Het Evo Mesh-hoesje van Tech21 beschermt je iPhone aan alle kanten. Evo Mesh combineert een ultradun en vederlicht ontwerp met FlexShock, een baanbrekende en schokabsorberende technologie die schokken en klappen wegleidt van je iPhone.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Evo Mesh iPhone SE/5(s) transparant/wit
€ 39,99

Overzicht

Eigenschappen

Overleeft valpartijen van 2 meter hoogte.

Met de Evo Mesh case van Tech21 overleeft je iPhone valpartijen van 2 meter hoogte. Klappen worden geabsorbeerd en de kracht ervan af- en weggeleid van je iPhone. Die baanbrekende technologie is te danken aan hybride FlexShock-materiaal. De schokabsorberende kracht van FlexShock - ontwikkeld aan de universiteit van Aachen - is wetenschappelijk bewezen. Het gaat om 3 lagen, waarbij één laag een schok opvangt, een tweede laag de schok over de oppervlakte verdeelt en een derde laag de schok van je iPhone wegleidt.

Elegantere, lichtere én betere bescherming.

FlexShock is tot 30% dunner en 60% lichter dan andere hoesjes met een vergelijkbaar beschermingsniveau. Het Evo Mesh-hoesje beschermt de hoeken en randen van je iPhone en biedt een uitstekende pasvorm. De verhoogde schermrand voorkomt bovendien krassen als je je iPhone op tafel legt. Het strak ontwerp van Evo Mesh zorgt er ook voor dat je iPhone zijn schitterend design behoudt, terwijl 'ie wel perfect beschermd is!

Ultieme gebruikservaring.

De Tech21 Evo Mesh case biedt naast zijn ultieme bescherming ook een maximaal gebruikscomfort voor je iPhone. Alle functies, camera's, ingangen en uitgangen blijven toegankelijk. De volume- en aan/uittoetsen worden bovendien beschermd.

Geschikt voor iPhone SE en iPhone 5(s).