Sphero Star Wars R2-D2

Artoo (R2-D2) van Sphero is een Astromechdroid afkomstig uit een sterrenstelsel hier heel ver vandaan. Artoo is bijzonder getalenteerd en van alle markten thuis. Bestuur 'm met je iPhone, iPad of Apple Watch en hou hem in topvorm met augmented reality-training.Trouwe bondgenoot.

Artoo, een mechanicien gespecialiseerd in ruimteschepen en tussendoor ook assistent-gevechtspiloot, komt naar de planeet aarde. Deze droid heeft bijzonder veel talenten. En hij is vastberaden om ze verder te ontdekken en verfijnen.

Net als in de films.

De R2-D2 droid is de verpersoonlijking van Artoo uit Star Wars en beweegt ook exact zoals z'n evenknie uit de films.

Zelfs de lichtjes zijn identiek.

Met de Star Wars R2D2 droid haal je bijna letterlijk de legendarische Artoo in huis. Zelfs de kenmerkende lichtjes vooraan en achteraan zijn aanwezig én ze werken ook.

Bedien 'm met de app.

Met de app op je iPhone, iPad, iPod Touch of Apple Watch kan je de R2-D2 droid elke richting uitsturen die je ook maar wenst.

Voelt wanneer je er bent.

De R2-D2 droid voelt wanneer je aanwezig bent dankzij sensoren in zijn geavanceerde radiosysteem.

Luidspreker.

R2-D2 maakt precies dezelfde geluiden als Artoo in Star Wars - inclusief de beeps en boops. En die komen rechtstreeks uit de in de droid geïntegreerde luidspreker.

Makkelijk.

Met de R2-D2 droid aan de slag gaan is simpel. Gebruik de app om verbinding te maken met je iPhone, iPad of iPod touch en je bent klaar om het avontuur te starten.

Verken het heelal.

De Star Wars R2D2 droid laat je mee het heelal verkennen dankzij hologografische simulaties. Ontdek de Star Wars Galaxy en stap binnen in iconische ruimtevaarschepen. En nog veel meer.

Laat ze elkaar ontdekken.

Via de Sphero-app kan je meerdere Star Wars droids met elkaar in interactie brengen. Elk met hun eigen karakter en hun eigen kenmerken.

Samen naar Star Wars kijken.

Kijk samen met de Sphero droids naar de Star Wars-films én leef je volledig in.

Sphero Star Wars R2-D2 Droid