Sonos Roam

Met Roam neem je ongelofelijk geluid overal met je mee. Luister in meerdere kamers via wifi en geniet van muziek, stembediening, Bluetooth-streaming, een batterij die de hele dag meegaat en een robuust en waterdicht design voor on the go.

* Verplichte velden

Prijs

€ 199,00

€ 149,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Overal een naadloze luisterbeleving.

Geniet van de unieke Sonos-beleving op wifi en stream rechtstreeks vanaf je iPhone, iPad of Mac met bluetooth.
Roam maakt automatisch verbinding met je thuisnetwerk en schakelt over naar je iPhone als je de deur uit loopt. Het enige waar je over hoeft na te denken is wat je wilt afspelen.

10u afspeeltijd.

Aangedreven door de ingebouwde oplaadbare batterij staat Roam de hele dag voor je klaar. Of je nu wilt ontspannen in de tuin of ontsnappen naar het bos.

Geluid dat alle overwachtingen overtreft.

De nauwkeurig ontworpen akoestiek produceert het heldere, diepe en volle geluid dat je verwacht van een veel grotere speaker.

Overal geweldig geluid.

Roam gebruikt automatische Trueplay-tuning om zich slim aan te passen aan je omgeving en waar je naar luistert. Zo geniet je overal van ongelofelijk gedetailleerd en perfect gebalanceerd geluid.

Verfijnd design.

De slanke, doordachte vorm van Roam past naadloos in elk interieur, en door zijn lichte gewicht en ergonomische model is hij gemakkelijk te hanteren.

Als Roam rechtop staat neemt hij nauwelijks plaats in beslag, en dankzij de afgeronde driehoekige vorm past hij precies in een hoek als je maar weinig ruimte hebt.
Zet hem op oneffen oppervlakken horizontaal neer voor extra stabiliteit. De driehoekige vorm zorgt dat het geluid subtiel naar je oor wordt gericht voor een betere luisterervaring.

Robuuste duurzaamheid.

Dankzij de stevige constructie en IP67-rating is Roam valbestendig, 30 minuten waterdicht tot 1 m diepte, ondoordringbaar voor stof en klaar voor elk avontuur.

Bedieningsopties:

  • Sonos-app: gebruik de app om door al je diensten te bladeren en zoeken, favorieten op te slaan, alarmsignalen in te stellen en nieuwe muziek te ontdekken op Sonos Radio
  • Stem: krijg handsfree hulp van de Google Assistent. Vraag om muziek, check het nieuws, beheer je slimme apparaten en nog veel meer.
  • AirPlay 2: stream geluid rechtstreeks vanaf je iPhone, iPad of Mac naar Sonos met AirPlay 2, en vraag Siri daarna om het volume te verhogen of een nummer over te slaan.
  • Knoppen: druk op de knoppen op Roam om af te spelen, te pauzeren, het volume aan te passen, nummers over te slaan of opnieuw af te spelen, de microfoons uit te schaken en handmatig aan bluetooth te koppelen.

Makkelijk opladen.

Laad Roam draadloos op met een Qi-gecertificeerde oplader of gebruik de meegeleverde kabel. Opladen is supereenvoudig met onze speciale draadloze oplader waarop je Roam snel magnetisch vastklikt.

Makkelijk uit te breiden.

Al deze speakers werken samen via wifi zodat je in de loop van de tijd het systeem van je dromen kunt samenstellen. Luister overal in huis wanneer je speakers groepeert om synchroon af te spelen, en gebruik twee bijpassende speakers als paar in dezelfde kamer voor gedetailleerd stereogeluid.

Specificaties.

  • Twee H-klasse digitale versterkers die perfect zijn afgestemd op de drivers en akoestische architectuur van de speaker.
  • Eén tweeter voor een heldere weergave van hoge frequenties.
  • Eén mid-woofer voor de getrouwe weergave van middenfrequenties en maximalisatie van lage tonen.
  • Far field-microfoons maken gebruik van geavanceerde beamforming en meerkanaals echo-onderdrukking, zodat je spraakassistent snel kan worden geactiveerd en automatische Trueplay-tuning mogelijk is.
  • Pas bass, treble en loudness aan met de Sonos-app.

Afmetingen.

Hoogte 16,8 cm - breedte 6,2 cm - diepte 6 cm

Sonos Roam