Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5 heeft een display dat altijd aan staat. Dus de tijd en belangrijke info blijven in beeld, zonder dat je je pols hoeft op te tillen. Het ingebouwde kompas helpt je de weg te vinden. De Ecg-app monitort je hartritme. Je krijgt snel inzicht in je work-outs en ziet hoe actief je bent. En je blijft eenvoudig in contact met de mensen en de info die je belangrijk vindt, meteen vanaf je pols.

Apple Watch Series 5

Het display staat altijd aan.

Met het nieuwe always-on Retina-display zijn de tijd en je wijzerplaat altijd zichtbaar. Het display gaat nooit meer op zwart. Het staat altijd aan en dimt als je pols omlaag gaat. Zodra je het scherm aanraakt of je pols optilt, komt alles weer volledig en in volle helderheid in beeld. Of je nu op de pedalen staat, aan de gewichten hangt of in een vergadering zit: je ziet in één oogopslag hoe laat het is en hoe je training gaat. Precies wat je wilt.

Een bijzonder display voor bijzonder lange dagen.

Om het met één batterijlading een hele dag vol te houden, werken hardware en software feilloos met elkaar samen­. Zo heeft het display van Apple Watch Series 5 een compleet nieuwe pixelarchitectuur. De refresh-rate van het scherm gaat drastisch omlaag van 60 Hz naar 1 Hz als het horloge niet actief is. Dankzij de combinatie van een nieuwe zuinige driver, efficiënt energiebeheer en een nieuwe omgevings­lichtsensor kan het display altijd aan blijven en gaat de batterij toch tot 18 uur mee.

Houdt je gezondheid in de gaten.

Apple Watch Series 5 inspireert je om gezonder te leven én gezond te blijven door meer te bewegen en je sportprestaties te boosten. Apple Watch houdt intussen ook je hart in de gaten, leidt je stressniveau in goede banen, helpt je om meer calorieën te verbranden, je menstruatiecyclus bij te houden en hulp in te roepen met SOS-meldingen als je een zware val maakt.

Altijd oog voor je hart.

Met de optische hartslagsensor aan de onderkant van je Apple Watch kan je op elk moment je hartslag controleren. De sensor merkt het ook als je hartslag onder of boven een bepaalde drempelwaarde komt. En waarschuwt je daar ook voor.

ECG-app. Door je vinger aan de elektrode van de Digital Crown te houden, activeer je bovendien een ECG-app. Die app maakt een betrouwbare elektrocardiogram en kan hartritmestoornissen vroegtijdig opsporen.

Geeft aan of er te veel lawaai is.

De nieuwe Geluid-app waarschuwt je als het decibel­niveau rondom je zo hoog is dat het je gehoor kan beschadigen.

`

Eenvoudig je cyclus bijhouden.

De nieuwe Cyclus bijhouden-app geeft je meer inzicht in je menstruatiecyclus. En ook in je algemene gezondheid. De app legt onregelmatigheden en symptomen bloot, die je vervolgens kan bespreken met je dokter.

Laat je even diep in en uit ademhalen.

Apple Watch spoort je aan om af en toe een pauze in te lassen om tot rust te komen en stress te reduceren door regelmatig even diep te ademhalen met de Ademhaling-app. Die is ook beschikbaar als wijzerplaat, wat voor rust zorgt in je dagelijkse bezigheden.

Helpt je fitter dan ooit te worden.

Er is een work-out voor elk soort training. Apple Watch Series 5 houdt je prestaties bij met uitgebreide meetgegevens voor elk trainingsniveau. En met 's werelds grootste App Store om je pols is er altijd wel een app voor eender welke sport je beoefent. Dankzij automatische work-outdetectie weet je Watch bovendien zelf wanneer je aan een training begint. En vermits het display van Apple Watch Series 5 altijd aan staat, kan je in één oogopslag altijd je prestaties volgen, met tot wel vijf soorten meetgegevens.

Je ultieme sportmaatje.
En personal coach.

Apple Watch Series 5 is meer dan alleen het beste sporthorloge. Het is zoals een personal trainer die je steunt en motiveert in al je sportbeoefeningen. Jij stelt je persoonlijke doelstellingen in en Apple Watch houdt al je prestaties bij, analyseert ze en motiveert je met slimme tips van de start tot de finish.

Loopprestaties die een heel eind meegaan.

Apple Watch Series 5 is gemaakt om zelfs de meest getrainde hardloper die extra mile te doen lopen. Met een simpele swipe op het scherm krijg je extra informatie over je prestaties. Over je tempo en pasritme, bijvoorbeeld. En met een tikje laat Apple Watch je voelen of je voor of achterloopt op schema. Je krijgt je aantal passen per minuut te zien, je hartslag en nog veel meer. Dankzij Apple Watch kan je je prestaties en looptechniek verder verfijnen.

Weet exact waar je staat.

Apple Watch telt niet alleen het aantal trappen dat je neemt, maar zegt je ook op welke hoogte je je bevindt. Of je nu gaat klimmen of een canyon afdaalt, je weet altijd exact hoe hoog of laag je staat.

`

Houdt je geconnecteerd in de fitness.

Met slechts één tik kan je je Apple Watch verbinden met compatibele fitnesstoestellen. Je hartslag, snelheid en calorieën worden automatisch gesynchroniseerd tussen je Watch en je loopband, crosstrainer, hometrainer, spinning bike of nagenoeg elk ander fitnesstoestel.

`

Dé Watch voor zwemmers.

Apple Watch Series 5 is ontworpen met zwemmers in gedachten. In het zwembad herkent de Watch zelfs je zwemslag en registreert nauwkeurig je prestaties. En bij het outdoor zwemmen brengt Apple Watch je route in kaart. Welke workout je ook kiest, Apple Watch houdt je calorieverbruik, afstand en tempo bij. Apple Watch is waterbestendig tot 50 meter diepte (perfect voor zwemmers, niet geschikt voor duiken, waterskiën en sporten met hoge snelheden).

Motiveert je om te bewegen, te trainen en te staan.

De Activiteit-ringen op Apple Watch geven precies aan hoe actief je dagelijks bent en stimuleren je om minder te zitten, meer te bewegen en elke dag te trainen. Je Watch houdt je vorderingen bij en vertelt je hoeveel stappen je hebt gezet, welke afstand je aflegde, hoe vaak je recht stond, hoeveel trappen je opliep, hoeveel calorieën je hebt verbrand en het aantal minuten dat je actief was.

Drie ringen. Eén doel.

Drie ringen: Bewegen. Trainen. Staan. Eén doel: maak er een sport van om elke dag je ringen te sluiten. En gezonder te leven. Dus waarom zou je er geen gewoonte van maken? Dat is het idee achter de Activiteit-ringen. Apple Watch toont je niet alleen je vorderingen. Hij stimuleert je ook. En motiveert je met personal coaching, awards en medailles. En alsof dat nog niet genoeg is, kan je ook vrienden uitdagen voor een wedstrijdje. En vice versa.

Bewegen.

Apple Watch houdt bij hoeveel actieve calorieën je verbrandt door simpelweg te bewegen. Van de trap nemen tot ravotten met de kids of de schuur opruimen. Regelmatig even bewegen, houdt je energie op peil en maakt je productiever.


Trainen.

De Trainen-ring toont hoeveel minuten je je stevig hebt ingespannen. Tijdens een fikse wandeling bijvoorbeeld. Elke dag 30 minuten actief zijn, verkleint de kans op hart- en vaatziekten, diabetes en over­gewicht. Het helpt om beter te slapen, beter in je vel te zitten en stress te verminderen.


Staan.

Als je een poosje hebt gezeten, spoort Apple Watch je met een tikje op je pols subtiel aan om even op te staan.

Een nog persoonlijker Gezondheid-app.

In de vernieuwde Gezondheid-app op je iPhone krijg je een handig overzicht van je algemene gezondheid. Van je hart, activiteiten, menstruatiecyclus, slaap en voeding tot je vooruitgang in work-outs en fitness. De app toont automatische highlights van je evolutie.

Synchroniseert al je favoriete muziek.

Geniet altijd en overal van je favoriete muziek, podcasts en audioboeken. Bij het sporten, pendelen of gewoon thuis.

Heeft een geweldig gevoel voor richting.

Het kompas geeft ook je actuele hoogte weer. Zo blijf je altijd en overal op koers.

Haalt zo een app binnen.

De App Store zit nu ook om je pols. Nieuwe apps vinden en downloaden gaat dus razendsnel.

Houdt je up-to-date en verbonden.

Bel, stuur berichten of krijg meldingen van afspraken in je agenda, waar je ook bent.

Razendsnel afrekenen.

Onderweg een koffietje meepakken, kleren kopen of een terrasje doen. Met Apple Pay betaal je snel en veilig.

En Siri de oren van het hoofd vragen.

Vraag Siri om je partner te bellen, laat haar online naar informatie zoeken, een songtitel met Shazam achterhalen, een work-out starten of de lichten dimmen.

Hij vertelt je natuurlijk ook hoe laat het is.

Meer dan honderd wijzer­platen en ontelbare manieren om ze te personaliseren met je favoriete functies of apps. Zo zie je meer in één oogopslag. En doe je meer met één tikje. Er zijn honderden functies om uit te kiezen. Op sommige wijzerplaten, zoals Infograaf, kun je er tot wel negen kwijt.

Ieder exemplaar een meesterwerk.

Apple Watch Series 5 heeft een supersnelle S5-chip en is gemaakt van een 7000-serie aluminiumlegering uit de vliegtuigindustrie. Superlicht en schitterend. En nu voor 100% samen­gesteld uit gerecycleerd restmateriaal van de productie van iPhone XR.

De ideale match.

De bandjes voor Apple Watch zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te verwisselen zijn. Je schuift ze er eenvoudig in en uit. Handig als je bijvoorbeeld vanuit de fitness door moet naar een zakendiner. Met zoveel kleuren, materialen en handige gespen in polsbandjes voelt je Apple Watch steeds weer als nieuw.