Tech21 iPad Impact Clear

De Tech21 Impact Clear beschermhoes biedt een goede bescherming tegen stoten en krassen, zodat je iPad zo mooi blijft als op de dag dat je ’m uitpakte.

Prijs

€ 59,95

€ 39,99

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Eigenschappen van kogelwerend glas.

Het geheim achter de Pure Clear schuilt in BulletShield, een transparant en schokabsorberend materiaal, dat ook wordt gebruikt in kogelwerend glas. In de Pure Clear is je iPad bestand tegen valpartijen tot op 2 meter hoogte. Bij een val wordt de schok opgevangen door de BulletShield, die de klap wegleidt van je iPad.

En toch superdun, licht én transparant.

BulletShield is zo efficiënt dat het hoesje helemaal niet lomp of zwaar moet uitvallen om je iPad perfect te beschermen. De Pure Clear voegt dan ook slechts 2 mm toe aan de zijkanten en 1,5 mm aan de achterkant van je iPad. Dankzij het mat transparant ontwerp van de Pure Clear blijf je genieten van de originele look van je iPad. De matte afwerking maakt de Pure Clear ook bestand tegen krassen, vlekken én is kleurvast.

Ultieme gebruikservaring.

De Pure Clear biedt een perfecte pasvorm en geeft vrije toegang tot de Lighting connector en toetsen van je iPad. De kracht van de BulletShield zorgt bovendien niét voor storingen of beperkingen in ontvangst. Het hoesje is eenvoudig te bevestigen en te verwijderen en laat geen sporen na. De case is perfect te combineren met de Apple Smart Cover!

Geschikt voor iPad (2018 en 2017).

Apple iPhone 12 mini