Twee dominospelletjes in één. Aan de voorkant grappige dieren op de boerderij en aan de keerzijde, voor gevorderde spelertjes, appeltjes waarmee je kan leren tellen en vermenigvuldigen. Uren spelplezier verzekerd voor flinke kapoenen vanaf 18 maanden.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Scratch domino boerderijdieren

€ 14,99

€ 9,00

Overzicht

Eigenschappen

Het klassieke dominospel opnieuw uitgevonden.

Het klassieke dominospel is door Scratch in een modern jasje gegoten. Het spel bevat 28 kleurrijke kartonnen kaartjes met op de ene zijde grappige dieren op de boerderij en op de andere zijde appeltjes en klokhuizen.

Educatief speelgoed.

Dit dominospel leert kinderen vanaf 18 maanden sneller verbanden te leggen, stimuleert hun kleurenkennis en wakkert hun rekentalent aan.

Spelverloop.

Tracht zoveel mogelijk dezelfde boerderijdieren bij elkaar te krijgen. Leg ze naast elkaar en probeer je rij zo lang mogelijk te maken. Wie het eerst al zijn kaartjes heeft kunnen afleggen, is de winnaar! Mag het wat moeilijker? Draai dan de kaartjes om, tel de appeltjes en klokhuizen en maak je rij zo snel mogelijk af!

Opgeruimd staat netjes!

Dit dominospel zit verpakt in een stevige kartonnen doos met draaglus, ideaal om overal mee te nemen en makkelijk weer op te bergen.

Scratch.

Scratch is een jong Belgisch label van kwaliteitsspeelgoed, bekend om zijn vrolijk en educatief speelgoed.

Afmetingen

Doosje lengte 12 cm - hoogte 12 cm - breedte 12 cm Kaarten lengte 10 cm - hoogte 5 cm

iittala Tools Kookpannen