Tech21 Impact Shield beschermt het scherm van je iPhone tegen valpartijen en krassen. Met 3 geavanceerde lagen - waaronder een BASF-polymeer die je ook aantreft in kogelvrij glas - vangt de Impact Shield gevaarlijke klappen op en leidt ze weg van het scherm van je iPhone.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Impact Shield Self-Heal iPhone 6(s)
€ 29,99

Overzicht

Eigenschappen

Impactology: slimme schokabsorptie.

Tech21 Impact Shield bestaat uit een geavanceerde structuur met 3 lagen. Een harde bovenlaag verspreidt klappen en schokken over een breder oppervlak. Een tweede laag absorbeert de schok en een derde, zachte laag voorkomt dat wat er van de schok over is, je scherm bereikt. 

Eigenschappen van kogelvrij glas. 

De absorberende laag in het Impact Shield van Tech21, de BulletShield, is een BASF-polymeer die je ook aantreft in kogelvrij glas. 

Self-Healing.

De Tech21 Impact Shield is voorzien van een antikraslaag die toevallige schade door scherpe voorwerpen, zoals sleutels in jas of rugzak, op je iPhone-scherm voorkomt. Komen er toch zo'n krassen op de Impact Shield, dan vervagen die geleidelijk tot de krassen zo goed als helemaal verdwenen zijn. Die zelfhelende functie dankt de Impact Shield aan een polymeer die zichzelf hervormt.

Kristalhelder. 

 Elke laag van de Tech21 Impact Shield garandeert een perfecte helderheid van het iPhone-scherm.

Ondersteuning voor 3D Touch.

Impact Shield is volledig compatibel met Multi-touch en 3D-touch: je iPhone 6(s) scherm werkt dus net zo vlot mét Impact Shield als zonder. 

Makkelijk aan te brengen.

De Impact Shield is flinterdun en toch beresterk. En hij is makkelijk aan te brengen zonder bubbels. Tech21 levert een microvezeldoekje mee om het scherm van je iPhone proper te maken en een kunststof adapter zorgt ervoor dat de Impact Shield recht op het scherm van je iPhone terechtkomt.

Geschikt voor iPhone 6 en iPhone 6s.

Afmetingen

Hoogte 129 mm - breedte 58 mm - dikte 0,3 mm

Muuto Grain hanglamp grijs