PowerBeats Wireless

De verstelbare oortjes van je PowerBeats zitten prettig op het oor en blijven op hun plaats zitten. Dankzij het ontwerp zijn de oortjes ook nog eens zweet- en waterbestendig, zodat jij je helemaal kunt uitleven tijdens je work-out. Je kan tot 15 uur muziek luisteren! Je kan dus lekker door blijven gaan met je work-out terwijl je geniet van een krachtig, uitgebalanceerd geluid.
PowerBeats Wireless zijn exclusief verkrijgbaar in onze winkel.

Prijs

€ 149,95

(Incl. BTW)

Overzicht

Eigenschappen

Geluid dat je beweegt.

De Powerbeats-oortjes hebben dezelfde krachtige, uitgebalanceerde audio als Powerbeats Pro. Zo geniet je van zuivere geluidsweergave met een dynamisch bereik. Bij luisterplezier hoort ook dat ze lekker zitten, en ergonomisch comfort stond dan ook centraal bij het ontwerp van deze oortjes. Ze zitten én klinken dus heerlijk.

Volledige controle over je work-out.

Met het rechteroortje heb jij volledige controle over de audio. Met de b-knop pauzeer je de muziek, wissel je van nummer en kun je zelfs bellen. En met de volumeknop kun je de muziek harder (of zachter) zetten om in de sfeer te blijven. Je iOS-devices kun je handsfree gebruiken met ‘Hé Siri’. Bij andere devices die er geschikt voor zijn, activeer je de stemassistent door de b-knop ingedrukt te houden.

Klaar voor de start?

Urenlang trainen? Marathons lopen? Meerdere work-outs? Kom maar op. Powerbeats biedt tot 15 uur luistertijd zodat de muziek lekker kan blijven doorgaan. Als de batterij bijna leeg is en je nog even door moet, kun je na 5 minuten opladen met Fast Fuel weer 1 uur lang luisteren. En als je je geen zorgen hoeft te maken over het opladen van je oortjes, kun je je concentreren op het opladen van jezelf.

Mateloos draadloos.

Powerbeats is er helemaal klaar voor. Deze draadloze oortjes bevatten Class 1 Bluetooth-technologie. Het bereik hiervan is groter en er is minder uitval, zodat je tijdens je work-out verbonden blijft. Een versnellingsmeter detecteert wanneer je praat, en de twee straalvormende microfoons richten zich op je stem en filteren achtergrondgeluid weg. Ze zijn meteen gebruiksklaar: schakel ze in en houd ze bij je iPhone. Ondertussen verbinden ze ook direct met je Apple Watch, iPad en Mac.

Onder vier oren.

Met de feature ‘Audio delen’ kun je audio draadloos delen tussen de Powerbeats en elke andere Beats-koptelefoon4 of je AirPods. Van muziek tot een podcast of zelfs een film: sommige dingen zijn gewoon leuker met z’n tweeën. Deel nu heel makkelijk alles waarnaar je luistert via een iPhone of iPad en regel allebei je eigen volume. Houd de tweede koptelefoon gewoon in de buurt van je Apple device en verbind ’m met één tikje. Daarna geniet je samen van een fantastische luisterervaring.

Zoek je oortjes.

Wil je weten waar je Powerbeats zijn? Als je oortjes in de buurt liggen van een van je Apple devices, kun je ‘Zoek mijn’ gebruiken om ze te vinden. Je hoort een geluidje of ziet je oortjes op een kaart. Als je je Powerbeats kwijt bent, kun je nog steeds de ‘Zoek mijn’-app gebruiken om ze te vinden dankzij het wereldwijde ‘Zoek mijn’-netwerk, dat bestaat uit honderden miljoenen Apple devices. Devices in het ‘Zoek mijn’-netwerk maken gebruik van beveiligde Bluetooth-technologie om je devices in de buurt te detecteren. Je krijgt de geschatte locatie van deze devices te zien, zodat je ze kunt vinden.

Inhoud van de verpakking.

  • Powerbeats draadloze oortjes voor ongekende prestaties
  • Oortips in vier verschillende maten
  • Opbergtasje
  • Lightning-naar-USB-A-oplaadkabel
  • Beknopte handleiding
PowerBeats Wireless