Sphero Star Wars BB-8

Haal je eigen stukje Star Wars in huis met BB-8, een grappige droid die je stem herkent en reageert op wat je doet met geluiden en uitdrukkingen. BB-8 heeft een eigen persoonlijkheid en kan zelfs helemaal zelfstandig op onderzoek uittrekken. Breng hem tot leven met de app op je iPhone want BB-8 wordt je nieuwe maatje!Je nieuwe maatje.

Star Wars: The Force Awakens komt tot leven met de BB-8 Droid. Dit kereltje wil je absoluut leren kennen. Hij maakt levensechte bewegingen, springt en loopt en reageert op je stem met geluiden en uitdrukkingen. Hij kan je zelfs aankijken. BB-8 is véél meer dan speelgoed. Het is je nieuwe maatje.

BB-8. De droid met een eigen persoonlijkheid.

Stuur BB-8 aan met de Star Wars-app op je iPhone, iPad of iPod touch maar vergeet nooit dat hij ook een eigen persoonlijkheid heeft, die zich verder ontwikkelt naarmate je hem langer in je leven hebt.

BB-8 neemt de touwtjes in handen.

Helemaal leuk wordt het als je BB-8 in Patrol (zelfstandige) modus zet. Dan trekt hij helemaal zelf op onderzoek uit. BB-8 loopt de trappen op, springt, kijkt door het raam en ontdekt z'n nieuwe thuis. Hij kan zich verstoppen achter muren en holografische filmpjes maken van zijn buitenaardse reis naar planeet aarde.

Augmented Reality.

BB-8 kijkt niet alleen op als je hem aanspreekt, hij kan je ook filmen. Zélfs in augmented reality: BB-8 neemt dan een loopje met de werkelijkheid en mengt waargebeurde feiten met virtuele aspecten.

Baanbrekend.

BB-8 dankt zijn kracht niet alleen aan de Force, maar ook aan een baanbrekende draadloze oplaadstandaard via inductie. Plaats BB-8 op de ouder om hem draadloos op te laden. Met een volle batterij heeft de robotbal genoeg energie voor een uur.

Kan tegen een stootje.

BB-8 heeft een sterke behuizing van polycarbonaat die ’m beschermt tegen water – en tegen de Dark Side.

Makkelijk.

Met Bluetooth Smart BLE-technologie verbind je BB-8 vlot met je iPhone, iPad en iPod touch of andere apparaten.

Star Wars droids ontmoeten elkaar.

Kijk hoe BB-8 omgaat met andere Star Wars-droids van Sphero en kijk samen naar de Star Wars-films.

Sphero Star Wars BB-8