Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5 heeft een display dat altijd aan staat. Dus de tijd en belangrijke info blijven in beeld, zonder dat je je pols hoeft op te tillen. Het ingebouwde kompas helpt je de weg te vinden. De Ecg-app monitort je hartritme. Je krijgt snel inzicht in je work-outs en ziet hoe actief je bent. En je blijft eenvoudig in contact met de mensen en de info die je belangrijk vindt, meteen vanaf je pols

Zo’n horloge
heb je nog nooit gezien.

Een display dat altijd aan staat.

Met het nieuwe always-on Retina-display zijn de tijd en je wijzerplaat altijd zichtbaar.

Een bijzonder display. Het display gaat nooit meer op zwart. Het staat altijd aan en dimt als je pols omlaag gaat. En ook dan blijft de wijzerplaat en de belangrijkste informatie zichtbaar. Zodra je het scherm aanraakt of je pols optilt, komt alles weer volledig in beeld.

Houdt je gezondheid in de gaten.

Apple Watch Series 5 inspireert je om gezonder te leven én gezond te blijven. En omdat je hem altijd om hebt, kan Apple Watch je helpen om bewuster met je gezondheid om te gaan. Zo kan je bijvoorbeeld je hart in de gaten houden, je stressniveau in goede banen leiden, meer calorieën verbranden en je menstruatiecyclus bijhouden.

Altijd oog voor je hart.

Met de optische hartslagsensor onderaan kan je op elk moment je hartslag controleren. Hij merkt het ook als je hartslag onder een bepaalde drempelwaarde komt als je 10 minuten achtereen niet actief bent. Je krijgt dan een melding van een lage hartslag.

ECG-app. Als je je vinger aan de elektrode van de Digital Crown houdt, activeer je bovendien een ECG-app. Die app maakt een betrouwbare elektrocardiogram van je hart en controleert op atriumfibrilleren. Dankzij de ECG kunnen hartritmestoornissen vroegtijdig worden opgespoord.

Geeft aan of er te veel lawaai is.

De nieuwe Geluid-app waarschuwt je als het decibel­niveau rondom je zo hoog is dat het je gehoor kan beschadigen.

`

En laat je eenvoudig je cyclus bijhouden.

De nieuwe Cyclus bijhouden-app geeft je meer inzicht in je menstruatiecyclus. En ook in je algemene gezondheid. De app legt onregelmatigheden en symptomen bloot, die je vervolgens kan bespreken met je dokter.

Laat je even diep in en uit ademhalen.

Apple Watch spoort je aan om af en toe een pauze in te lassen om tot rust te komen en stress te reduceren door regelmatig even diep te ademhalen met de Ademhaling-app. Die is ook beschikbaar als wijzerplaat, wat voor rust zorgt in je dagelijkse bezigheden.

Kan hulp inroepen.

Apple Watch Series 5 merkt het als je een zware val maakt en kan indien nodig hulp inroepen via SOS-meldingen.

`

Helpt je fitter dan ooit te worden.

Er is een work-out voor elk soort training. En je kunt in één oogopslag tot wel vijf soorten meetgegevens zien. Welke work-out je ook doet. Met uitgebreide meetgegevens voor elk trainingsniveau.

En motiveert je om te bewegen, te trainen en te staan.

De Activiteit-ringen houden je vorderingen bij en stimuleren je om minder te zitten, meer te bewegen en elke dag te trainen. Je kunt ook vrienden uitdagen voor een wedstrijdje.

Synchroniseert al je favoriete muziek.

Geniet altijd en overal van je favoriete muziek, podcasts en audioboeken. Bij het sporten, pendelen of gewoon thuis.

Heeft een geweldig gevoel voor richting.

Het kompas geeft ook je actuele hoogte weer. Zo blijf je altijd en overal op koers.

Haalt zo een app binnen.

De App Store zit nu ook om je pols. Nieuwe apps vinden en downloaden gaat dus razendsnel.

En helpt je connected te blijven.

Bel, stuur berichten of krijg meldingen van afspraken in je agenda, waar je ook bent.

Razendsnel afrekenen.

Koffie-to-go, schoenen shoppen of een terrasje pakken. Betaal vlug en veilig met Apple Pay.

En Siri de oren van het hoofd vragen.

Zoek online naar informatie, achterhaal een songtitel met Shazam, start een work-out, dim de lichten of doe de zonnewering omlaag.

En ja, hij kan je ook vertellen hoe laat het is.

Meer dan honderd wijzer­platen en ontelbare manieren om ze naar je hand te zetten, maken dit horloge uniek.

Stel je wijzerplaat in zoals je wilt.

Elke wijzerplaat kun je helemaal naar je hand zetten met je favoriete apps of functies. Zo zie je meer in één oogopslag. En doe je meer met één tikje. Er zijn honderden functies om uit te kiezen. Op sommige wijzer­platen, zoals Infograaf, kun je er tot wel negen kwijt.

Ieder exemplaar een meesterwerk.

De buitenzijde van elke Apple Watch is met evenveel zorg ontwikkeld als de technologie die erin zit. De kast is gemaakt van een 7000-serie aluminiumlegering uit de vliegtuigindustrie. Superlicht en schitterend. En nu voor 100% samen­gesteld uit gerecycleerd restmateriaal van de productie van iPhone XR.

De ideale match voor je Watch.

De bandjes voor Apple Watch zijn zo ontworpen dat ze makkelijk te verwisselen zijn. Je schuift ze er eenvoudig in en uit. Handig als je bijvoorbeeld vanuit de fitness door moet naar een zakendiner. Met zoveel kleuren, materialen en handige gespen in polsbandjes voelt je Apple Watch steeds weer als nieuw.

Ultrazuinig LTPO-display.

Het LTPO-display (Low Temperature Poly-Silicon and Oxide) heeft een compleet nieuwe pixelarchitectuur, wat betekent dat de refresh-rate van het scherm drastisch omlaag gaat van 60 Hz naar 1 Hz als het horloge niet actief is. Dankzij de combinatie van een nieuwe zuinige driver, efficiënt energiebeheer en een nieuwe omgevings­lichtsensor kan het display altijd aan blijven en gaat de batterij toch tot 18 uur mee.

S5-chip.

De S5-chip is een compleet System-in-Package (SiP), waarbij het hele systeem in één onderdeel is samengebracht.

Waterbestendig tot 50 meter. Apple Watch Series 5 is geschikt voor activiteiten in ondiep water, zoals zwemmen in zee of zwembad. Het horloge is echter niet geschikt voor duiken, waterskiën en andere activiteiten waarbij sprake is van hoge watersnelheden of onderdompeling in diep water.

Kompas en locatiefuncties.

De ingebouwde magnetometer detecteert het magnetische noorden en corrigeert dit automatisch naar het ware noorden. Zo weet je altijd welke richting je op kijkt in de Kaarten-app. Gps werkt in combinatie met de terrein­gegevens om je actuele hoogte aan te geven, heel handig voor buitenactiviteiten.

Leef gezonder.

Elke dag 30 minuten bewegen verkleint de kans op een beroerte, hart- en vaatziekten, diabetes en over­gewicht. Het kan je ook helpen beter te slapen, beter in je vel te zitten en stress te verminderen. Met een actievere levensstijl kan je je bloed­suiker­spiegel en andere risicofactoren beter reguleren.

Een tikje op je pols.

Als je een poosje hebt gezeten, spoort Apple Watch je subtiel aan om op te staan. Zorg dat 'Herinneringen om te staan' is ingeschakeld in de Apple Watch-app op je iPhone.

Even iets doen.

Als je dan toch staat, kun je net zo goed even iets gaan doen. Een glaasje water halen. Een paar rek- en strekoefeningen doen. Of even binnenwippen bij een collega. Regelmatig even bewegen, helpt je energie op peil te houden en komt je productiviteit ten goede.

Je ultieme sportmaatje.
En personal coach.

Apple Watch Series 5 is meer dan alleen het beste sporthorloge. Het is zoals een personal trainer die je steunt en motiveert in al je sportbeoefeningen. Hij houdt al je prestaties bij, analyseert ze en motiveert je met slimme tips van de start tot de finish.

Work-outs die niet opgeven.

Apple Watch Series 5 is uitgerust met automatische work-outdetectie. En helpt je om je persoonlijke doelstellingen te halen. En in één oogopslag je prestaties te volgen. Welke work-out je ook doet. En dankzij het nieuwe always-on display van Apple Watch Series 5 kan je je prestaties altijd volgen.

Loopprestaties die een heel eind meegaan.

Apple Watch Series 5 is gemaakt om zelfs de meest getrainde hardloper die extra mile te doen lopen. Met een simpele swipe op het scherm krijg je extra informatie over je prestaties. Over je tempo en pasritme, bijvoorbeeld. En met een tikje laat Apple Watch je voelen of je voor of achterloopt op schema. Je krijgt je aantal passen per minuut te zien, je hartslag en nog veel meer. Dankzij Apple Watch kan je je prestaties en looptechniek verder verfijnen.

Een nog persoonlijker Gezondheid-app.

In de vernieuwde Gezondheid-app op je iPhone krijg je een handig overzicht van je algemene gezondheid. Van je hart, activiteiten, menstruatiecyclus, slaap en voeding tot je vooruitgang in work-outs en fitness. De app toont automatische highlights van je evolutie.

Apple Watch Series 5