Sonos One

Met de compacte Sonos One luidspreker geniet je van een verrassend intens geluid dat je hele kamer vult. De nieuwe One speaker bouwt voort op de populaire Sonos PLAY:1. En hij is klaar voor stembediening.

Uitmuntende prestaties.

Bewezen design.

De Sonos One luidspreker bouwt voort op de uitmuntende prestaties van de PLAY:1 speaker. Hij is even compact - klein genoeg voor je boekenplank en aanrecht - en klinkt even groot én krachtig. Sonos One heeft daarnaast touchbediening en een ingebouwde microfoon. Het is een smart speaker, helemaal klaar voor een toekomst met stembediening.

Superieur geluid

Geniet van een verrassend intens geluid dat de hele kamer vult. Een paar klasse D-versterkers en op maat gemaakte drivers - allemaal perfect afgestemd op de unieke architectuur van je speaker - zorgen voor topgeluid.

Al je favoriete muziek en méér.

Sonos is gemaakt voor muziekfans, door muziekfans. En dat betekent dat de luidsprekers van Sonos nagenoeg alle muziek afspelen. Het maakt niet uit waar die muziek vandaan komt. Uit je eigen muziekcollectie vanaf je computer, telefoon of tablet. Of van het web. Met Sonos heb je toegang tot de beste internetradiostations (inclusief de Vlaamse radiozenders), populaire streamingdiensten (zoals Apple Music en Spotify), on demand-services, podcasts en audioboeken.

Werkt met WiFi en is makkelijk uit te breiden.

Je Sonos speaker werkt met WiFi en niet met Bluetooth. Je muziek wordt dus nooit onderbroken bij een inkomende oproep. Via WiFi stream je nummers uit je eigen muziekbibliotheek op je computer, smartphone of tablet en muziek van populaire muziekdiensten en internetradiostations naar je Sonos luidspreker. En dat kan naar meerdere Sonos speakers tegelijk. Speel in elke kamer een ander nummer. Of juist overal hetzelfde.

Muziek in elke kamer.

Sonos One kan draadloos verbonden worden met Sonos-speakers in andere kamers. Je kan je Home Sound System dus uitbreiden wanneer jij daar klaar voor bent.

Meer met twee.

Verbind twee Sonos One speakers in dezelfde kamer draadloos voor stereogeluid en voeg de optionele Sonos SUB toe voor een vol basgeluid.

Creëer je eigen home-cinema.

Neem twee One's en voeg daar een Beam, PLAYBAR of PLAYBASE aan toe voor perfect surround-sound bij al je films, games en tv-programma's. En als je niet naar TV kijkt, stream je je favoriete muziek.

Klaar voor stembediening.

Met Sonos One kun je straks - zodra Sonos stembediening ondersteunt in de Benelux - muziek beheren, selecteren, starten en bedienen met je stem.

Touchbediening.

Sonos One heeft eenvoudige touchbediening. Tik om het geluid harder te zetten. Swipe om een nummer over te slaan. Schakel de microfoon uit voor privacy.

Bediening met de Sonos-app

Dankzij de app heb je maximale controle over je Sonos muzieksysteem. Beheer alles waar je naar luistert op één plek. Via de app kan je ook bepalen in welke kamer welke muziek afspeelt. In één kamer, in meerdere of in allemaal.

Volledige privacy.

Een ledlampje zorgt ervoor dat je altijd weet of de microfoon van je speaker actief is. Of uitgeschakeld is. Sonos One is veilig. De hardwarekoppeling tussen microfoon en ledlampje zorgt ervoor dat er niemand meeluistert als je privacy wilt.

Past praktisch overal.

Je kan de Sonos One luidspreker simpelweg ergens neerzetten - op een boekenplank, dressoir of bijzettafeltje, op het aanrecht in de keuken of op je bureau. Wil je de speaker liever bevestigen op een standaard of muurbeugel? Er zijn tal van optionele beugels verkrijgbaar.

Vochtbestendig.

Sonos One is vochtbestendig. Zo kun je overal van je favoriete nummers genieten, ook in je badkamer of je tuin. Alles wat je daarvoor nodig hebt is een WiFi-verbinding en een stopcontact. Let wel: de Sonos One is niet waterdicht of weerbestendig.

Trueplay.

Met Trueplay zorgt Sonos dat je altijd het beste geluid uit je luidspreker haalt. De Sonos-app op je iPhone of iPad meet de grootte van de kamer, de inrichting, de meubels, de plaatsing van de speaker en andere factoren die een invloed kunnen hebben op de geluidskwaliteit. Daarna worden er automatisch precieze akoestische aanpassingen zodat je altijd de puurste versie van je muziek hoort.

Steeds beter.

Omdat Sonos continu updates uitbrengt met nieuwe functies en services, krijg je na verloop van tijd steeds meer mogelijkheden om naar muziek te luisteren en apparatuur met je stem te bedienen.

Sonos One