Sphero Star Wars BB-9E

Paniek in Star Wars. Met de komst van de BB-9E Droid van Sphero raakt The Force ernstig verstoord. BB-9E is een kwaadaardige robotbal die je kan besturen met een app. Vergeet echter nooit dat hij ook eigen krachten heeft. Dit is niet de droid die je zoekt. Hij zoekt jou!Altijd op zijn hoede.

BB-9E is een gesofisticeerd kereltje. Deze waakzame en intimiderende Astromech droid is altijd op zijn hoede. Zodra er gevaar dreigt voor the First Order laat BB-9E zijn spierballen rollen. Met zijn talloze talenten (en functies) is deze droid gespecialiseerd in het operationeel houden van ruimteschepen en het machinepark van the First Order.

Net als in de film.

Met zijn authentieke bewegingen en levendige ledlampjes lijkt BB-9E recht uit je tv te stappen tot bij jou in de woonkamer. Hij beweegt en rolt exact zoals in de Star Wars-films.

Bedien 'm met de app.

Met de app op je iPhone, iPad of iPod Touch kan je BB-9E elke richting uitsturen die je ook maar wenst.

De ruimte bij je thuis.

Ga op verkenning in het Star Wars-sterrenstelsel door middel van holografische simulaties met de app op je iPhone, iPad of iPod touch. Met zijn Droid Trainer krijgt BB-9E bovendien bijzondere krachten. Die van augmented reality: BB-9E neemt dan een loopje met de werkelijkheid en mengt waargebeurde feiten met virtuele aspecten.

Kan tegen een stootje.

BB-9E is een geboren vechtersbaasje. Hij gaat elke vijand te lijf. En met zijn duurzame behuizing uit polycarbonaat is hij perfect opgewassen tegen weerstand.

Voelt je aanwezigheid.

Deze robotbal reageert op je aanwezigheid wanneer zijn sensoren worden getriggerd via zijn uitgebreid radiosysteem.

Star Wars droids ontmoeten elkaar.

Kijk hoe BB-9E omgaat met andere Star Wars-droids van Sphero en hoe hij zijn duistere krachten maximaal botviert.

Energieboost.

Plaats BB-9E op de meegeleverde houder om hem draadloos op te laden. Met een volle batterij heeft de robotbal genoeg energie voor een uur.

Lifeproof Fré Case iPhone 8 Plus/7 Plus