Apple watch Series 3 Pure Lifestyle

Apple Watch Series 3

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Waar Apple Watch Series 3 kopen

Op elk niveau verbeterd.

Activiteit-app met slimme coaching. Verbeterde hartslag-app. Inge­bouwde GPS en hoogtemeter. Je favoriete playlists direct op je pols. Apple Watch Series 3 maakt het makkelijker dan ooit om actief, gemotiveerd en connected te blijven.

 
Apple Watch Series 3 Pure Lifestyle

Sneller, krachtiger en nog veelzijdiger.

Apple Watch Series 3 heeft een nieuwe draadloze chip en is meer dan de helft sneller dan de vorige generatie. Het is niet alleen 's werelds populairste polshorloge, het is ook de meest gebruikte hartslagmeter. Het beste sporthorloge voor de ene en een hot fashion item voor de andere. Een geavanceerde activiteitentracker, een slimme coach, een veelzijdige gezondheidstool en een altijd alerte assistent. En vermits Apple Watch Series 3 waterbestendig is tot 50 meter diepte hoef je je geen zorgen te maken over een spatje water.

 
Apple Watch Series 3 sporthorloge

Verleg je grenzen.

Met ingebouwde gps en een nieuwe hoogtemeter is Apple Watch Series 3 ideaal voor buitensporten. Het ingebouwde gps legt de afstand, snelheid en route vast van je work-outs buiten. De hoogtemeter houdt bij hoeveel hoogtemeters je aflegt. En na afloop kun je thuis op je iPhone alles tot in detail bekijken. De vernieuwde Work-out-app bevat intensieve intervaltrainingen (HIIT) en extra opties voor baantjes zwemmen. En met meer muziek om je pols dan ooit, ben je niet meer te stoppen.

 
Apple Watch Series 3 activiteitentracker

Drie ringen. Eén doel.

Apple Watch Series 3 houdt de hele dag bij hoeveel je beweegt. Alles telt mee. Of je nu naar je werk fietst, met de kinderen verstoppertje speelt of je in het zweet werkt in de fitness. Drie eenvoudige ringen geven precies aan hoe actief je dagelijks bent en motiveren je om vaker te bewegen tot de ringen helemaal gesloten zijn. Check of je misschien te lang hebt gezeten, hoeveel stappen je hebt gezet en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Probeer elke dag een half uur actief te zijn. En je staat er niet alleen voor: Apple Watch Series 3 is net een personal trainer die jou zoveel mogelijk motiveert.

 
Apple Watch Series 3 gezondheid

Veelzijdige gezondheidstool.

Omdat je Apple Watch Series 3 altijd om hebt, kan hij je helpen om bewuster met je gezondheid om te gaan. Zo kun je bijvoorbeeld je hartslag in de gaten houden, je stressniveau in goede banen leiden, of andere voor jou relevante apps toevoegen.

 
Apple Watch Series 3 assistent

Altijd alerte assistent.

Ontvang oproepen en bel terug. Vraag Siri om een bericht te sturen. Of vraag de route naar een restaurant. Met Apple Watch Series 3 ontvang je belangrijke informatie en kan je er meteen iets mee doen.

 
Apple Watch Series 3 Nike+ Ninove Pure Lifestyle

Bekijk ook Apple Watch Series 3 Nike+

Tijd om helemaal los te gaan.

Twee van de meest innovatieve merken ter wereld zetten de volgende stap in hun langlopende samen­werking. Apple Watch Nike+ heeft àlles wat Apple Watch Series 3 heeft, inclusief een ingebouwde gps en hoogtemeter. En ook hij synct automatisch je playlists. Daarnaast heeft Apple Watch Nike+ ook exclusieve functies. Je ideale loopmaatje is nu nog beter in vorm.
Meer info.


Normann Copenhagen Era Lounge Chair Low eik