Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6 is krachtiger dan ooit. En hij bevat nieuwe en geavanceerde gezondheidsfeatures. Van de sensor waarmee je het zuurstofgehalte in je bloed meet tot het gemak waarmee je een medisch betrouwbare ecg maakt. En dankzij het Retina-display dat altijd aan staat en nog nooit zo helder was, bekijk je in één oogopslag je work-outgegevens.

Een gezonde toekomst begint om je pols.

Meet het zuurstofgehalte in je bloed met een baan­brekende nieuwe sensor en app. Maak een ecg waar en wanneer het jou uitkomt. En bekijk in één oogopslag je work-outgegevens op het verbeterde always-on Retina-display. Met Apple Watch Series 6 om je pols ligt een gezonder, actiever, meer connected leven binnen handbereik.


Zuurstof­saturatie

Ademt innovatie.Van vitaal belang voor je algemene conditie.

Het zuurstofgehalte in je bloed is een goede maatstaf voor je algehele conditie. Je kunt eruit afleiden hoe goed je zuurstofopname is en hoeveel zuurstof er beschikbaar is voor je lichaam. Met de baan­brekende nieuwe sensor en de app op Apple Watch Series 6 kun je de zuurstofsaturatie meten wanneer je maar wilt.


Nieuwe sensor.
Frisse inzichten.

De nieuwe zuurstofsaturatiesensor bestaat uit vier led-clusters en vier fotodioden. De sensor is geïntegreerd in de volledig vernieuwde achterkant van de kast, en werkt samen met de Saturatie-app om het zuurstofgehalte in je bloed te meten.

Een nieuw licht op je gezondheid.

Groene, rode en infrarode leds schijnen licht op de bloedvaten in je pols, en fotodioden meten de hoeveelheid licht die wordt weerkaatst. Geavanceerde algoritmen berekenen vervolgens de kleur van je bloed, wat een goede indicatie is voor het zuurstofgehalte.


Ecg

Altijd en overal vanaf je pols.

Via de Ecg-app kun je met Apple Watch Series 6 een ecg of elektrocardiogram laten maken met één afleiding. Deze bijzondere feature kan artsen cruciale informatie bieden. En kan levens redden.Je vinger vertelt veel over je hart.

De elektroden in de Digital Crown en achter op het klokje werken samen met de Ecg-app om zo de elektrische signalen van je hart vast te leggen. Door de Digital Crown aan te raken, genereer je al binnen 30 seconden een ecg-golfvorm. De Ecg-app kan aangeven of je hartslag tekenen vertoont van atrium­fibrilleren (een ernstige vorm van onregelmatige hartslag), of juist een normaal ritme heeft.Slaap

Een goede dag begint met een betere nachtrust.

Genoeg slapen is belangrijk voor je gezondheid. De nieuwe Slaap-app helpt je om meer regelmaat in je slaaproutine te brengen en geeft inzicht in je slaappatroon. Zo kun je zelf je slaapdoelen bepalen.

Conditie

Apple is nog verder gegaan. Om jou nog verder te brengen.

Meten is weten als het op je conditie aankomt. Laat je motiveren om meer te bewegen en hou je work-outgegevens nog preciezer bij. In het water, in de fitness of in de buitenlucht. Series 6 is Apple Watch op zijn best. Zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.

Leef je uit op alle opties.

Hoe je ook beweegt, Apple Watch heeft een work-out die bij je past. Kies voor hardlopen, zwemmen, yoga, fietsen of wat je maar leuk vindt. En hou alle gegevens bij.


Bekijk hoe je bezig bent, terwijl je bezig bent.

Het always-on Retina-display is in openlucht nu 2,5 keer helderder als je arm omlaag is. En dus kan je zelfs tijdens het sporten in de volle zon je gegevens goed zien zonder je pols op te tillen. En zonder dat je je hoeft in te houden.


Hoogtemeter. Naar een hoger niveau.

De nieuwe always-on hoogtemeter houdt voortdurend in real time alle hoogteveranderingen bij. Binnen én buiten. Of je nu een bergwandeling maakt of een skipiste afstormt.

Motivatie

Laat je inspireren om te transpireren.

Apple Watch houdt je gezond en in beweging. Het is je trainingsmaatje en personal coach die altijd om je pols zit. Met muziek - want het mag leuk zijn - en ook met aanmoedigingen, medailles en wedstrijden.


Muziek, podcasts en audioboeken

Luister naar wat je motiveert. Inclusief 70 miljoen songs op Apple Music.


Activiteit-ringen

Blijf gemotiveerd om minder te zitten, meer te bewegen en meer te trainen. Iedere dag weer.


Activiteiten delen

Deel je Activiteit-ringen met familie en vrienden en moedig elkaar aan.


Wedstrijden

Nodig je vrienden uit voor een zevendaagse wedstrijd.

Het ultieme device voor een gezond leven.

Bewegen. Trainen. Staan. Volg alle manieren waarop je actief bent. Activiteit-ringen laten zien hoe actief je dagelijks bent. Probeer ze elke dag vol te maken. En Apple Watch kan nog zoveel méér.


Neem een duik met je Watch.

Apple Watch is waterbestendig tot 50 meter. Ideaal voor zwemmen en surfen. Of voor een watergevecht. Kom maar op!


Krijg hulp als het nodig is.

Apple Watch kan detecteren wanneer je hard valt. Als je vervolgens niet kunt bewegen, worden hulpdiensten ingeschakeld. In een noodsituatie kun je ook meteen hulp inroepen door de knop aan de zijkant ingedrukt te houden.


Handen wassen? De klok loopt.

Apple Watch merkt het als je je handen wast en moedigt je aan hier zeker 20 seconden mee door te gaan. Je kunt ook een herinnering krijgen om je handen te wassen als je thuiskomt.


Blijf up-to-date over je gezondheid.

De apps op Apple Watch helpen je met het verbeteren van je gezondheid en conditie. Zo kun je met deze apps onder meer je menstruatiecyclus bijhouden, gehoorschade voorkomen en aan mindfulness doen.

Display

Altijd aan. Nu nog beter.

Het always-on Retina-display is in de openlucht nu aanzienlijk helderder als je arm omlaag is. Zo is alle informatie op je wijzerplaat beter te zien dan ooit, zonder dat je je pols hoeft op te tillen.
Nieuwe wijzer­platen

Geef er je eigen draai aan.

Er zijn meer wijzer­platen dan ooit om uit te kiezen. En je kunt ze zelf helemaal aanpassen aan je smaak, stemming of favoriete activiteit.
Meteen bij de tijd. Swipe omlaag voor het Berichten­centrum, swipe omhoog voor het Bedienings­paneel of tik op wijzerplaat­functies zonder je pols op te tillen. Voor dit soort eenvoudige dingen hoef je je Watch niet meer uit de sluimerstand te halen als je in een meeting zit of met iets anders bezig bent.


Een wijzerplaat voor ieder moment. Je kunt nu heel eenvoudig wijzer­platen vinden die je zelf naar eigen wens en behoefte kunt instellen. Van heel minimalistisch tot grappig, van foto's en Memoji's tot allerlei nuttige informatie voor watersporters, avonturiers, fotografen, mensen met een strakke planning of liefhebbers van het weer, de zon en de sterren. Je bepaalt zélf helemaal wat je op je display wil zien. Zo heb je alle voor jou belangrijke info op één plek. En je deelt ze met wie je wilt. Zoek je favoriete wijzer­platen in de App Store, op het internet of op social media.Blijf verbonden

Alles wat je nodig hebt.
Waar je ook bent.

Met Apple Watch Series 6 en je iPhone blijf je waar je ook bent in contact met alles wat belangrijk voor je is.

Telefoon en berichten

Bel, ontvang en verstuur berichten en oproepen vanaf je pols.


Apple Pay

Met Apple Pay kun je snel en veilig aankopen doen. Twee keer drukken op de knop aan de zijkant is voldoende.


Siri

Vraag naar de weg, check het weer of zoek uit welk liedje je hoort. Je hoeft alleen maar je pols op te tillen en het te vragen aan Siri.


Kaarten

Kaarten geeft route­aanwijzingen als je met de auto, het openbaar vervoer of te voet op pad bent. Is het tijd om af te slaan, dan krijg je een tikje op je pols.Apple Watch Ninove iPhone zoeken
Het beste maatje van je iPhone.

Je telefoon kwijt, terwijl je zeker weet dat hij in de buurt is? Gebruik je Watch om een geluids­signaal naar je iPhone te sturen en ga op het geluid af. Of houd dezelfde knop ingedrukt zodat je iPhone een lichtsignaal geeft. Daar ligt-ie. Gewoon in de zetel.

Apple Watch Ninove afstandsbediening
Altijd een afstandsbediening bij de hand.

Je kunt je Apple Watch als afstands­bediening gebruiken, bijvoorbeeld om muziek af te spelen op je telefoon, om je Apple TV te bedienen of om een foto te maken met de camera van je iPhone. Wedden dat je deze remote nooit kwijt­raakt?


Apple Watch Ninove Mac ontgrendelen
Apple Watch en Mac.
Kennen elkaar door en door.

Als je je Watch om hebt, kun je je Mac ontgrendelen zonder je wacht­woord op te geven. Je hoeft alleen maar bij je computer in de buurt te zijn als je hem uit de sluimerstand haalt.

Apple Watch Series 6 Ninove kleuren
Apple trekt twee nieuwe kleuren uit de kast.

Apple Watch is gemaakt uit 100% gerecycleerd aluminium en is naast zilver, goud en spacegrijs nu ook verkrijgbaar in (PRODUCT)RED en blauw.


En nog heel veel meer.

Apple Watch is niet alleen het beste sporthorloge en je eigen personal coach, het is ook je personal assistant. Je Watch houdt je op de hoogte van wat reilt en zeilt en van alles wat belangrijk voor je is. Zo vertelt hij je wanneer je op basis van actuele verkeersinfo en afstand best kan vertrekken naar je volgende afspraak. Hij brengt je via Kaarten op het juiste adres en zorgt voor reminders.Weer

Weer

Bekijk de weersomstandigheden van de dag, plus voorspellingen voor de komende paar uur of de komende tien dagen. Of bekijk informatie over de lucht­kwaliteit, UV-index en windkracht.

Agenda

Agenda

Bekijk op je pols hoe je dag eruitziet. Tik op de Agenda-complicatie op je wijzerplaat of vraag het aan Siri.

Herinneringen

Herinneringen

Krijg elke dag handige reminders. En stel met je stem heel eenvoudig nieuwe taken in.

Walkietalkie

Walkietalkie

Een leuke manier om te praten met andere Apple Watch-gebruikers. Sneller dan een telefoontje en persoonlijker dan een tekstbericht. Over en uit.

Camera-afstandsbediening

Camera-afstandsbediening

Gebruik Apple Watch als afstandsbediening voor de camera van je iPhone. Bekijk een preview en stel dan een timer in, of maak de foto meteen.

App Store

App Store

Ontdek en download moeiteloos de nieuwste apps. Blader door zorgvuldig samen­gestelde collecties, lees recensies en installeer apps, allemaal makkelijker dan ooit.
Apple Watch Series 6