Een ovenverse croissant, de lekkerste voorgerechten en de heerlijkste desserts: je serveert ze allemaal op dit bord uit de Serax Pure collectie van Pascale Naessens. Het is van A tot Z gemaakt uit klei en staat voor gezelligheid en authenticiteit!
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Pure bord zwart 16 cm
€ 6,80

Overzicht

Eigenschappen

Authenticiteit.

Pure - ontworpen door Pascale Naessens en verdeeld en geproduceerd door Serax - staat voor authenticiteit en warmte uit organische lijnen, vormen, kleuren en natuurlijke materialen. De combinatie van klei in mat zwart/aardetinten en glanzende kleuren maken van Pure een absolute blikvanger op élke tafel, in élk interieur.

Eet- en tafelcultuur.

""Hoe je eet, is minstens even belangrijk dan wat je eet"", stelt Pascale Naessens. Pascale's passie voor klei en natuurelementen werd aangewakkerd in Tunesië en verder verfijnd bij haar terugkeer naar België. Pure combineert Pacale's voorliefde voor keramiek met gezelligheid én lekker en gezond eten.

Veelzijdig.

De schalen, borden en snack bowls van Pascale Naessens zijn uiterst veelzijdig in gebruik: je kan er de lekkerste gerechten mee serveren. Gebruik ze als complete set of als leuk accent tijdens het kokkerellen en combineer de verschillende uitvoeringen.

Vaatwasbestendig.

Afmetingen

Diameter 16 cm - hoogte 1,3 cm

Pure by Pascale Naessens bord zwart 16 cm