 GB.
 • Cameratype - HD-video
 • Batterij - Oplaadbare lithium-ion met een autonomie van 2 uur.
 • Ingangen - Mini-USB, micro-HDMI en MicroSD
 • Standaard meegeleverd - GoPro Hero4 Silver-camera met geïntegreerd touch-display, standaardbehuizing, oplaadbare batterij, mini-USB-naar-USB-kabel, gesp, driewegsscharnierarm, stickers voor gebogen en plat oppervlak, skeleton- en touch-backdoor.
GoPro Hero4 Silver 
vanaf  
€ 229,00