Serax Base

by Piet Boon diep bord 20cm

Base, het servies van de Nederlandse topontwerper Piet Boon, is speciaal ontworpen voor The Jane, het restaurant in Antwerpen van Sergio Herman en Nick Bril. Het resultaat is een unieke combinatie van design en functionaliteit. Een verfijnd servies van de allerbeste kwaliteit.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Serax Base by Piet Boon diep bord 20 cm

€ 25,49

€ 14,00

Overzicht

Eigenschappen

The Jane.

In 2011 bedachten sterrenchef Sergio Herman en chef-kok Nick Bril een nieuwe restaurantvisie. Samen met Piet Boon brachten ze hun 'fine dining meets rock ’n roll' -formule naar een mystieke plek in Antwerpen. In de kapel van een voormalig militair hospitaal installeerden ze een toprestaurant met internationale allure. Piet Boon was daarbij verantwoordelijk voor het interieurontwerp en de styling van The Jane, dat in maart 2014 opende.

Blanco canvas.

Samen met Serax ontwierp Piet Boon ook het servies dat in The Jane wordt gebruikt. Boon en Serax delen immers de liefde voor het gebruik van mooie materialen, aandacht voor details en een streven naar perfectie. Het samenvoegen van design en functionaliteit resulteert in een verfijnd en compleet servies van het mooiste Chinese porselein, waarmee Boon een strak, blanco canvas biedt voor de presentatie van gerechten.

Kenmerken:

  • Een lichtgewicht en strak wit bord dat elk gerecht perfect tot zijn recht laat komen.
  • Bevat geen lood of cadmium.
  • Hittebestendig, maar niet geschikt voor de microgolfoven.

Afmetingen.

Diameter 20 cm - hoogte 4,5 cm