Koffie als start voor de dag, voor de gezelligheid of als bondgenoot tijdens lange nachten. Koffie is overal: elke dag wordt er wereldwijd zo'n 300 ton cafeïne geconsumeerd. Toch is 98% van de koffie die wij drinken, niet wat hij hoort te zijn. In dit boek ontrafelt Katrien Pauwels de geheimen van een kop 'correcte' koffie.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Puur Koffie

€ 34,99

€ 20,00

Overzicht

Eigenschappen

De perfecte espresso en cappuccino.

Benieuwd naar het geheim van de perfecte espresso? Of hoe je goed melkschuim voor de cappuccino maakt? Koffiekenner Katrien Pauwels neemt je in dit boek (224 pagina's) mee doorheen haar koffiewereld en dat is er één vol passie, interesse en smaak.

Correcte koffie.

""Koffie is overal en iedereen drinkt het: arm of rijk, jong of oud. Toch worden er weinig kwaliteitsvereisten aan gesteld"", zegt Pauwels. ""Sterker nog: 98% van de koffie die wij drinken, is niet wat hij hoort te zijn. Ofwel is hij fout gezet, worden er foute bonen gebruikt of zijn de bonen niet correct gebrand.""

Musthave voor de koffieliefhebber.

Zowel leken als doorgewinterde coffee lovers zullen hun gading vinden in dit boek dat het vele werk dat aan onze dagelijkse kop koffie voorafgaat in kaart brengt: van de soorten koffiebonen, de invloed van het branden ervan op de smaak tot het kiezen van de koffie die best bij je past, de juiste manier om koffie te zetten en een overzicht van de leukste koffiebars.

Aanstekelijk.

Puur Koffie is een aanstekelijk verhaal, boordevol praktische tips en weetjes met adembenemende beelden van Wim Kempenaers. Katrien Pauwels, de auteur, is zaakvoerder van Or Koffie, een succesvolle koffiebranderij met oog voor de lokale koffieboer.

Afmetingen

Hoogte 270 cm - breedte 22 cm - dikte 3 cm

Puur Koffie