Sonos Playbar

De Sonos Playbar vult je woonkamer met een adembenemend bioscoopgeluid. Met deze soundbar beleef je films, series, tv-programma's, sportwedstrijden, live concerten en games nog intenser. En Playbar streamt ook nog eens draadloos al je favoriete muziek, internetradiozenders en online muziekdiensten zoals Apple Music en Spotify.

Niet alleen harder. Ook helderder.

Flatscreens mogen er dan geweldig uitzien, geluidstechnisch zijn ze niet zo sterk. Met negen versterkte drivers – zes in de middenfrequentie en drie tweeters – ruilt Sonos Playbar het geluid van je ingebouwde tv-speakers in voor diepe, lage tonen, heerlijk heldere dialogen en een meeslepende golf van geluid.

Wat je ziet, is wat je hoort.

Playbar heeft negen speakers die het geluid in alle richtingen stuurt. Hierdoor ontstaat een breed geluidsspectrum. En dat merk je. Ontploft er een auto aan de linkerkant van je scherm? Dan hoor je dit ook echt aan ook die kant. Simpelweg omdat alleen de linkerspeakers dit geluid afspelen. De rechterspeakers spelen op datzelfde moment precies het tegenovergestelde geluid af. Zo beleef je alles nog intenser.

Muziek en films met het beste geluid.

De omvang, vorm en inrichting van je kamer. De plek waar je tv staat. Elk detail is van invloed op je geluidservaring. De Trueplay-software, op je Sonos-app, brengt je kamer in kaart en past het geluid daarop aan. Zo klinkt alles zo spectaculair mogelijk. Trueplay meet de grootte van de kamer, de inrichting, de meubels, de plaatsing van de speaker en andere factoren die van invloed kunnen zijn op de geluidskwaliteit. Daarna wordt elke woofer en tweeter van elke speaker apart getuned zodat het geluid vanuit alle richtingen op het juiste moment en met het juiste volume binnenkomt. Het resultaat? Alles wat je hoort wordt sensationeler, intenser en realistischer.

Trueplay Tuning voor home cinema.

Trueplay stemt de Sonos-speakers in je home cinema-set op elkaar af en zorgt voor de juiste balans – van Playbar of Playbase, met of zonder SUB, tot een complete surround-sound inclusief de achter-speakerstot een complete surround-sound inclusief de achter-speakers. Je kan je home cinema-systeem op elke kamer aanpassen - en het klinkt altijd geweldig.

Trueplay tunen gaat snel en makkelijk.

Het enige dat je nodig hebt zijn een paar minuten van je tijd en een iPhone, iPad of iPod Touch. Stap de kamer rond en maak golvende bewegingen met je iPhone, iPad of iPod. Trueplay gebruikt de Sonos-app en de microfoon op je iPhone of iPad om te meten hoe geluid weerkaatst tegen muren, meubels en andere voorwerpen in een kamer. Daarna worden er precieze akoestische aanpassingen gedaan - groot of klein - om ervoor te zorgen dat je altijd de puurste versie van je muziek hoort.

Eén app.

Complete controle over je muziek.

Zoek rechtstreeks in al je muziekservices en vind je favoriete nummers, speel ze af in verschillende kamers en pas het volume en andere instellingen per kamer aan.

Apple Music, Spotify, en meer dan 30 andere diensten beschikbaar.

Met Sonos kun je alles afspelen. Van de meest populaire streamingdiensten, gratis internetradio, podcasts en audioboeken tot je eigen downloads. Alles waar jij graag naar luistert, binnen handbereik.

Spraakversterking.

Zorgt dat het volume van dialogen gelijk blijft en verlaagt de intensiteit van hardere geluiden. Zo kun je zelfs het meest zachte gefluister perfect verstaan.

Speelt alles.

Digitale ontvangers. Spelcomputers. Satellietontvangers. Blu-ray spelers. Eenmaal aangesloten op je tv, zorgt Playbase voor de rest.

Nachtmodus.

Wil je de rest van het huis niet storen? Gebruik de Nachtmodus. Het volume is lager, zachte geluiden klinken duidelijker en harde geluiden worden automatisch gereduceerd.

In elke kamer.

Sonos Playbar brengt al je films, sport, tv, games en muziek tot leven. En als je meerdere Sonos-speakers in huis haalt, kun je in elke kamer horen wat er op tv is.

Upgraden naar 5.1. Zonder gedoe.

Sonos Playbar is nog maar het begin van je home-cinema ervaring. Voeg een Sonos Sub toe en geniet ook van een adembenemende bas. Ga je voor een volledige surround sound-beleving? Zet dan een paar een stereogeschakelde Sonos One of Play:5-speakers achter de bank. En je bent klaar voor het echte werk!

Werkt met WiFi en is makkelijk uit te breiden.

Je Sonos speaker werkt met WiFi en niet met Bluetooth. Je muziek wordt dus nooit onderbroken bij een inkomende oproep. Via WiFi stream je nummers uit je eigen muziekbibliotheek op je computer, smartphone of tablet en muziek van populaire muziekdiensten en internetradiostations naar je Sonos luidspreker. En dat kan naar meerdere Sonos speakers tegelijk. Speel in elke kamer een ander nummer. Of juist overal hetzelfde.

Past altijd.

Zet de Sonos Playbar waar je maar wil: onder je televisie, op een tafel of in een console. Helemaal plat of horizontaal op z'n zij. Het kan beiden. En je kan hem ook gewoon aan de muur bevestigen. Waar je hem ook plaatst of hangt: z'n looks en sound zijn in perfecte harmonie met je inrichting.

Twee draden. That's it.

Eén stroomkabel. En één optische kabel die naar je televisie loopt. Meer hoef je niet aan te sluiten. Je hoeft niet eens de handleiding te lezen. De Sonos-app neemt je stap voor stap door het installatieproces. De app verbindt zelfs je Playbar met je WiFi-netwerk. Klaar om muziek te streamen.

Eén afstandsbediening minder.

Playbar werkt naadloos samen met bijna alle tv's, digitale ontvangers en universele afstandsbedieningen. Tijdens de installatie pakt hij hun infrarood-commando's al op. De afstandsbedieningen die je nu al gebruikt, zijn ook geschikt voor Playbar.Sonos Playbar