Apple Watch Series 3 Nike+

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Nike+ Run Club

Apple Watch Series 3 Nike+

Tijd om helemaal los te gaan.

Twee van de meest innovatieve merken ter wereld zetten de volgende stap in hun langlopende samen­werking. Apple Watch Nike+ heeft àlles wat Apple Watch Series 3 heeft, inclusief een ingebouwde gps en hoogtemeter. En ook hij synct automatisch je playlists. Daarnaast heeft Apple Watch Nike+ ook exclusieve functies. Je ideale loopmaatje is nu nog beter in vorm.


Apple Watch Series 3 Nike+

Functies die er helemaal voor gaan.

Van ingebouwd gps tot een hoogtemeter. Apple Watch Series 3 Nike+ heeft alles wat je nodig hebt om je hardlooptrainingen naar een hoger plan te tillen. Je kunt je Watch zelfs draadloos koppelen met compatibele fitnessapparaten. En hij is zwemproof, dus neem gerust een duik na je training.

 
Apple Watch Series 3 Nike+ wijzerplaten

Wijzerplaten. Exclusief van Nike.

Naast de talrijke wijzerplaten in Apple Watch Series 3 krijg je bij Apple Watch Nike+ nog een reeks exclusieve wijzerplaten. Kies uit de verschillende digitale en analoge designs. Start de Nike+ Run Club-app direct vanaf de wijzerplaat door op het Nike-logo te tikken.

 
Nike+ Apple Watch wijzerplaten

Sportbandje van Nike. Licht. Flexibel. Ademend.

Het sportbandje van Nike is gemaakt van hetzelfde supersterke lichtgewicht fluorelastomeer als het originele Apple Watch-sportbandje. De onder druk gevormde gaatjesstructuur zorgt voor meer ventilatie en nog minder gewicht. Naast het standaard meegeleverde bandje kan je kiezen uit meerdere kleuren om je Apple Watch Nike+ zo nu en dan van een nieuwe look te voorzien.

 
Nike Apple Watch sportbandjes

Nike+ Run Club-app. Je ideale loopmaatje.

Of je nu een beginner of een doorwinterde hardloper bent, in de Nike+ Run Club-app vind je alles wat je nodig hebt om optimaal te presteren. Met de support van miljoenen andere lopers en deskundig advies ga je hard vooruit.

 
Nike+ Run Club app

Ken je runs. Van begin tot eind.

Train slimmer met extra run-data. Een training vergelijken met de vijf ervoor? Swipe gewoon naar links. Markeer tussentijden door op pauze te drukken, op je scherm te tikken of twee keer op de knop aan de zijkant te drukken. Na het lopen krijg je een uitgebreid gegevens­overzicht, inclusief hoogtemeters.

 

Blijf lopen. Blijf lachen.

Een duwtje in de rug kan het verschil maken. Ontvang grappige emoji's van vrienden en berichten over goed hardloopweer. En laat je motiveren door prestaties van je hardloopmaatjes en je eerder behaalde resultaten.

 

Just Do It. Sunday.

Ga elke zondag 5 km hardlopen en probeer deze gewoonte zo lang mogelijk vol te houden. Geef je training een boost met de exclusieve Nike+ Run Club-playlists op Apple Music.

 
Nike+ functies Apple Watch Series 3


Bevat alle functies van Apple Watch Series 3.

Van berichten tot muziek en Siri.

Apple Watch Nike+ heeft alle features van Apple Watch Series 3.
Meer info.