GoPro HERO

De nieuwe budgetvriendelijke HERO is dé GoPro-camera voor dagelijks gebruik. HERO legt elke actie vast in Full HD-kwaliteit. De camera is waterdicht tot 10 meter, heeft spraakbesturing en een eenvoudige éénkopsbediening, beeldstabilisatie en een 2-inch touchdisplay. In de GoPro-app op je iPhone of iPad kan de QuikStories-functie je film helemaal automatisch monteren, om de beelden direct te delen met vrienden.Schitterende beelden

Van grote en kleine avonturen.

Maak sublieme beelden van elk avontuur, en leg de kleine en grote dingen van elke dag vast vanuit nieuwe en creatieve perspectieven.
Prachtig zicht.

Maak de perfecte shoot en bekijk je foto's en videobeelden op het 2-inch touchdisplay van GoPro HERO.
Spring gerust achterna.

HERO is waterbestendig, sterk en duurzaam en gemaakt om op plaatsen te komen waar je smartphone liever niet komt.


Stembediening.

Gebruik je GoPro handenvrij met eenvoudige stemcommando's.


Beeldstabilisatie.

Maak in alle omstandigheden heldere en stabiele beelden. GoPro HERO kan best wel tegen een stootje en kijkt niet op van een hobbelig parcours. Zijn beelden zijn altijd stabiel, of je nu met de hand filmt of met een GoPro-mount.

QuikStories.

Zet je ruwe beelden draadloos over op je iPhone. De QuikStories-functie in de GoPro-app maakt er automatisch een montage van. De beste beelden, de spannendste actie. Meteen klaar om te delen met vrienden en familie.


Wear it. Mount it. Love it.

Leg het leven op een geheel nieuwe manier vast met meer dan 30 GoPro-bevestigingen en -accessoires en haal nog méér uit je HERO-camera.

GoPro HERO