Een boeiend lottospel van het Belgische speelgoedmerk Scratch, boordevol gekke dieren en figuren voor kleine kapoenen vanaf 2 jaar. Probeer zoveel mogelijk dezelfde figuren op je spelbord te krijgen en win dit beestig leuke spel!
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Scratch lottospel dieren van de wereld

€ 14,99

€ 9,00

Overzicht

Eigenschappen

Educatief én leuk spel!

Met dit boeiende spel leren peuters snel verbanden leggen en associaties maken. Tegelijk is het een leuk concentratiespel boordevol grappige dieren. Het bevat 30 ronde kaartjes met dieren en figuren en 5 kartonnen borden met verhalen uit 5 werelddelen: de Noordpool, de woestijn, de jungle, het wilde woud en de oceaan. Het spel is geschikt voor 1 tot 5 spelertjes vanaf 2 jaar. 

Spelverloop.

Elke speler kiest een spelbord. De eerste speler die een ronde pion uit het opbergzakje haalt, gaat op zoek naar hetzelfde dier op z'n spelbord. Vindt hij of zij het diertje, dan wint de speler deze ronde en mag hij of zij een nieuw kaartje trekken. Vindt de speler het dier niét, dan is het beurt aan de volgende speler. Wie het snelst de meeste pionnen kan leggen op zijn of haar spelbord, wint dit boeiende spel boordevol grappige beesten.

Opgeruimd staat netjes!

Dit lottospel zit verpakt in een stevige kartonnen doos met draaglus, ideaal om overal mee te nemen en makkelijk weer op te bergen. In het doosje vind je naast kaartjes en borden ook een handig opbergzakje.

Scratch.

Scratch is een jong Belgisch label van kwaliteitsspeelgoed, bekend om zijn vrolijk en educatief speelgoed.

Afmetingen

Doosje lengte 12 cm - hoogte 12 cm - breedte 12 cm Spelborden lengte 15 cm - hoogte 11 cm Ronde kaartjes diameter 4,5 cm

Scratch lottospel dieren van de wereld