Apple Watch Series 2 Nike+

Spacegrijs aluminium met zwart/volt sportbandje van Nike

Hij gaat waar jij gaat. Hij motiveert je en laat je extra hard genieten. Apple Watch Nike+ is het meest recente resultaat van de langlopende samen­werking tussen twee van ’s werelds meest innovatieve merken.

Uit liefde voor hardlopen

Apple Watch Nike+ heeft àlles van Apple Watch Series 2. En méér. Hij zit supercomfortabel en houdt je in contact met je hardloopvrienden via de Nike+ Run Club. Je ideale loopmaatje zit voortaan om je pols.

Haal nog méér power uit Apple Watch Series 2

Apple Watch Nike+ heeft alle troeven van Apple Watch Series 2 en doet daar nog een flinke schep bovenop. Ook deze Watch heeft ingebouwd gps en is waterbestendig tot 50 meter diepte. Het is een ultiem sporthorloge, een geavanceerde activiteitstracker en een veelzijdige gezondheidstool. En net als met elke andere Apple Watch hou je contact met anderen. Apple Watch Nike+ heeft àlles in zich om je eigen records - en die van je hardloopvrienden - te breken.

Sportbandje van Nike. Licht. Flexibel. Ademend.

Het sportbandje van Nike is gemaakt van hetzelfde supersterke lichtgewicht fluorelastomeer als het originele Apple Watch-sportbandje. De onder druk gevormde gaatjesstructuur zorgt voor meer ventilatie en nog minder gewicht.

Exclusieve wijzerplaten van Nike.

Naast de standaard wijzerplaten van Apple Watch Series 2 heeft Apple Watch Nike+ een reeks exclusieve wijzerplaten van Nike. Die geven de tijd digitaal en analoog weer. En je kunt er snel de Nike+ Run Club-app mee openen.

GPS en waterbestendig.

Apple Watch Nike+ is waterbestendig tot 50 meter diepte en heeft het helderste display dat Apple ooit heeft gemaakt. Je gegevens zijn dus zelfs in de blakende zon perfect leesbaar. En met de ingebouwde gps hou je je snelheid, de afgelegde afstand en route bij, ook als je je iPhone niet bij hebt.

Nike+ Run Club-app

Je ideale loopmaatje.

Of je nu net begint met hardlopen of een echte kilometervreter bent, in de Nike+ Run Club-app vind je alles wat je nodig hebt om tot je beste loopprestaties te komen. Je maakt deel uit van een club met miljoenen andere lopers en krijgt onderweg deskundig advies. Nike+ Run Club helpt je om verder én harder te lopen. En méér te genieten.

Volg je evolutie

Hou je prestaties bij en beoordeel je evolutie. Alle belangrijke gegevens vind je op één handige, heldere plek. Even swipen en je ziet nog veel meer details van je run.

Altijd een reden om te rennen

Ontvang berichtjes over het weer, over je loopschema of als je vrienden hun activiteiten delen. Aan motivatie geen gebrek.

Connect met vrienden

Je kunt je vrienden laten weten hoe hard je hebt gelopen, een wedstrijdje met ze doen en ze na afloop een virtueel ‘vuistje’ sturen.

Just Do It. Sunday.

Ga elke zondag 5 km hardlopen en probeer deze gewoonte zo lang mogelijk vol te houden. Geef je training een boost met de exclusieve Nike+ Run Club-playlists op Apple Music.

Gaan we hardlopen vandaag?

Samen lopen gaat vaak makkelijker dan alleen. Dus laat je zo veel en zo vaak coachen en aanmoedigen als je wilt. En blijf vooral doorgaan.

 

Inclusief alle features van Apple Watch Series 2

Van berichten tot telefoontjes en Siri, Apple Watch Nike+ heeft alle geweldige features van Apple Watch Series 2.

Mis nooit meer iets belangrijks

Apple Watch Series 2 houdt je de hele dag door volledig op de hoogte én connected. Je krijgt meldingen, berichten en telefoontjes. In één oogopslag zie je je volgende afspraak en de weersvoorspellingen. Je checkt de status van je vlucht of dimt de lichten.

Veelzijdige gezondheidstool

Apple Watch Series 2 zit altijd om je pols en helpt je zo om bewuster met je gezondheid om te gaan. Met Apple Watch hou je je hartslag in de gaten en leid je je stressniveau in goede banen. Voeg apps toe die voor jou relevant zijn en laat je motiveren om gezonder te leven.

Geavanceerde activiteitstracker

Apple Watch Series 2 telt niet alleen je stappen. Hij houdt de hele dag bij hoeveel je beweegt, of je nu naar een vergadering loopt, verstoppertje speelt met de kinderen of je in het zweet werkt in de fitness. Aan de drie overzichtelijke ringen volg je de status. Elke beweging telt. En dat telt op!

 

Extra bandjes

Loop helemaal in stijl met een extra sportbandje van Nike. De bandjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties en zijn gemakkelijk te verwisselen. Afhankelijk van je stemming en de gelegenheid kan je Apple Watch Nike+ ook combineren met andere polsbandjes voor Apple Watch.
Apple Watch Series 2 Nike+ spacegrijs alu 38mm zwart/volt Nike sportbandje