Apple TV

Weinig soeps op tv? Dankzij de nieuwe Apple TV had je grote scherm nog nooit zoveel te bieden! Met een App Store vol films, series en games wordt tv-kijken via Apple TV iets heel bijzonders. En al helemaal met de nieuwe Apple TV Remote met Touch-bediening.

Op voorraad
Productnaam Prijs Aantal
Apple TV 32 GB
€ 179,00
Apple TV 64 GB
€ 229,00

Overzicht

Eigenschappen

Het draait allemaal om apps.

Apps zijn de toekomst van televisie. Ga maar na: op al je mobiele devices en computers gebruik je nu al apps voor talloze vormen van entertainment. En ook op je tv is deze manier van kijken straks heel gewoon. Met apps bepaal jij wat je kijkt, wanneer en waar. De nieuwe Apple TV en het krachtige, nieuwe tvOS maken jouw tv net zo persoonlijk als je iPhone of iPad. Je grote scherm had nog nooit zoveel te bieden.

Zoveel te zien en te beleven. Je tv krijgt het nog druk.

Dankzij apps open je met Apple TV een heel nieuwe wereld aan entertainment. Denk aan topfilms en series in iTunes en op Netflix, de spannendste games, sportwedstrijden, concerten, streaming-tv-zenders, apps die je woonkamer omtoveren tot fitnessruimte, of die leuk zijn voor kids en het hele gezin.

Apple TV Remote met Touchpad.

Touch heeft voor een revolutie in de bediening van je telefoon gezorgd. En zorgt nu voor een revolutionaire afstandsbediening. Scrollen, selecteren en navigeren op je tv-scherm doe je eenvoudig met je duim op het Touchpad van de nieuwe Apple TV Remote. Eindeloos op de knoppen drukken om iets te vinden, is er niet meer bij. En vooruit- of terugspoelen gaat nu uitermate precies. Met de vooruit- en terugspoelknop zat je er meestal naast. Nu swipe je gewoon over de tijdbalk en kies je op basis van de beelden precies dat punt waar je weer verder wilt kijken. Elke beweging van je vinger zie je één op één terug op het scherm. Het licht aandoen om de juiste knop te vinden, is dus verleden tijd.

De enige afstandsbediening die je nodig hebt.

Je kunt met je Apple TV Remote ook het volume van je tv en stereo-installatie regelen. En je tv, home cinema en Apple TV aan- en uitzetten. Gedaan dus met verschillende afstandsbedieningen. En omdat alles via Bluetooth loopt, hoef je je afstandsbediening ook niet heel precies te richten. Het signaal komt altijd binnen bij de nieuwe Apple TV, hoe je de afstandsbediening ook houdt.

Gamecontroller.

De nieuwe Apple TV Remote is ook een dynamische gamecontroller, waarbij het Touchpad fungeert als gamepad. Hij heeft zelfs een versnellingsmeter en gyroscoop. Voor het serieuze gamewerk ondersteunt de nieuwe Apple TV alle MFi-gamecontrollers. Daarmee kun je rennen, springen, schieten, trappen, slaan en verder zo’n beetje alles wat je maar kunt bedenken.

Switch snel van app naar app.

Als je twee keer op de thuisknop op de afstandsbediening klikt, zie je alle apps die je onlangs hebt gebruikt. Daardoor kun je snel even switchen van een iTunes-film naar de Rayman Adventures-game die je aan het spelen was, zonder eerst helemaal terug te gaan naar het beginscherm.

Maak je eigen beginscherm.

De apps die je het meest gebruikt, zet je gewoon boven aan het beginscherm. 

Nieuwe filmische screensavers.

Als je je tv een tijdje niet gebruikt, schakelt het scherm over op beelden van steden vanuit de lucht en bijzondere bezienswaardigheden. Dus zelfs als je Apple TV niets doet, zorgt hij voor entertainment.

Ook op Apple TV: je muziek, foto’s en video’s.

Je complete bibliotheek met je eigen materiaal. Direct op je eigen tv te bekijken en te beluisteren. Want met Apple TV kun je al je foto’s en video’s van iCloud groots weergeven op je HD-tv. Zo beleef je de leukste momenten steeds weer opnieuw.

AirPlay. Het wordt alleen maar beter met je eigen tv en je eigen luidsprekers.

Met AirPlay kan je muziek, foto's en films van je iPad, iPhone, iPod touch en Mac draadloos streamen naar je HD-tv. En dankzij de synchrone AirPlay-weergave kun je het scherm van je iPad, iPhone, of iPod touch en Mac op je HD-tv weergeven.

Apple Music krijgt een groter podium.

Beluister miljoenen nummers, ook je eigen muziekcollectie, op het beste geluidssysteem dat je in huis hebt. Beats 1 radio brengt een wereld aan muziek bij je thuis. En Connect geeft je een kijkje achter de schermen bij je favoriete artiesten. Op de nieuwe Apple TV geniet je volop van je favoriete muziek met Apple Music.

Topprestaties.

De nieuwe Apple TV bevat een supersnelle 64-bits A8-chip, die de weergave van grafisch veeleisende games op je tv mogelijk maakt. Bereid je voor op uren gameplezier met een sublieme weergave. De A8-chip levert continu uitstekende prestaties en is bovendien zuinig met stroom.

Verdere kenmerken.

  • Capaciteit: 32 of 64 GB flashopslag voor apps voor het hele gezin.
  • Processor: dual-core Apple A8-chip.
  • Audio-uitvoer: Dolby Digital 7.1.
  • Apple TV Remote: bevat een IR-zender, versnellingsmeter en gyroscoop, draadloze Bluetooth 4.0-technologie en een Lightning-connector om de ingebouwde batterij op te laden.De oplaadbare batterij heeft na één keer laden een gebruiks­duur van enkele maanden (bij doorsnee dagelijks gebruik).
  • Poorten en interfaces: HDMI, 802.11ac wifi, 10/100BASE‑T Ethernet, draadloze Bluetooth 4.0-technologie, IR-ontvanger, USB-C voor service en ondersteuning, ingebouwde stroomadapter.
  • Systeemvereisten: vereist een HD-tv met HDMI-aansluiting (een HDMI-kabel is afzonderlijk verkrijgbaar), een 802.11 wifi, Ethernet-netwerk of breedbandinternetverbinding (voor draadloos streamen van video is 802.11 (a, b, g, n of ac) wifi vereist) en een iTunes-account voor thuisdeling en kopen en huren in iTunes.
  • Inhoud: Apple TV, Apple TV Remote, netsnoer, Lightning-naar-USB-kabel.

Afmetingen

Hoogte 3,3 cm - lengte 9,8 cm - breedte 9,8 cm

Apple TV (4de generatie) 
vanaf  
€ 179,00