Na de hippe bloempotten in frisse, opgewekte Pantonekleuren lanceert het West-Vlaamse Serax een indrukwekkende collectie vazen met dezelfde kleurschakeringen. Net op het moment dat je je afvraagt of vazen wel hip kùnnen zijn, ben je verkocht!
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Pantone vaas S paars

€ 9,95

€ 5,00

Pantone vaas S donkerblauw

€ 9,95

€ 5,00

Overzicht

Eigenschappen

Het Amerikaanse Pantone, dé referentie in kleurschakeringen, en het West-Vlaamse Serax slaan de handen in elkaar voor de hipste vazen ooit. Serax bepaalde de vorm, Pantone de kleuren. Een collectie in frisse, opgewekte kleuren die telkens hun eigen verhaal vertellen. 

Kleur bekennen

Kleuren bepalen in sterke mate hoe we ons voelen. Ze weerspiegelen ons humeur en onze emoties. De keuze voor bepaalde kleuren verraadt bovendien veel over onze persoonlijkheid. Kleuren kunnen een strakke en sobere interieurinrichting een persoonlijke touch geven. Kies je voor rood, groen of blauw? Voor koelkastwit of toch maar grijs of zwart? Of val je voor de eerder frivole kleuren? Met de Serax Pantone Collection beken je sowieso kleur en je kiest bovendien ook zélf het formaat. Met de Pantone vazen van Serax breng je hoedanook een leuk en vrolijk accent in elk interieur.

Materiaal: aardewerk.

Afmetingen

S: Hoogte 20 cm - diameter 6,3 cm L: Hoogte 40 cm - diameter 12,7 cm

Serax Pantone vazen