De Impact Clear van Tech21 is gemaakt van BulletShield, een transparant en schokabsorberend materiaal dat ook wordt gebruikt in kogelvrij glas. Het resultaat is een ultra dun en lichtgewicht hoesje dat dankzij zijn schokbestendige eigenschappen je iPhone 6s maximaal beschermt.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Tech21 Impact Clear iPhone 6s
€ 39,99

Overzicht

Eigenschappen

Superdun en transparant.

De Impact Clear is aan de zijkanten slechts 2 mm dik en 1,5 mm aan de achterkant, wat dit tot één van de dunste en lichtste iPhone-hoesjes ooit maakt. Het hoesje is bovendien volledig transparant én behoudt zo de originele look en kleur van je iPhone.

Bestand tegen valpartijen van 1,5 meter hoogte.

Dankzij BulletShield - een superefficiënt en schokabsorberend materiaal, dat ook wordt gebruikt in kogelwerend glas - biedt de Impact Clear bescherming tegen valpartijen tot op 1,5 meter hoogte. De Impact Clear heeft een matte afwerking en beschermt je toestel voorts tegen krassen en vlekken.

Ultieme gebruikservaring.

De Impact Clear biedt een perfecte pasvorm en geeft toegang tot alle in- en uitgangen en toetsen van je iPhone. Het hoesje is eenvoudig te bevestigen en te verwijderen, zonder krassen achter te laten. 

Geschikt voor iPhone 6 en iPhone 6s.

Tech21 Impact Clear iPhone 6s