Apple Watch Ultra

De meest robuuste en veelzijdige Apple Watch ooit. Met een kast van titanium, nauw­keurige dual-frequency gps, een batterijduur tot 36 uur, de vrijheid van een mobiele netwerkverbinding en drie bandjes die speciaal zijn ontworpen voor fanatieke sporters en avonturiers.

Een Watch die
grenzen verlegt.

Klaar voor avontuur.

Ongeëvenaarde mogelijkheden en een robuust ontwerp. Ongekend nauwkeurige gps, zelfs tussen hoge gebouwen. Onvermoeibare batterij die 36 uur meegaat. Drie bandjes die speciaal zijn ontworpen voor fanatieke sporters en avonturiers. En alle features die je nodig hebt om gezond, veilig en connected te blijven.

Grensverleggende technologie.

Een robuust en prachtig ontwerp dat de weerelementen kan weerstaan. Een groot always-on Retina-display dat zelfs onder barre omstandigheden perfect werkt. En een instelbare actieknop. Alles tot in detail ontworpen voor geweldige prestaties.

49‑mm kast van titanium
Robuust, licht en roestvrij.


Waterbestendig tot 100 m diep
Stofbestendig conform IP6X
Conform militaire norm MIL‑STD 810H


Helderheid van maar liefst 2000 nits, 2x helderder dan Series 8Ziet er sterk uit.
En is dat ook.


Om het ultieme sporthorloge te ontwikkelen waarmee je praktisch alles kunt doen, is elk onderdeel minutieus uitgedacht. Neem nu de keuze voor het gebruik van titanium omdat het licht, robuust en roestbestendig tegelijk is. De nieuwe kast steekt iets boven het saffierglas uit, zodat het glas beschermd is tegen een klap van opzij. De Digital Crown en de knop aan de zijkant is iets groter gemaakt. Zo kun je ze gemakkelijker bedienen, zelfs als je handschoenen draagt.Het grootste en helderste Apple Watch-display ooit.
Fel zonlicht is geen probleem voor dit always-on Retina-display met een helderheid van 2000 nits, twee keer zo helder als elke andere Apple Watch. En omdat de rand van het display zo dun is, heb je meer ruimte voor work-outgegevens en wijzer­platen boordevol informatie.

Wegwijzer met Nachtmodus. De wijzerplaat Wegwijzer is speciaal ontworpen voor Apple Watch Ultra. Hiermee wissel je snel tussen een klok en een kompas. En je hebt ook nog eens ruimte voor acht functies. Alshet donker wordt, draai je aan de Digital Crown om de Nachtmodus te activeren en licht de wijzerplaat helderrood op.


Klaar voor actie. Met de nieuwe Actieknop heb je direct toegang tot veel verschillende functies. Je kunt hem instellen zoals je wilt, zodat hij bijvoorbeeld je workout begint, je locatie met een routepunt markeert of een duiksessie start. Zo is ie altijd klaar om te gaan. Net als jij.

Alles valt op z’n plek. Apple Watch Ultra is een onmisbare, extreem veelzijdige tool die je gewoon om je pols draagt. Het is verbijsterend hoeveel features erin passen.Energie voor dagen. Of je nu volop aan het hiken bent, de laatste meters van een triatlon aflegt, of naar een koraalrif duikt: het laatste waar je je zorgen over wilt maken is een bijna lege batterij. Met een langere batterijduur dan ooit kun je verder gaan dan ooit. En hou je nog batterij over ook.

Tot
36 uur

bij normaal gebruik

Tot
60 uur

met instellingen voor energie­besparing

Duursport

Ga verder.
Ga los.

Of het nu je eerste run sinds tijden is, je aan het trainen bent voor de 10 kilometer, of je tanden gaat zetten in een ultramarathon: jij gaat een fysieke uitdaging niet uit de weg. Apple Watch Ultra is het trainingsmaatje dat je helpt om je grenzen te verleggen.

Motivatie tot achter de komma. Om beter te worden als sporter heb je bruikbare data nodig. Updates voor de Work­out-app, zoals nieuwe statistieken en weergaven, geven je alle informatie die je nodig hebt om jezelf te overtreffen. En dankzij het grotere display heb je nog meer zicht op nog meer meetgegevens.Hartslagzones. Zie in een oogopslag op welke intensiteit je traint. Trainings­zones worden automatisch berekend en op jou afgestemd, op basis van je gezondheids­­gegevens. Maar je kunt ze ook handmatig instellen.
Looptechniek. Voeg Staplengte, Grond-contacttijd en Verticale oscillatie toe aan je work-outweergave om te zien hoe efficiënt je hardloopt.
Hardloopvermogen. Geeft direct inzicht in je prestaties en helpt je op een tempo te blijven dat je kunt volhouden.
Actieknop. Volg je voortgang op de voet. Meet heel precies je progressie door je actieknop zo in te stellen dat hij een work-out bijhoudt, een split markeert of naar je volgende interval gaat.


Gps die nieuwe
wegen inslaat.Om je sportprestaties nauw­keurig bij te houden, is gps onmisbaar, in de stad en de natuur. Apple Watch Ultra heeft uiterst nauw­keurige dual-frequency gps die zelfs op de lastigste plekken je locatie kan bepalen.


Gps denkt buiten de gebaande paden. Een gewone gps, die alleen L1 gebruikt, werkt voor de meeste mensen over het algemeen prima. Maar als hoge gebouwen, bomen of een dicht bladerdak het signaal van satellieten belemmeren, wordt het al moeilijker. De nieuwe L5-gps maakt de weg vrij voor geavanceerde signaalverwerking. Daarmee heb je veel minder last van verstoringen en heb je ook in dicht bebouwde omgevingen een constantere gps-ontvangst.Nauwkeurige dual-
frequency gps

L1- en L5-gps voor extreem nauw­keurige locatiebepaling en preciezere metingen.
Twee frequenties. Eén nauw­keurige oplossing. Dankzij een nieuw antenneontwerp gebruikt Apple Watch Ultra zowel L1- als L5-gps. Dat zorgt voor een beter bereik en langere batterijduur. De data van de twee frequenties worden gecombineerd en verwerkt tot enorm nauw­keurige afstands-, tempo- en routeberekeningen.

Ontwikkeld voor uiterste precisie. Het dual-frequencysysteem is gekoppeld aan Apple Kaarten voor nog gedetailleerdere auto-, fiets- en wandelroutes. Nieuwe satellieten zorgen voor grotere nauw­keurigheid. En een geavanceerd, speciaal ontwikkeld algoritme maakt optimaal gebruik van beschikbare satellietsignalen.


Avontuur

Erop.
Erover.
En opnieuw.

Apple Watch Ultra is er speciaal voor gemaakt: extreme temperaturen, hoogtes en omstandigheden. Met deze onmisbare powertool kom je overal. En je komt ook weer veilig thuis.

Het kompas kiest een nieuwe koers.

In de vrije natuur is een goed kompas net zo onmisbaar als goeie wandelschoenen. De Kompas-app is opnieuw ontworpen en biedt nu compleet nieuwe weergaven en functies. Zo vind je beter je weg dan ooit, gewoon vanaf je pols.

Meter na meter meer info. Begin met een klassiek kompas, compleet met een digitale weergave van je richting die continu wordt vernieuwd. Zoom in met een draai aan de Digital Crown en je ziet nog meer op het display: je huidige hoogte, de helling, en de lengte- en breedtegraad.Routepunten. Markeer waar je bent. Snel en gemakkelijk je locatie markeren met routepunten. Tik op het symbool om een routepunt neer te zetten. Bijvoorbeeld aan het begin van een hike, je kampeerplek of een ander handig punt. En geef je routepunten namen, symbolen en kleuren om het overzicht te bewaren.
Kompas met backtrack. Vind je weg terug. Deze functie gebruikt gps om te markeren welk pad je afgelegd hebt, zelfs op de meest afgelegen plekken.


Actieknop. Markeer je locatie. Vind je weg. Met één druk op de Actieknop zet je snel een routepunt op je locatie of start je direct met backtrack in de Kompas-app. Kun jij je weer richten op de weg die voor je ligt. Of achter je.


Een sirene van 86 decibel. Je redder in nood.
Als je verdwaalt of een ongeluk krijgt en je hebt hulp nodig, hou dan de Actieknop ingedrukt en je activeert een sirene die tot op wel 180 meter hoorbaar is.
Tot 60 uur

Met instellingen voor energie­besparing
om dagen door te gaan.

-20 °C tot 55 °C

Bestand tegen de vrieskou van een
bergtop en de bloedhitte van de woestijn.


Watersport

Grens­verleggend.
Ook onder water.Waterbestendig tot 100 meter. Gecertificeerd voor recreatief duiken tot 40 meter. Een dieptemeter waarmee je direct de belangrijkste gegevens afleest. En Oceanic+, een exclusieve app met alle functies van een krachtige duikcomputer. Boordevol diepgaande innovatie.


Voldoet aan EN13319

Een internationaal erkende standaard voor duikcomputers en dieptemeters.


Van jetskiën op een meer tot kitesurfen langs de kust. Apple Watch Ultra kan het aan. De nieuwe dieptemeter zorgt voor alle gegevens die je nodig hebt voor duiken of freediving tot op 40 meter diepte.

Oceanic+

Een volledig uitgeruste duikcomputer.Met de app Oceanic+ voor Apple Watch Ultra heb je een serieuze duikcomputer om je pols. De app is ontworpen in samen­werking met de gerenommeerde onderwater­specialisten van Huish Outdoors. De app is enorm eenvoudig te bedienen en speciaal gemaakt voor recreatief duiken en freediving tot een diepte van 40 meter. Zo heb je alles bij de hand wat je als duiker nodig hebt.

Diepgaande innovatie.
De Diepte-app maakt gebruik van de nieuwe dieptemeter en is ideaal voor gewoon een frisse duik of om te snorkelen. Bekijk de tijd, je huidige diepte, de watertemperatuur, hoe lang je onder water bent en hoe diep je bent gegaan. De app kan zelfs automatisch inschakelen wanneer je onder water gaat.


Actieknop. Klaar voor de start? Duik. Bedien je Watch nog makkelijker als je in het water ligt. Programmeer de Actieknop om de Diepte-app op te starten of een kompasrichting in te stellen tijdens een duik met Oceanic+.


Duik dieper en ontdek meer over Oceanic+
Een duikplanner met lokale kennis.
De app Oceanic+ op iPhone gaat verder dan het berekenen van diepte en tijdsduur alleen. Je vindt er ook de omstandigheden ter plaatse, zoals getijden, watertemperatuur en zelfs info van andere duikers, bijvoorbeeld over het zicht en de stroming. Je kunt je Watch ook gewoon gebruiken om snel en gemakkelijk je duik te plannen.
Duik in heldere meetgegevens.
Op de meeste duikcomputers moet je eerst op een serie knoppen drukken voordat je krijgt wat je nodig hebt. Met Oceanic+ draai je gewoon aan de Digital Crown en kun je meteen kiezen uit meerdere schermen. Dankij de kleurcoderingen en het grote, heldere display wordt complexe informatie in een handomdraai helder.Veiligheid. Altijd.
Alle veiligheidswaarschuwingen die je van een duikcomputer verwacht, vind je terug in Oceanic+. Van decompressielimieten tot te hoge stijgsnelheden en veiligheidsstops. De app gebruikt een decompressie-algoritme van Bühlmann om doorlopend duikgegevens te berekenen en bij te houden. Zodat je in een oogopslag alles ziet wat je nodig hebt.


Duikdata. Van de zee naar de cloud.
Zodra je boven water komt kun je meteen de gegevens van je duik bekijken, inclusief de locatie waar je het water in- en uitging op basis van gps. Alle informatie wordt direct gesynchroniseerd met je iPhone en de cloud. Zo kun je een samenvatting van je duik bekijken en je logboek nalezen. Of eerdere duiken opzoeken en je onderwateravontuur delen met vrienden en familie.
Lopen, rennen, duiken.
Voor alles is er een bandje.


Het ontwerpen van het ultieme sporthorloge dat past bij verschillende typen sporters, vroeg om een unieke aanpak. Daarom ontwikkelde Apple speciale bandjes voor outdoor, duursport en watersport. Stuk voor stuk met net zoveel aandacht en precisie gemaakt als de Watch zelf.

Alpine-bandje. Voor outdooravonturiers.

Comfortabel, maar uiterst robuust. Licht, stevig en gemaakt van twee lagen textiel die naadloos en zonder stiksels met elkaar zijn verweven. Blijft door de roestbestendige titanium G-haaksluiting stevig zitten.
Trail-bandje. Voor duursporters.

Extreem comfortabel. Dun, licht en flexibel. Praktische lussluiting, zodat je het ook tijdens work-outs makkelijk en snel kunt verstellen. Het materiaal rekt mee voor een optimale pasvorm.
Ocean-bandje. Voor extreme watersporten en recreatief duiken.

Een licht en flexibel bandje van fluorelastomeerrubber. Je maakt het vast met een titanium sluiting en een verstelbaar oog dat door de buisvormige structuur loopt. Zo blijft het bandje ook tijdens extreme watersporten stevig om je pols zitten. En met het verlengstuk voor dit bandje kun je je Apple Watch Ultra zelfs over een dik wetsuit dragen.
Alles wat
Apple Watch
geweldig maakt.

Met alle features die je nodig hebt om gezond, veilig en verbonden te blijven is deze grensverleggende Watch ook perfect geschikt om elke dag te dragen.


Waakt over je welzijn en gezondheid.

Sterke features voor je gezondheid.


Nieuw: temperatuursensor
De innovatieve temperatuur­sensor geeft vrouwen meer inzicht in hun gezondheid en cyclus. De sensor meet schommelingen in je temperatuur gedurende de nacht die je later kunt bekijken in de Gezondheid-app.

ECG
Met de elektrische hartslag­sensor kan de Ecg-app je hartslag en -ritme meten. En aangeven of er tekenen zijn van atriumfibrilleren, een vorm van onregelmatige hartslag.

Hart
Krijg een waarschuwing bij een ongebruikelijk hoge of lage hartslag of een onregelmatig hartritme.
Saturatie
Meet het zuurstofgehalte in je bloed, een goede maatstaf voor je gezondheid.

Slaap bijhouden
Krijg inzicht in je slaappatroon. Zie hoelang je kernslaap, remslaap of diepe slaap heeft geduurd. En of je wakker bent geweest.
Hulp bij noodsituaties.

Vernieuwende
veiligheid­sfeatures.


Nieuw: Crashdetectie
Nieuwe sensoren en een machine learning-algoritme kunnen een ernstig auto-ongeluk registreren en automatisch de hulpdiensten inschakelen. Apple Watch Ultra geeft je locatie door aan de hulpverleners en brengt ook je noodcontacten op de hoogte.

Valdetectie
Of je nu thuis bent of buiten op avontuur: als je Watch detecteert dat je gevallen bent en je niet meer reageert, worden automatisch de hulpdiensten gebeld.

SOS-noodmelding
Hou de knop aan de zijkant ingedrukt om snel de hulpdiensten te waarschuwen en je locatie met ze te delen. Je noodcontacten worden automatisch op de hoogte gesteld wanneer je locatie verandert.


Blijf connected met een mobiele netwerk­verbinding.

Alle vrijheid.
En toch verbonden.

Bellen, berichten sturen, routes opzoeken in Kaarten, muziek beluisteren, apps downloaden of betalen met Apple Pay. Het kan allemaal met Apple Watch Ultra. Voor een netwerkverbinding zonder je iPhone en/of wifi in de buurt, is een abonnement bij een telecom provider vereist.Bel en verstuur berichten
Iedere Apple Watch Ultra kan verbinding maken met een mobiel netwerk. Sluit een abonnement af en je blijft altijd op de hoogte dankzij 18 uur batterijduur met LTE ingeschakeld.

Muziek
Stream je favoriete muziek, podcasts en audioboeken. Vanuit de sport­school of vanaf een besneeuwde bergtop.

Kaarten
Zorg dat je route­aanwijzingen krijgt, inclusief een tikje op je pols aIs het tijd is om af te slaan.

Apple Pay
Betaal in een handomdraai met Apple Pay. En gebruik Wallet als je huissleutel, autosleutel of instapkaart.

Siri
Voor bijna alles wat je op je Apple Watch wilt doen, kun je bij Siri terecht. Vraag bijvoorbeeld om een route, het weer of je favoriete muziek.

App Store
In de App Store voor Apple Watch vind je apps voor bijna elke sport of activiteit. Download apps direct op je Watch, zonder dat je je iPhone erbij hoeft te pakken.

Epico iPhone 14 Pro Hero Magnetic Case