GoPro HERO Session

GoPro HERO Session is klaar voor elk avontuur dankzij zijn eenvoudige éénknopsbediening en compact, waterdicht ontwerp. Deze kleine HERO maakt films en foto's van professionele kwaliteit, die je met WiFi en Bluetooth en via je iPhone direct kan delen met anderen.

Professionele videokwaliteit.

Met de GoPro HERO Session maak je video-opnames van professionele kwaliteit (met een resolutie tot 1440 pixels per inch). De camera schiet tot wel 100 beelden per seconde en dat zorgt voor een vloeiende slow-motionweergave.


Foto. Power. Actie.

De GoPro HERO Session maakt schitterende 8-megapixel foto's. Schakel de Time Lapse modus in om automatisch foto's te maken met intervallen van 0,5 tot 60 seconden en maak serieopnamen van wel 10 beelden per seconde.

Adembenemend wijd perfectief.

Géén enkele camera filmt zoveel van jezelf én je omgeving als de ultragroothoeklens van GoPro. Die lens levert beelden op van bijna 180° en daar komt nu SuperView bij: een nieuwe exclusieve functie waarmee je de wereld vastlegt vanuit een adembenemend wijd perspectief.

Belichting.

Ook opnames in wisselende lichtomstandigheden leveren nu de mooiste beelden op. Je GoPro HERO Session-camera kiest de beste belichting door de beelden per seconde op een intelligente manier aan te passen aan het beschikbare licht.

Geluid.

GoPro HERO Session is voorzien van twee microfoons, één vooraan en één achteraan. HERO Session schakelt automatisch over naar de microfoon die het beste geluid vastlegt. Het resultaat: minder windgeruis en een betere geluidskwaliteit.

Eénknopsbediening.

Je GoPro-camera bedienen was nog nooit zo eenvoudig. Met een enkele druk op de sluiterknop zet je de camera van de HERO Session aan en begint het opnemen automatisch.


Waterbestendig.

GoPro HERO Session heeft een duurzaam en robuust ontwerp en is zonder extra behuizing bestand tegen water tot 10 meter diepte. De camera voelt zich letterlijk als een visje in het water in het zwembad, aan zee, bij watersport en bij het skiën en snowboarden.

Ultieme bevestigingsflexibiliteit, automatische beeldrotatie.

Leg de wereld vast vanuit unieke perspectieven. GoPro HERO Session is compatibel met meer dan 30 GoPro-bevestigingen en -accessoires. En hoe je de camera ook vasthoudt of bevestigt, de beelden draaien automatisch recht.
Draadloos delen, bewerken en bedienen.

Tùùrlijk wil je je coolste en mooiste momenten delen met de buitenwereld. Met GoPro HERO Session kan dat draadloos, dankzij ingebouwde WiFi en Bluetooth. Die communiceren met je iPhone of iPad. De weg naar Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, berichten en e-mail ligt voor je open! En met de GoPro app op je iPhone of iPad kan je Hero Session ook vanop afstand bedienen, de kijkhoek veranderen, opnames bekijken, bewerken en monteren.

GoPro Hero Session