Sonos Move

Met de Sonos Move geniet je werkelijk overal van briljant geluid! Bedien hem thuis met je stem, de Sonos-app of AirPlay 2. Én stream via bluetooth als er geen WiFi beschikbaar is!

* Verplichte velden

Prijs

€ 399,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Geweldig geluid.

Geniet van een verrassend diepe bass, een breed geluidsveld en automatische Trueplay™-tuning die het geluid perfect in balans brengt voor waar je bent en waar je naar luistert.

Stembediening.

Google Assistent is al ingebouwd, dus via WiFi kan je muziek afspelen, naar het nieuws luisteren, wekkers en alarmsignalen instellen, antwoord krijgen op vragen en meer. Helemaal handsfree.

WiFi én bluetooth.
 
Stream via WiFi en verbind Move met de rest van het Sonos-systeem bij je thuis. Schakel over op Bluetooth als je onderweg of offline bent.
 
nullEenvoudig opladen.
 
Move hoeft niet in het stopcontact. Plaats de speaker op de meegeleverde lader voor binnen, dan heb je snel stroom als je wilt luisteren.

 

Audiospecificaties.

  • Twee D-klasse versterkers. Perfect afgestemd op de drivers en de akoestiek van je speakers.
  • Een in de behuizing ingebouwde mid-woofer zorgt voor de getrouwe weergave van stemmen op middenfrequenties, plus een diepe, rijke bass.
  • Een naar beneden gerichte tweeter zorgt voor een heldere en duidelijke weergave van hoge frequenties en geeft een gelijkmatige dekking voor een ultrabreed geluidsveld.
  • De far-field microfoons maken gebruik van slimme stemherkenning en ruisonderdrukking.
 
Afmetingen.
 
Hoogte 24 cm - breedte 16 cm - diepte 12,6 cm
IP56-rating voor bescherming tegen stofdeeltjes en vloeistofspatten.
Sonos Move