Sonos PLAY:5

De Sonos PLAY:5 is de speaker voor hardcore muziekfans. Het is Sonos' grootste en beste luidspreker. Of je nu een grote kamer wil vullen met muziek, of zoek bent naar het allerbeste geluid: de Sonos PLAY:5 is de speaker voor jou. Met Sonos geniet je overal in huis van je favoriete muziek via het WiFi-netwerk. Luister in verschillende kamers naar verschillende nummers. Of speel in het hele huis hetzelfde nummer af. Perfect synchroon.

De grootste Sonos speaker.

Het krachtigste geluid.

De Sonos PLAY:5 is dé luidspreker voor muziekliefhebbers en voor wie zweert bij het zuiverste geluid.

Sluit je ogen. En luister.

Je hoort elk afzonderlijk instrument, iedere stem en akoestisch detail in al z'n sonische schoonheid. Zes D-klasse versterkers met zes speciale drivers leveren een kristalhelder, rijk en verbluffend diep stereogeluid. Zonder vervorming. En dankzij z'n drie krachtige woofers en compleet afgesloten vormgeving levert de PLAY:5 een allesomvattende bas. Zonder galm of echo's.

Meer dan 60.000 gaatjes.

Kristalhelder.

Het rooster van PLAY:5 is zo ontworpen dat het tienduizenden microscopisch kleine gaatjes bevat. Zo kun je ongestoord luisteren naar kristalhelder geluid.

Flexibele richting.

Rechtop of op z'n zij. Hoe je de Sonos PLAY:5 ook neerzet, hij zorgt automatisch voor het beste geluid. Zet je hem horizontaal neer, dan luister je in stereo. Plaats je hem verticaal, dan verandert het geluid naar mono. Dankzij de rubberen voetjes aan beide kanten kun je hem gerust op iedere ondergrond neerzetten. Zonder te krassen.

Audio-lijningang.

Wil je andere audio aansluiten op je PLAY:5? Dat kan. Van je versterkte platenspeler tot de telefoon van een vriend: even inpluggen en je beluistert al je muziek op de PLAY:5. En alles wat je op je PLAY:5 hoort, kun je ook weer doorsturen naar andere Sonos-speakers in huis.

Ongeëvenaard stereogeluid.

Stel twee Sonos PLAY:5 speakers in als een apart linker- en rechterkanaal en geniet van een ongeëvenaard stereogeluid. Je muziek klinkt nog helderder, met een nog breder bereik en nog meer diepgang.

Trueplay. Altijd het beste geluid.

Met Trueplay zorgt Sonos dat je altijd het beste geluid uit je PLAY:5 haalt. Waar je hem ook neerzet. Elke kamer klinkt anders. En met Trueplay heb je overal een geweldige sound.

Hoe werkt Trueplay?

Trueplay meet de grootte van de kamer, de inrichting, de plaatsing van de speaker en andere factoren die van invloed kunnen zijn op de geluidskwaliteit. Trueplay gebruikt de Sonos-app en de microfoon op je iPhone of iPad om uit te meten hoe geluid weerkaatst tegen muren, meubels en andere voorwerpen in een kamer. Daarna worden er automatisch precieze akoestische aanpassingen gedaan - groot of klein - om ervoor te zorgen dat je altijd de puurste versie van je muziek hoort.

Werkt met WiFi en is makkelijk uit te breiden.

Je Sonos speaker werkt met WiFi en niet met Bluetooth. Je muziek wordt dus nooit onderbroken bij een inkomende oproep. Via WiFi stream je nummers uit je eigen muziekbibliotheek op je computer, smartphone of tablet en muziek van populaire muziekdiensten en internetradiostations naar je Sonos luidspreker. En dat kan naar meerdere Sonos speakers tegelijk. Speel in elke kamer een ander nummer. Of juist overal hetzelfde.

Touchbediening.

Tik om het volume aan te passen. Swipe om van nummer te veranderen. Je kunt al je muziek ook direct vanaf de PLAY:5 speaker afspelen. Perfect voor al die momenten waarop je smartphone even niet binnen handbereik is.

Bestand tegen vocht.

Sonos heeft de PLAY:5 speaker vochtbestendig gemaakt. Zo kun je ook in de badkamer en tuin van je muziek genieten. Alles wat je daarvoor nodig hebt is een WiFi-verbinding en een stopcontact. Let wel: de PLAY:5 is niet waterdicht of weerbestendig.

Al je favoriete muziek. En meer.

Sonos is gemaakt voor muziekfans, door muziekfans. En dat betekent dat de luidsprekers van Sonos nagenoeg alle muziek afspelen. Het maakt niet uit waar die muziek vandaan komt. Uit je eigen muziekcollectie in iTunes of Windows Media Player vanaf je computer, telefoon of tablet. Of van het web. Met Sonos heb je toegang tot de beste internetradiostations (inclusief StuBru, Radio 1, Radio 2, MNM, Klara, QMusic, Joe FM en Beats 1), populaire streamingdiensten (inclusief Apple Music, Spotify, Deezer, Soundcloud, Google Play Music en Napster), on demand-services, podcasts en audioboeken.

Eén app. De complete controle over je muziek.

De Sonos-app - geschikt voor iOS, Android, Mac en Windows - doorzoekt alle muziekservices in één keer, stuurt je favoriete tracks naar verschillende kamers en past het volume of andere instellingen aan. Je hoeft daar niet eens voor in de kamer aanwezig te zijn. En als je vrienden de app ook hebben, kunnen zij hetzelfde doen.

Kies een kamer. Selecteer een track. Druk op afspelen.

Kies wat je wil horen, waar je het wil horen en hoe hard. In één kamer of door je hele huis. Wil je net dat ene nummer horen? Met één simpele zoekopdracht doorzoek je al je muziekservices. Geef je een feestje? In een handomdraai creëer je een afspeellijst. De Sonos-app doet het allemaal. Zo makkelijk kan het zijn.

Sonos PLAY:5