String Furniture zijpanelen plex transparant

Met het Zweedse String Furniture tover je een muur om in een handig opbergrek, een kastenwand met alles erop en eraan of een combinatie van beiden. Het systeem is er in zoveel soorten en maten, kleuren en varianten dat er altijd wel één is die bij je past!

Op voorraad
 
levertermijn, 4 tot 6 weken
ProductnaamPrijsAantal
String muurpaneel plex transparant 75x20
€ 75,00
String muurpaneel plex transparant 75x30
€ 83,00
Set 2 muurpanelen plex transp. 75x20
€ 115,00
Set 2 muurpanelen plex transp. 75x30
€ 128,00

Overzicht

Eigenschappen

Baanbrekend concept.

Het baanbrekend concept van String kwam al in 1949 op de markt en groeide al snel uit tot één van 's werelds populairste opbergrekken en kastsystemen, een icoon uit het Scandinavisch design. Elke onderdeel is zo goed doordacht dat je er eindeloos kan mee variëren en combineren.

Panelen.

Dankzij de zijpanelen kan je een hele wand vol kasten of rekken bouwen, dat er licht en slank uit ziet. De panelen zijn gemaakt uit stevige plexi en zijn afzonderlijk of in sets van 2 stuks verkrijgbaar.

String systeem.

Met String Furniture bouw je eenvoudig je eigen opbergrek of -kast. Gebruik de panelen voor het vasthechten van in hoogte verstelbare legplanken, magazineplanken, kastjes (al dan niet met glazen schuifdeuren) en ladeblokken. De mogelijkheden zijn quasi eindeloos!

Ontdek String Furniture bij Pure Lifestyle.

Kom vrijblijvend langs en overtuig jezelf in onze showroom van de kwaliteiten en mogelijkheden van String Furniture.

Stel je eigen String systeem samen.

Op de website van de fabrikant kan je eenvoudig je eigen String systeem samenstellen en weer aanpassen. Bewaar de pdf, stuur hem naar Pure Lifestyle en wij bezorgen je graag een offerte.

Afmetingen.

Lengte 75 cm - diepte 20 cm
Lengte 75 cm - diepte 30 cm

Muuto Mingle kussen rood