Apple Watch Nike

Apple Watch Nike is je ideale loopmaatje in combinatie met de Nike Run Club-app. Met een wereld aan work-outs, coaching en inspiratie om je conditie te verbeteren. En op Apple Watch Series 5 is elke wijzerplaat van Nike geoptimaliseerd voor het nieuwe always-on Retina-display.

Apple Watch Nike

Exclusieve wijzer­platen.

Kies je eigen stijl uit de vernieuwde collectie wijzer­platen van Nike, waaronder een design dat is geïnspireerd op het klassieke, kleurrijke Windrunner-jack. En je hoeft je pols niet meer op te tillen om ze te zien, want het nieuwe Retina-display staat altijd aan.

Nike Run Club-app

Zijn tijd ver vooruit.

Met deze app wordt elke run bijzonder. Je ziet tijdens het rennen alle essentiële details van je training. En met de aanmoedigingen van vrienden vliegen de kilometers voorbij.

Reflecterend geweven sportbandje van Nike

Mag ook in het donker gezien worden.

Door de dagelijkse drukte kun je soms niet anders dan in het donker te gaan rennen. Apple Watch Nike Series 5 is daarom verkrijgbaar met een geweven sportbandje van Nike met draden die reflecteren als er licht op schijnt. Zo ben je nog beter zichtbaar.


Extra bandjes.

Geef je work-outs kleur met de nieuwe designs voor de sportbandjes en het reflecterende geweven sportbandje van Nike.

Heeft alles van Apple Watch Series 5.
En meer.

Apple Watch Series 5 heeft een display dat altijd aan staat. Dus de tijd en belangrijke info blijven in beeld, zonder dat je je pols hoeft op te tillen. Het ingebouwde kompas helpt je de weg te vinden. De Ecg-app monitort je hartritme. Je krijgt snel inzicht in je work-outs en ziet hoe actief je bent. En je blijft eenvoudig in contact met de mensen en de info die je belangrijk vindt, meteen vanaf je pols.

Meer info. Klik hier voor meer info over Apple Watch Series 5.

Apple Watch Nike