Sphero SPRK+

De Sphero SPRK+ is veel méér dan een veelzijdige en leuke robotbal die je met een app kan bedienen. SPRK+ prikkelt ook je nieuwsgierigheid en wakkert je creativiteit aan. Met deze bal leer je op een speelse en fijne manier, via eenvoudige instructies, je eigen spelletjes - en méér - te programmeren.

Leren was nog nooit zo leuk.

De SPRK+ van Sphero zit boordevol fun. Met deze leuke robotbal zet je je eerste stappen in het leren programmeren via eenvoudige instructies en simpele drag & drop-functies. Alles draait rond de Lightning Lab-app op je iPhone of iPad. Daarmee kan je SPRK+ praktische opdrachten laten uitvoeren. Zo kan je het balletje door een doolhof navigeren of naar de overkant laten zwemmen.

Prikkelt je nieuwsgierigheid en wakkert je creativiteit aan.

Met SPRK+ beslis je helemaal zelf welke opdrachten en spelletjes de robotbal aan kan. En omdat hij met Bluetooth Smart verbonden is met je iPhone of iPad kan SPRK+ afstanden afleggen tot wel 30 meter. Ook in het water, want dit balletje is waterbestendig. Laat je creativiteit vooral de vrije loop en ontdek telkens weer nieuwe mogelijkheden.

Werk samen met anderen.

Via de Lightning Lab-app kan je ervaringen delen met anderen. En zo hun hulp inroepen om de mogelijkheden van SPRK+ verder uit te breiden. Van leuke spelletjes tot heuse kunstwerken en fijne wetenswaardigheden, van je eigen schilderij tot een schets van de maan.

Laat 'm van kleuren veranderen en obstakels vermijden.

Met Swift Playgrounds - een door Apple ontwikkelde programmeertaal - kan je SPRK+ zonder voorkennis en op een interactieve en leuke manier naar nieuwe hoogten brengen. Zo kan je het balletje programmeren dat hij over een lastig parcours met obstakels kan manoeuvreren, springen en van kleur veranderen. Door puzzels op te lossen, leer je de basis van de Swift-app op je iPad.

Tekenen.

Stippel via de Sphero Edu app een pad uit dat je SPRK+ balletje moet volgen.

Blokken.

Gevorderde gebruikers leren via codeerblokken hoe ze méér kunnen halen uit de eindeloze mogelijkheden van SPRK+.

Tekst.

Ervaren gebruikers kunnen JavaScript tekstcommando's schrijven en via Swift Playgrounds van Apple zélf games ontwerpen.

Krasbestendig.

Sphero SPRK+ is stevig en voorzien van een krasbestendige UV-coating. Je rijdt dus 'm dus niet zomaar stuk.

Je ziet wat er gebeurt.

Omdat Sphero SPRK+ transparant is, zie je exact wat er gebeurt zodra je de robotbal meer kunstjes leert.

Eén uur autonomie.

SPRK+ heeft een oplaadbare batterij met een autonomie van 1 uur en wordt geleverd met een inductie-oplaadbasis.