Tech21 Evo Elite iPhone 8 Plus/7 Plus mat zwart/transparant

Tech21 Evo Elite mat zwart/transparant

Het Evo Elite hoesje van Tech21 heeft niet alleen een premium look, het beschermt je iPhone ook maximaal zonder log en zwaar over te komen. In de Evo Elite overleeft je iPhone valpartijen van wel 2 meter hoogte!

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Evo Elite iPhone 8 Plus/7 Plus mat zwart/transparant
€ 54,99

Overzicht

Eigenschappen

Styled to last.

Dankzij de FlexShock technologie beschermt het Evo Elite hoesje je iPhone tegen krassen, stoten en valpartijen vanop een hoogte van liefst 2 meter. Dit is getest door de experts van het National Physical Laboratory, een onafhankelijk testinstituut in het Verenigd Koninkrijk.

FlexShock.

FlexShock - ontwikkeld aan de universiteit van Aachen in samenwerking met Tech21 - is een polymeer, specifiek ontwikkeld voor impactbescherming. Bij stevige klappen of valpartijen  wordt de impact door FlexShock geabsorbeerd en verspreid in plaats van weerkaatst. De klap wordt dus opgevangen én weggeleid van je iPhone.

Ultieme gebruikservaring.

De Evo Elite biedt een perfecte pasvorm en geeft vrije toegang tot de Lighting connector en toetsen van je iPhone. De kracht van de FlexShock zorgt bovendien niét voor storingen of beperkingen in ontvangst. Het hoesje is eenvoudig te bevestigen en te verwijderen en laat geen sporen na. De Evo Elite is compatibel met het iPhone Lightning Dock van Apple.

Draadloos opladen.

Je hoeft je hoesje er nooit meer af te halen, zelfs niet om je iPhone 8 Plus draadloos op te laden!

Geschikt voor iPhone 8 Plus en iPhone 7 Plus.