Apple Watch SE (2e gen.)

Drie stijlvolle kleuren. Krachtige sensoren die inzicht geven in je gezondheid en conditie. Innovatieve veiligheids­features. Eenvoudige manieren om verbonden te blijven. En een nieuwe dual-core­processor voor extra snelheid. Apple Watch SE is nu veelzijdiger en aantrekkelijker dan ooit.


Design

Zo stijlvol
kan snel zijn.

Apple Watch SE is verkrijgbaar in drie kastkleuren: middernacht, sterrenlicht en zilver. Met een nieuwe S8 SiP dual‑core­processor voor 20% snellere prestaties.


Vernieuwd.
En beter voor de planeet.

De achterplaat heeft een nieuw ontwerp met een CO₂‑voetafdruk die ruim 80% kleiner is. De kleur past ook perfect bij de kast, die gemaakt is van 100% gerecycleerd aluminium.Als een vis in het water.

Apple Watch SE is water­bestendig tot 50 meter. Hou je baantjes bij in het zwembad. Leg je route vast in open water. Je ziet alle meet­gegevens tot in detail, zelfs als je een kickboard gebruikt. Plonzen, zwemmen of surfen? Kom erin, het water is heerlijk.


Conditie

Meer meten.
Meer motivatie.

Activiteit-ringen houden je gemotiveerd om in beweging te blijven. En in de verbeterde Work-out-app kun je work‑outs nu zelf aanpassen en krijg je nog meer meetgegevens, zoals hartslagzones, staplengte, grondcontact­tijd en verticale oscillatie.


Crashdetectie.

Een veiligheids­feature die je hopelijk nooit nodig hebt.

Apple Watch SE 2e gen. merkt het als je betrokken bent bij een ernstig auto-ongeluk. Crashdetectie neemt automatisch contact op met de hulpdiensten, geeft je locatie door en waarschuwt ook je SOS‑contact­personen.
Crashdetectie is een primeur voor Apple Watch.
Crashdetectie bundelt de kracht van een nieuwe versnellings­meter voor hoge G‑krachten met een gyroscoop met een hoog dynamisch bereik, de microfoon, barometer, gps en een geavanceerd algoritme. Het algoritme voor crashdetectie in Apple Watch is gebaseerd op meer dan een miljoen uur aan gegevens over verkeersongevallen en informatie over autorijden.Gezondheid

Waakt over je gezondheid.

Slaapanalyse met je ogen dicht.
Met de Slaap‑app krijg je inzicht in je slaappatroon en zie hoelang je kernslaap, remslaap en diepe slaap hebben geduurd. En of je wakker bent geweest. De app helpt je om een vaste slaaproutine te ontwikkelen, zodat je elke nacht opnieuw je uurtjes slaap haalt.


Hou een oogje op je hartgezondheid.
Check je hartslag wanneer je maar wilt met de Hartslag‑app. En krijg een waarschuwing bij een ongewoon hoge of lage hartslag, of bij een onregelmatig hartritme.


Blijf in balans met Mindfulness.
De Mindfulness‑app helpt je de dagelijkse stress te verlichten, en zorgt dat je meer in het nu bent en mentaal klaar voor nieuwe uitdagingen. Bijvoorbeeld door een ademhalings­oefening te doen. Of door je even op iets te richten dat aanzet tot nadenken.Connected.

Blijf verbonden.
Waar je ook bent.

Bel, verstuur berichten en check meldingen als je onderweg bent. Luister naar je favoriete muziek, postcasts en audioboeken en betaal aankopen direct vanaf je pols met Apple Pay. En als je een Apple Watch hebt met mobiele netwerk­verbinding, dan kan het allemaal zonder dat je iPhone in de buurt is.

Wijzerplaten.

Geef je pols een nieuwe look.

Kies uit tientallen wijzerplaat­designs van Apple en Nike. Of stel je eigen wijzer­platen samen met je favoriete functies, kleuren en stijlen. Deel ze met anderen via een mailtje of tekstbericht.
Watch-bandjes

Switch snel van stijl.

Zin in een andere look? Apple Watch-bandjes zijn zo ontworpen dat je ze in een handomdraai kunt wisselen. Kies uit tal van stijlen en kleuren, waaronder bandjes van Nike.


Nog meer om te ontdekken.Cyclus bijhouden.
Hou je menstruatiecyclus bij, noteer of je bijvoorbeeld veel of weinig last hebt van krampen, en laat je volgende vruchtbare periode voorspellen.


Medicijnen
Met de Medicijnen‑app kun je eenvoudig en discreet reminders ontvangen en gemakkelijk je medicijn­gebruik bijhouden.


Geluid.
De Geluid‑app geeft het aan als het decibel­niveau om je heen schadelijk kan zijn voor je gehoor.


Camera-afstandsbediening.
Gebruik Apple Watch als zoeker voor de camera van je iPhone. Bekijk een preview en stel dan een timer in, of maak direct een foto.


Muziek
Stream je favoriete muziek, podcasts en audioboeken. Vanuit de sport­school of vanaf een besneeuwde bergtop.


Wallet
Betaal in een handomdraai met Apple Pay. En gebruik Wallet als je huissleutel, autosleutel of instapkaart, filmticket en klantenkaart.


Siri
Voor bijna alles wat je op je Apple Watch wilt doen, kun je bij Siri terecht. Vraag bijvoorbeeld om een route, het weer of je favoriete muziek.


Woning
Bedien de verlichting, de thermostaat en de garagedeur. Of check via de voordeur­camera wie er heeft aangebeld.


Kaarten
Vind locaties en krijg route­aanwijzingen met Kaarten, gewoon vanaf je pols. Je voelt een tikje zodra het tijd is om af te slaan.


Zoek apparaten. Zoek personen. Zoek objecten.
Je kunt devices zoeken of een seintje krijgen als je je iPhone ergens laat liggen. Nagaan waar je vrienden uithangen. Of een AirTag opsporen. Allemaal rechtstreeks vanaf je Watch.


App Store
In de App Store voor Apple Watch vind je tienduizenden apps voor vrijwel alles wat je leuk vindt, van fietsen tot tennissen, maar ook handige apps voor onderweg.

Waarom Apple Watch

Het ultieme device voor een gezond leven.


Gezondheid en veiligheid
Krijg meer inzicht in hoe je gezonder kunt leven. Hou je slaap­patroon bij. Schakel snel hulp in bij een noodgeval.

Conditie
Train op een andere manier met uitgebreide work-outgegevens. Hou je favoriete work‑outs en dagelijkse activiteiten bij.

Connectiviteit
Bel, verstuur berichten en luister naar muziek. Gebruik Apple Pay en Siri. Allemaal rechtstreeks vanaf je pols.

Personaliseren
Wissel van bandje voor een andere look. Ontdek nieuwe wijzer­platen, zet ze naar je hand en deel ze.

Apple Watch SE (2e gen.)