Logitech Circle View

Zorg voor een betere beveiliging van je huis met de Circle View-beveiligingscamera die compatibel is met HomeKit. Ontworpen met de beste Logitech TrueView ™-video in zijn klasse, een breed gezichtsveld van 180° en ingebouwde privacyfuncties om jou en je gezin volledige gemoedsrust te geven, zowel binnen als buiten.

Prijs

€ 179,99

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Superieure kwaliteit.

Circle View biedt Logitech TrueView , de beste video-ervaring in zijn klasse. Leg alles haarscherp vast in Full HD dankzij de glazen optische lens met diagonaal gezichtsveld van 180°, en meer.

Een ultrabreed gezichtsveld van 180° zorgt dat je kunt focussen op wat belangrijk is zonder te missen wat er aan de zijlijn gebeurt. De glazen optische lens en hoogwaardige sensor met een breed dynamisch bereik zorgen ervoor dat je elk detail heel duidelijk vastlegt, hoe helder of donker de omgeving ook is.

Nachtzicht van Circle View met infraroodtechnologie, geoptimaliseerd voor volledige zichtbaarheid en superieure helderheid in het donker tot 4,5 meter afstand.

Ontworpen voor je thuis.

Circle View heeft een prachtig ontwerp met prachtige details, waaronder een metalen basis, matte afwerking en een onopvallende stroomkabel die bij elke ruimte past.

Eenvoudig in te stellen.

Zet de camera aan, voeg een accessoire toe in de Home-app op je ondersteunde iPhone of iPad, scan de unieke installatiecode en ga aan de slag. Dat is alles.

Ongeëvenaarde privacy.

De enige die je huis in de gaten houdt, zou jij moeten zijn. Daarom heeft de Circle View-camera ingebouwde privacyfuncties, zowel in de hardware als de software. Bovendien zorgt het HomeKit Secure Video-platform ervoor dat je gevoelige videobeelden altijd versleuteld zijn.

Afmetingen.

Hoogte 5,68 cm - breedte 6,72 cm - diepte 7,05 cm