Sonos Playbase

De elegante en dunne Sonos Playbase brengt een adembenemend bioscoopgeluid naar je tv. Geen televisie aan het kijken? Dan streamt Playbase je favoriete muziek, internetradiozenders en online muziekdiensten zoals Apple Music en Spotify.

Alles klinkt beter met Playbase.

Met de Sonos Playbase komen je films, series, sportwedstrijden, games en alles wat op je TV te zien is pas écht tot leven. Playbase voegt een dynamisch en sensationeel geluid toe aan alles wat je op je televisie afspeelt. En als die uitstaat, streamt hij gewoon je favoriete muziek.

Een unieke benadering voor een betere sound.

Traditionele soundbars werken het best als ze direct onder de televisie zijn bevestigd. Maar veel tv’s worden met standaard op meubilair geplaatst – de ideale plek voor Playbase. Het platte ontwerp verdwijnt praktisch onder je televisie, maar vult toch de hele kamer met een indrukwekkend home-cinemageluid.

Niet alleen luider.

Tien versterkte speakers (zes in de middenfrequentie, drie tweeters en één woofer) vervangen het beperkte geluid van de ingebouwde speakers van je tv met diepere bas, kristalhelder gefluister en meeslepende geluidsgolven.

Stuur het tv-geluid overal naartoe.

Met Sonos Playbase komen films, sport, games en muziek tot leven... in één kamer. Voeg meer Sonos-speakers toe en je kunt in elke kamer naar de tv luisteren. En als je twee Play:1-achterspeakers en een Sonos Sub toevoegt, geniet je van adembenemend draadloos 5.1 surroundgeluid.

Stem Playbase af op je voorkeuren.

Elke kamer klinkt anders. En met Trueplay kunnen je home-cinemaspeakers worden gepersonaliseerd – en het geluid blijft geweldig. Altijd. Trueplay meet de grootte van de kamer, de inrichting, de plaatsing van de speaker en andere factoren die van invloed kunnen zijn op de geluidskwaliteit. Trueplay gebruikt de Sonos-app en de microfoon op je iPhone of iPad om uit te meten hoe geluid weerkaatst tegen muren, meubels en andere voorwerpen in een kamer. Daarna worden er automatisch precieze akoestische aanpassingen gedaan - groot of klein - om ervoor te zorgen dat je altijd de puurste versie van je muziek hoort.

Eén app.

Complete controle over je muziek.

Zoek rechtstreeks in al je muziekservices en vind je favoriete nummers, speel ze af in verschillende kamers en pas het volume en andere instellingen per kamer aan.

Apple Music, Spotify, en meer dan 30 andere diensten beschikbaar.

Met Sonos kun je alles afspelen. Van de meest populaire streamingdiensten, gratis internetradio, podcasts en audioboeken tot je eigen downloads. Alles waar jij graag naar luistert, binnen handbereik.

Spraakversterking.

Zorgt dat het volume van dialogen gelijk blijft en verlaagt de intensiteit van hardere geluiden. Zo kun je zelfs het meest zachte gefluister perfect verstaan.

Speelt alles.

Digitale ontvangers. Spelcomputers. Satellietontvangers. Blu-ray spelers. Eenmaal aangesloten op je tv, zorgt Playbase voor de rest.

Nachtmodus.

Wil je de rest van het huis niet storen? Gebruik de Nachtmodus. Het volume is lager, zachte geluiden klinken duidelijker en harde geluiden worden automatisch gereduceerd.

Werkt met WiFi en is makkelijk uit te breiden.

Je Sonos speaker werkt met WiFi en niet met Bluetooth. Je muziek wordt dus nooit onderbroken bij een inkomende oproep. Via WiFi stream je nummers uit je eigen muziekbibliotheek op je computer, smartphone of tablet en muziek van populaire muziekdiensten en internetradiostations naar je Sonos luidspreker. En dat kan naar meerdere Sonos speakers tegelijk. Speel in elke kamer een ander nummer. Of juist overal hetzelfde.

Breedbeeldgeluid.

Hoeft niet op de muur bevestigd te worden.

Playbase ondersteunt probleemloos schermen tot 35 kg. Dit zijn vrijwel alle tv's die met een standaard worden geleverd.

Twee draden. Meer niet.

Eén stroomkabel. En één optische kabel voor je tv. Je hoeft niet eens de handleiding te lezen. De Sonos-app leidt je stap voor stap door de installatie.

Sonos Playbase